Vyhledávání
Víkend CHYTEJ. CZ bez ryb, ale o rybách!
19.1.2005 | toulovec | 24.284 zobrazení | 243 odpovědíDovoluji si Vás předběžně pozvat na malou akcičku, která mi maličko přerostla přez hlavu, takže když už něco organizuju, tak ať je veselo.
TERMÍN: 18. – 20. 2. 2005 MÍSTO: Vranice, Toulovcovy Maštale, ubytovna TJ Jiskra LItomyšl, okres Svitavy BLIŽŠÍ URČENÍ MÍSTA: na mapě hledejte zhruba průsečík obcí Jarošov, Proseč, Nové Hrady
PROGRAM: vázání much, výroba woblerů made by BigMike ............ a ostatní vychytávky z dílny chytejáků. Kdo co umí předvede ostatním. Navrhována byla i mírná turistika, neb lokalita je v nádherné přírodě, ale to necháme na každém osobně. Pokud bude mrznout, budete mít možnost třeba dopoledne zajet zalovit na 13 km vzdálenou Poličku na dírky … Iniciativě se meze nekladou, ale hlavním programem bude rozhodně vázání hmyzu , pokec atd…
Cena za nocleh by neměla převýšit 100 Kč a na ostatních výdajích se domluvíme. Chata je vybavena společnými WC, sprchami, velkou společenskou místností s krbem, velikou jídelnou. Neb je po sezoně a část vybavení je v údržbě nebo v čistírně, bude nutno si přivézt vlastní lůžkoviny nebo spacák ))).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 6. února 2005 v 11:35 ® HaD
-
bass: video můžeme vzít taky, to už nejni problém
reagovat - Neděle 6. února 2005 v 8:59 ® Bass
-
Koukám pánové, že jste se k tomu srazu postavili čelem. Líbí se mi jak nápad s miniburzou, tak HaDovo nápad s G10 !! Chtěl jsem se akorát zeptat Toulavce, jak píše, že bude kino, jestli je to i o VHS, nebo jenom o CD. Na kazetách bych měl pár docela zajímavejch věcí. Přibližně tak 25 hodin tý nejbrutálnější rybačky.
reagovat - Neděle 6. února 2005 ve 3:55 ® parmenides
-
Karlos: taky mam zajem o toho vyra, ten je velice cenen, pac je chranen. My si to se shimim nejak rozdelime…
reagovat - Sobota 5. února 2005 ve 22:39 ® Shimi
-
Karlos:výra????to si delas srandu jesli nepouzivas nebo nespotrebujes okamzite si velkou vetsinu vseho zabiram )
reagovat - Sobota 5. února 2005 ve 22:27 @
-
Mike:Jo měl bych pár věcí pro vazače,volavku,pár ocasních brk z výra a tak.Čím dál víc mě štve že nemůžu…
reagovat - Sobota 5. února 2005 ve 21:31 ® BigMike
-
Nějak to blbne?
reagovat - Sobota 5. února 2005 ve 21:29 ® BigMike
-
Toulovec & all: tak mě napadlo, co tam udělat takovou malou burzičku? Každej něco má, co nepotřebuje a tak by to mohl vzít s sebou a tam vyměnit či za nějakou korunu zpeněžit. Co vy na to?
reagovat - Pátek 4. února 2005 v 19:38 ® jiris
-
Mám na Vás prozbu, vezmete někdo knihu od Václava Fikara na sraz? Moc rád bych si ji prohlédnul. Díky
reagovat - Pátek 4. února 2005 ve 13:04 ® HaD
-
Já nejsem pivař, takže nevim, ale asi G10 to jistí. Vezmu kelímky ze srazu na Piláku-dost jich zbylo
reagovat - Pátek 4. února 2005 v 11:01 ® toulovec
-
Hele přátelé, nechci do toho moc kecat, ale dohodněte se na značce píva ať tam nejsou rejpalové že nešmakuje. Tímto oficiálně pověřuju a prosím HaDa a Milkyho a dávám vám na starosti nápoje, pumpu atd. Počítám že půllitr si každej doveze svůj, jinak chlastá ze sklenice vod vokurek.
reagovat - Čtvrtek 3. února 2005 ve 23:27 ® pupak
-
BigMike – baby sou prej povoleny, ale jen nafukovaci
reagovat) a kdo je zarlivej at si ji sfoukne . . .
- Čtvrtek 3. února 2005 ve 22:22 ® zedus
-
Toulovec: Kolik těch směrovek máš? Nechceš mi je dát už od Olomouce, tak každejch 100m.
reagovat - Čtvrtek 3. února 2005 ve 21:54 ® BigMike
-
Toulovec: hele, a co baby? Jsou povolený? Mám dilema. Jestli vzít křehulinku nebo ne. Spíš ne, trhala by partu,což?
reagovat - Čtvrtek 3. února 2005 v 18:23 ® Chose
-
Toulavec-to je hodně dobrej nápad. seš to ale šikovnej klučina. Jinak sem děsně natěšenej…
reagovat - Čtvrtek 3. února 2005 ve 14:41 ® toulovec
-
Tak jsem si nachystal šipečky, aby jste mi tam nebloudili zlatíčka:
reagovat - Čtvrtek 3. února 2005 ve 12:26 ® toulovec
-
1 – HaD – Tábor 2 – já – Litomyšl 3 – pupák – Praha 4 – dědek – Brno 5 – parmenides -Praha 6 – Shimi – Praha 7 – bass – Plzeň 8 – dodo – Plzeň 9 – muf – Boskovice 10 – pif – Boskovice 11 – chose + 1 – Nová Paka
13 – Jiris ??? – Houmeles 14 – Padis – Pardubice 15 – Milky – Tábor 16 – BigMike – Soběslav 17 – Iceman ??? – Česká Lípa ?????? 18 – Fikusák – Praha 19 – kelt – Boskovice 20 – kostnák – Pezinok 21 – zedus – Olomouc 22 – koudy – Frýdek – Místek 23 – Tomucha – Brno
reagovat - Čtvrtek 3. února 2005 v 10:21 ® HaD
-
hraji: hory se daj zrušit
reagovat - Čtvrtek 3. února 2005 v 9:07 ® hraji
-
Zamlouvám si místo na dalším pokračování, v tomto termínu jsem bohužel za hranicemi všedních dnů na lyžovačce.
reagovat - Čtvrtek 3. února 2005 v 7:33 ® toulovec
-
Padis: buď já, ale já pojedu už tak okolo oběda, abych stihl ještě něco připravit. Nebo kluci co jedou z Prahy by mohli za Chlumcem jet přez Bohdaneč. Pokud bys měl zájem jet dřív už se mnou, ozvi se na meil, nebo osobkou. Telefon mám v kartě
reagovat - Středa 2. února 2005 ve 22:12 ® BigMike
-
Chose: balzy vemu tedy 2 prkénka a ty pokrutiny taky ve větším.
reagovat - Středa 2. února 2005 v 16:26 ® Padis
-
Mam dotaz nepojedete někdo na sraz přes Pardubice nebo okolo.
reagovat - Středa 2. února 2005 v 15:51 ® HaD
-
Tomucha: už je pro Tebe zajišěnej odvoz. (dědek je svolnej -pak ti na něj dám tel.)
reagovat - Středa 2. února 2005 ve 14:53 ® Tomucha
-
zdar muškaři a vazači, té akce bych se rád zúastil, ale v tom termínu mám jet na hory. nicméně se s tím pokusím něco udělat. Zatím se mějte a doufám, že se tam uvidíme Tom Vítek
reagovat - Středa 2. února 2005 v 7:34 ® toulovec
-
Parmenides – s organizací pomoci asi nemůžeš, ale po srazu můžeš vytřít podlahu, neb jsem slíbil že když nám půjčí chatu, že tam uklidíme, aby tam nemusel tahat uklízečku (on tam moc bordel nebude, protoože se tam chodí v bačkorkách, takže jen vytřem chodbu Jo ale mohl by ses po firmě podívat po tom projektoru??? Pokud něco budeš mít, chtělo by to i všechny šňůry na propoj s PC a kamerou. David vezme PC a nějaký filmy, tak že by jsme to hodili na zeď aby jsme nemuseli čučet v zástupu na monitor. Zároveň mě napadlo že vezmu kameru a když bude někdo něco hezkýho vázat, hodilo by se to taky na zeď ať všichni hezky viděj.
Poplatek bude pouze symbolickej za nocleh –50,–/noc/os. jinak ostatní náklady co budou (kuřata, brambory, kafe, čaj, cukr, ryby k večeři, .......) sečtu a podělím mezi poddaný lid. Pivo si budem psát a na konci každej zaplatí co vypije, ostatní věci si musíte přivézt sami. Počítám s tím, že k obědu v sobotu upeču pro všechny kuřata s vařeným bramborem, k večeři bychom udělali duháky,(ty taky každýmu zajistím) ostatní papání si přivezte každej sám.
4all: kdo máte nějakej zajímavej film na CD, nebo DVD s rybářskou tématikou – vemte to s sebou, bude KINO !!!!!!
reagovat - Středa 2. února 2005 v 7:15 ® toulovec
-
Parmenides – ta výroba rotaček by zajímala víc lidí. Už jsem kámoše lámal, jestli nechce přijet to ukázat, ale bohužel se mi nepodařilo (prej by moc lidí vidělo jak je to jednoduchý ). Ale pokud bude zájem, můžu mu říct ať nějakou zásobu nadělá a něco přiveze. Bohužel sliboval, že do vánoc bude mít i vel. 0 a 00, ale kluci co mu dělaj lis na lístky nějak zaspali, takže zatím nic nemá. Velikost 1 a 2 co dělá nafotím a fotku sem někam mrsknu nebo kdo bude mít zájem pošlu.
reagovat - Středa 2. února 2005 v 1:06 ® parmenides
-
Toulovce: chtel bych zakoupit nejake trpytky – vaskovky – napis prosim par podrobnosti – barvy, velikosti, tvar kridla, ceny a termin dodani.
Kdyz jsme byly u tebe na chate, rikals, ze to ten kamos vyrabi – nepozves ho mezi nas, aby nam to predvedl? Mozna by to zajimalo i ostatni a nejenom mne.
Jak jinak mohu pomoci s organizaci srazu? Budou nejake souteze?
Jaky je ucastnicky poplatek?
reagovat - Středa 2. února 2005 v 0:27 ® muf
-
copak vas, ale lidicek z bozaka(boskovic) to bude jak kdyby jsme seděli u nás v hospodě
reagovat - Úterý 1. února 2005 ve 21:36 ® Padis
-
Kurna nás tam ale bude.
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 19:02 ® Milky
-
Tolafson: Vídíš, jax to pěkně udělal – ale měls to ještě seřadit do skupin podle směrů!!!!
Je aspoň jasné, kdo s kým a tak … .
reagovat - Úterý 1. února 2005 v 18:17 ® Chose
-
Big Majk-ne,mohl by si vyhovující balzu a krouceninu olova dovézt? Bych Ti to pak doplatil. (možná) Toulavec-jestli pojedu s kolegou tak jen do soboty do večera. jinak už by ho prej nemuseli pustit doma přes práh
reagovat