Vyhledávání
Člun na rybaření
25.10.2009 | Jezinka | 64.632 zobrazení | 309 odpovědí
Rady pro toho, kdo si chce koupit člun, zkušenosti rybářů různými druhy člunů a motorů.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. září 2011 v 11:35 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>proto se ptám,měls na vodě 2 sedačkoví neboj sleduji ale stím malím bych nejel ani na zdejší louži.
reagovat - Středa 28. září 2011 v 10:40 ® džigit reakce na …
-
Stroft> jo vyrazil by už dnes a já musím sedět v robotě
reagovat - Středa 28. září 2011 v 10:30 ® džigit
-
ladamaj> Láďo,koukej pořádně a i čti.Já mám větší,takhle malej ani jako-můj názor,mé potřeby,mé použití
reagovat - Středa 28. září 2011 v 10:16 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>to mášnějak malé necky nebo to není ono.-)
reagovat - Středa 28. září 2011 ve 2:11 ® thundarr reakce na …
-
džigit> pškny člunek
reagovat - Úterý 27. září 2011 v 16:57 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Adama nemusíš přemlouvat, je to vydra.
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 14:06 ® džigit reakce na …
-
Stroft> no on se Adam ještě úplně nevyjádřil…
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 14:03 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Když ses domlouval s Adamem, tak ten už nahlédl pod mou „pokličku“ a ví co preferuji. Hlavně chci pobouchat sumíky – už by měli jít
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 13:58 ® džigit reakce na …
-
Stroft> jak jsem někde psal,znám Hartu akorát bez vody z období studentských brigád.Mimo Leskovec,jsem k vodě autem nedojel,takže asi tak.Jinak těch Tvých 500 hod mi pro začátek musí stačit
reagovatDomlouvali jsme s Adamem sobotu odpo,takže já bych klidně i přes noc.Do pátku to doladíme.Já ani nevím co pobrat,neb jsem to z lodi doposud absentoval
- Úterý 27. září 2011 ve 13:45 ® Stroft
-
džigit> Na to nejsem kompetentní a Harta je pro mě pořád velká neznámá. Těch cca.500 hodin na hladině je hrozně málo abych Hartu poznal a pochopil. Nicméně, měl jsem jet na Maru ale „Kajra“ hlásí neúspěch,tak ji nechám „dozrát“ a v sobotu pojedu na Hartu a asi tam u vody i přespím.
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 13:00 ® džigit reakce na …
-
Stroft> zatím to tak vypadá.S pokorou přijmu Tvé první školení o Hartě z vody
reagovat - Úterý 27. září 2011 ve 12:45 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Tak v sobotu premiéra na Hartě?
reagovat - Úterý 27. září 2011 v 1:00 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>tak koukám že už máš hračku doma
reagovat.Jinak máš defakto to samé co mám já od té hondy akorát budou asi jiné rozměry a matroš no hlavně určitě i jiná cena ale službu to udělá myslím stejnou.
- Úterý 27. září 2011 v 0:32 ® džigit
-
Dnes poprvé na vodě…
reagovat - Neděle 25. září 2011 v 16:13 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>těch 1/2m sem měl a nesmí jít z boku jinak seš jako kachna.Jinak ty čepice pamatji na Nechrankách to pak je moc špatné nebylo vidět ani kam jedeš.Dnes tam jsou spalovácí moto. zakázané a jedině elek.motor no nesmysl žádný el.jsem ještě nezažil aby utách 5m loď kor v takové situaci,takže tam jezdí se spalovákama i zdraví no když to tam přijde tak jde opravdu dotuhého.Mockrát jsem to zažil a měl sem sevřenej zadek.
reagovat - Neděle 25. září 2011 ve 14:38 ® džigit reakce na …
-
Stroft> přesně tak.Oni berou ve vnitru spíš vlnu způsobenou projíždějící lodí.
reagovat
Jak to má čepku a má snahu se převracet,tak nám ty borty okolo půl metru moc nepomůžou.Leda otevřít odtok a vzpomenout poslední přání - Neděle 25. září 2011 ve 13:33 ® ladamaj reakce na …
-
džigit,Stroft>Mám jen skušenost z vmnama na Nechranicích a to 1.5m ale s pevnou 5q lodí a motorem 11hp.Jinak z 1/2m v pohodě ale stejně sem měl bobky.
reagovatTakže moře tak okolo břehů ale né moc daleko:-/
- Neděle 25. září 2011 ve 12:20 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Záleží na vlně, oceánská může mít i 10 metrů a ani to nepoznáš.Pak přijdou metrovky s bílou čepicí a jsme v pr…
reagovat - Neděle 25. září 2011 ve 12:06 ® džigit reakce na …
-
Stroft> to mi je jasný.Ona se by ta loď sice na takové vlně měla zhoupnout ALE… Oba víme o čem to je.Teorie a praxe,takový „nepodstatný“ rozdíl
reagovat - Neděle 25. září 2011 v 11:59 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Já mám taky " C " loď. Ale na moře bych s ní nejel ani náhodou a to mám půl metrový bord.
reagovat - Sobota 24. září 2011 ve 21:10 ® ladamaj reakce na …
-
džigit>až to pujde najdu ho jak je ustrojen jestli to tu mám.Jinak nejlépe je natom ten uprostřed
reagovat.Já mam na zádi otočnou sedačku jo a stím místem seto dá zvládnout v pohodě.To víže to není loď kdybych to zvládal tak ji mám ale už sem jich vyskoušel fakt spoustu včetně mé osobně postavené tu mě doktor zakázal jak mě propouštěl ze špitálu a to sem nemoh dlouho skousnout.Tak sem blbnul pořád skoušel no loď neustanu a zadalší sám víš co to obnáší i když sem tvrdej a šetřit se to neumím,tohle je pro mě asi tak nejschůdnější a ve 2m vlnách stím jezdit nebudu stačí větší vítr a když nemám motor což semě stalo tak nelze se dostat bezpečně ke břehu takže motor mám pořád připravenej i když to je zakázané no přeci se neutopím už tak nesmím ani do bazénu
.No po té zdrav. ráně bych neměl lízt ani do lodě,plavat umím ale od pasu dolů se zablokuji no když spadnu do vody tak mám smůlu když pro mě neskočí už to mám jednou zasebou.
- Sobota 24. září 2011 ve 20:24 ® džigit
-
TO je posez na chytání
reagovat
http://www.ebay.de/…250894572769?… - Sobota 24. září 2011 ve 20:20 ® džigit reakce na …
-
ladamaj> no při té vnitřní délce bych tam ve třech chytat nechtěl.Kam si dáváte věci?Ono v 195×68 cm moc místa pro tři s výbavou nenajdeš.Já koupil o 60cm delší a představil bych si max 2 rybáře
reagovat - Sobota 24. září 2011 ve 20:14 ® džigit reakce na …
-
Stroft> no on má Láďa pravdu.Otázka,co by s tím udělal on
reagovatJe to céčková konstrukce.
C – PŘÍBŘEŽNÍ: Plavidla konstruovaná pro plavby v příbřežních vodách, velkých zálivech, ústích řek, jezerech a řekách, kde lze očekávat sílu větru dosahující stupeň 6 včetně a určující výšku vlny do 2 m včetně - Sobota 24. září 2011 v 19:56 ® Stroft reakce na …
-
ladamaj> Rozumím papír snese všechno
reagovat2 metrové vlny na našich vodách asi nezažiješ, to by muselo foukat alespoň 20m/sekundu a to na nekryté velké ploše(mlýny, atd) a v tomto případě by ti nepomohl ani motor 5 HP. Já jsem letos jel na 2metrových vlnách na lodí 19 stop s 50 HP motorem a adrenalín jsem měl hooodně vysoko.
- Sobota 24. září 2011 v 19:42 ® ladamaj reakce na …
-
džigit> velkou je to chytání pro 3 osoby a ještě si ktomu sedneš používám ho všude kde jse dá
reagovat - Sobota 24. září 2011 v 19:41 ® ladamaj reakce na …
-
Stroft> tak to je psaný v oryg. dokladech které slouží jako TP.
reagovat - Sobota 24. září 2011 v 17:22 ® Stroft
-
ladamaj> Do 2 metrových vln?.....a ještě o červené karkulce
reagovat - Sobota 24. září 2011 v 15:02 ® džigit
-
LeoC> Rhino 44.Už jsem chtěl vytáhnout dnes,ale Honza hlídá dcerku a u nás se rekonstruuje vstup-schody a vchodové dveře.Navíc mám na půl šesté noční dvanáctku.
reagovat - Sobota 24. září 2011 ve 14:57 ® džigit
-
ladamaj> ten můj je taková levnější verze.Nemáš tu 30ku malou?
reagovat