Vyhledávání
chytej ostrava a okolí!!!
25.5.2007 | HaD | 1.164.174 zobrazení | 16.015 odpovědí
Pro všechny z regionu Ostravy a okolí. Poznatky, zkušenosti, o revírech, setkání…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. prosince 2018 ve 21:34 ® Valda reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> vždyť tu nešlo ani o pohár teda za mě jsem byl rád že jsem dneska se potkal se starými kamarády-rybáři a bylo fajn i bez poháru že Jeníku .A jestli někdo nadává a závidí tak je to jen .....
reagovat - Středa 26. prosince 2018 v 19:43 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Hora> deset let jsem organizoval poslední lov v roce a vždy zajistil pohár a když jsem byl napaden tím závislivcem tak se mě nikdo z ostravských kamarádů nezastal jen Hraji z Brna a za to mu děkuji.Pokud udělám minisrazík na jaře tak jen na svém rybníku,Širda sv.Petru zdar
reagovat - Středa 26. prosince 2018 v 16:37 ® Hora reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> oheň jsi neudělal, bo jsi nemocný, tak jsme zaskočili za Tebe, chyběla Ivka, na Tebe není spoleh.
reagovat - Středa 26. prosince 2018 v 8:48 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé srazíku se nezúčastním,jsem nemocen
reagovat - Středa 26. prosince 2018 v 7:06 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Na Štěpána není pána přijď se rozloučit s vodou a kamarády, oheň udělám v 1O hodin,Širda
reagovat - Sobota 22. prosince 2018 v 15:38 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Kamarádi krásné svátky a pod stromkem hodně dárku ale ne trenky a košile ale udice a háčky přeje Širda
reagovat - Sobota 22. prosince 2018 v 15:38 ® kakadu
-
Krásné vánoce všem bando. Uvidíme se na štěpána. Beru fazolák a koule.
reagovat - Pátek 21. prosince 2018 ve 22:34 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Mysak1> Potkáme se na bagru krásné svátky Širda
reagovat - Pátek 21. prosince 2018 v 10:54 ® Mysak1
-
Tak bando Ostravská, protože nový majitel poslal Chytej do kopru tak se s vámi loučím, přeji krásné prožití nejkrásnějších svátků v roce a vše nej v roce 2019. Jo a sem tam nějakou tu rybku. Čus Myšák.
reagovat - Pátek 21. prosince 2018 v 7:17 ® Valda
-
Chlopi krásné vánoce vám všem přeji ,bohatého ježucha a hlavně klidné vánoce.Už se těším na štěpána doufám že uvidím všechny známé.
reagovat - Úterý 18. prosince 2018 v 10:19 ® daja
-
https://tv.idnes.cz/…festyle.aspx?…
reagovat - Úterý 18. prosince 2018 v 5:43 ® mof243
-
Přeji všem krásné a pohodové vánoce, v příštím roce spoustu ryb a hezkých zážitků. Michal.
reagovat - Pondělí 17. prosince 2018 v 19:36 ® lubo OV
- reagovat
- Pondělí 17. prosince 2018 v 19:23 ® hraji reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> to nedá moc práce, bude u dcery a ta bydlí na břehu přehrady, budu to mít kousek, co by vanilkovým rohlíčkem dohodil.
reagovat - Pondělí 17. prosince 2018 v 10:42 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
hraji> Krásné pohodové svátky celé tvé rodině a na Štěpána se projdi kolem vody Širda
reagovat - Pondělí 17. prosince 2018 v 9:48 ® hraji
-
Tak nám začal poslední předvánoční týden. Na ryby to už moc nevypadá, ale nějaká krátká vycházka se do konce roku určitě vydaří. Takže hodně klidu a pohody do toho posledního týdne.
reagovat - Sobota 15. prosince 2018 v 18:49 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Si nedělám prdel trubko. Byl jsem pouze 3 hodky a vse se odehralo během prvních 40 min.
reagovat - Sobota 15. prosince 2018 v 18:17 ® lubo OV reakce na …
-
kakadu> Už to nehul, ať je to cokoliv
reagovat - Sobota 15. prosince 2018 v 17:27 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Dneska jsem zavítal na svůj.Nevím co se dělo,ale v te psině jsem udělal na koule 2 kousky a né malé.
reagovat - Sobota 15. prosince 2018 ve 14:10 @ jojjoj reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> širdo, jeřáb sis objednal? Nebo budeš v tych pantoflach mrmlat navrchu? Jak slezeš dolu, už se dom neodstaneš.
reagovat - Sobota 15. prosince 2018 ve 13:03 ® lubo OV
-
Pánové, vy co na ty choseho kecy reagujete. Možná ani netušíte, jakou těmhle individuím děláte radost. To je totiž jejich cíl. Zároveň možná netušíte, jak je štve a jak se ve svém chorém mozku užírají, když je prostě ignorujete a debatujete mezi sebou, jako by tu nebyli. To je právě neskutečně likviduje. I když to nikdy nepřiznají. Doporučuji tedy ignorovat, i kdyby komentovali cokoliv. Věřte, funguje to perfektně.
reagovat - Sobota 15. prosince 2018 v 10:53 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé rozloučení s letošní sezonou na Štěpána na soutoku od deseti hodin vstupné polénko dřeva a zážitky z letošního lovu bamboo pruty vítány širda
reagovat - Neděle 9. prosince 2018 v 10:09 ® kakadu reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Kurnik tak to by jsme mu mohli šoupnout do kačárku krabičku červů na hraní.
reagovatVelká gratulace Bambusovému dědkovi
- Sobota 8. prosince 2018 v 19:27 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Kamarádi nechci žalovat ale hlásit to MUSÍM NÁŠ BAMBUSOVÝ KRÁL JE DĚDA MÁ VNUKA na Štěpána přijede s kočárkem a budeme ho učit chytat ryby.
reagovat - Sobota 8. prosince 2018 v 19:07 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
>lubo OV IVET to domlouvá ale auta tam nesmí ale na štědrý den budu štědře informovat
reagovat - Středa 5. prosince 2018 v 18:35 ® kakadu reakce na …
-
lubo OV> Si piš že neporuším
reagovat - Středa 5. prosince 2018 ve 13:39 ® lubo OV
-
Pánové a dámy. Doufám že ani letos neporušíme dlouholetou tradici setkáni na Ostravici, v obvyklém termínu, na Štěpána 26.12.2018.
reagovat - Neděle 2. prosince 2018 v 11:57 ® Marcel reakce na …
-
kakadu> Krmí vodou… sem myslel.
reagovat - Sobota 1. prosince 2018 v 15:49 ® kakadu reakce na …
-
Marcel> To bych čoeče moc netvrdil. Krom Střevlí, mřenky adt. tam moc masa nebylo. Plotica s neštovicema pouze 3 ks.
reagovat - Středa 28. listopadu 2018 v 17:02 ® Marcel
-
kakadu> Když přijde i ten jojo, bude sranda. to je taky jediný potok co krmí Ostravici, to jste měli nechat ty ryby tam
reagovat