Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 7. října 2011 ve 20:03® majkyss
-
1Mara> Mě se jedná hlavně o lisovací desky ze silonu.Kde ty seženu?
- Pátek 7. října 2011 ve 20:01® 1Mara
-
majkyss> Popros našeho úžasného málo postaršího pana mistraministra Olouše , on by ti ho mohl udělat , nic na tom není
- Pátek 7. října 2011 v 19:59® 1Mara
-
Piranha> Si myslím že má jen opětovnej skrat kterej mu zase za dva měsíce přejde
- Pátek 7. října 2011 v 19:56® Piranha
-
1Mara> četl jsi to co jsem psal celé.Ty jsi napsal totiž to co já teď
. Já nepsalk o cajku za 3000.Psal jsem že ho to bude stát tolik kolik bude chtít aby to stálo.Je na něm zda 1,2,3, nebo víc litrů.A o tom hmyzu a všem kolem, psal jsem že ,,Pokud tě to chytne a pochopíš o co v muškařině jde,, A o co v muškařině jde?To jsi napsal ty.Znát hmyz, vědět kdy se co rojí chovat se u vody, brodit tak aby neplašil a sestupovat do vody tak aby ryby nesplašil 20m, nad i pod a prostě vše. Říkáš nemel o prutech, ale to je to nejdůležitější co je.Bez prutu, šňůry a lajny nebude muškařit.První si musí opatřit nářadí.A nepotřebuje dneska ani házet 25m daleko.To je k hovnu.Pokud zvládne nymfu, tak si zachytá dobře.Zeptej se Majkysse, taky to neuměl a po ani ne roce jezdí sám na pstruhovky a tahá.A neháže ani možná 10m. Je to na Vláďovi zda se unáhlil a šel do mušky, která ho za měsíc omrzí, nebo zda se ho to chytne.
- Pátek 7. října 2011 v 19:56® majkyss
-
1Mara> Takovej lis bych potřeboval,ale neumím ho udělat.Tak mi ho udělej.
- Pátek 7. října 2011 v 19:45® 1Mara
-
majkyss> Taky něco pro tebe : http://www.chytej.cz/…es-na-kapry/
A nebo tohle
http://www.chytej.cz/…ni-nastraha/
Tento příspěvek byl editován 7.10.2011 19:46:45 uživatelem 1Mara. - Pátek 7. října 2011 v 19:44® 1Mara
-
vladah> Tady něco pro tebe :
- Pátek 7. října 2011 v 19:40® majkyss
-
1Mara> V Mikro stube jsem to ještě nedělal dobrej nápad
- Pátek 7. října 2011 v 19:37® 1Mara
-
majkyss> Dám housku , rohlík do sáčku a dám do mikrovlnky , zapnu to na 800w. a počítám do 5–7 sekund a vyndám to , hned to vyndám ze sáčku , zatížím krájecím prkénkem a nechám to vychladnout , pak nakrájím kostičky různé velikosti dle potřeby , čerstvou housku či rohlík jen hned zmáčknu a nakrájím
- Pátek 7. října 2011 v 19:32® majkyss
-
1Mara> Jak dlouho ho necháváš v páře?
- Pátek 7. října 2011 v 19:31® majkyss
-
1Mara> To je co?Rohlík pařenej?
- Pátek 7. října 2011 v 19:30® 1Mara
-
majkyss> Dej tam pařenku a je to
- Pátek 7. října 2011 v 19:28® majkyss
-
1Mara> Ne ne jen jsem chtěl místo kuku,červ dát na háček hrach,červ
- Pátek 7. října 2011 v 19:26® 1Mara
-
majkyss> Špatnou , zkoušel jsem několikrát a hovno
Lepší je kuku,pšenice,řepka,konopní semínko,kukunebo obil. šrot. Chceš si dopředu někde zakrmit ?
- Pátek 7. října 2011 v 19:23® majkyss
-
1Mara> Dnes nejdu je kosa
Nemám rád zimu
Zítra jdu.Jakou máš zkušenost s hrachem na kapra?
- Pátek 7. října 2011 v 19:19® 1Mara
-
majkyss> Mazej na pruháče , je změna počasí , mohli by kousat
- Pátek 7. října 2011 v 19:15® majkyss
-
1Mara>
- Pátek 7. října 2011 v 19:12® 1Mara
-
A vůbec , co já do toho kecám , howno tomu rozumím , a sám umím hovno
- Pátek 7. října 2011 v 19:12® majkyss
-
To trošku přeháníte kucí
- Pátek 7. října 2011 v 19:05® 1Mara
-
Piranha> Nemel o prutech voe , musí pochopit i jinné věci , třeba hmyz, druhy materiálů,na co kde a jaký druh chytat ,nemůžeš mu hned dát přeci do ruky prut a běž , to nejde a ani nefunguje , nikdo přeci netrvdí že si musí pořídit výbavu za 30000kč , ale něco ho to stát bude muset , nedávno tu scháněl vláčkovej proutek co nejlevnější , jak si myslíš že mu to pujde s nějakou mrdkou která se ani neohne , bude se mu to furt motat , vyhodí laijnu max. 5m. před sebe a omrzí ho to . Je jasný že už se dá sehnat levnější výbava za slušné peníze , ale je i otázka zdali to Vladík bude chtít koupit ?
- Pátek 7. října 2011 v 19:03® majkyss
-
Zdarec holoto
- Pátek 7. října 2011 v 19:02® majkyss
-
Tak prej těm co mají satelit a chatu seberou sociální dávky
- Pátek 7. října 2011 v 18:54® Piranha
-
vladah> zase se neboj o finance.Jak říká můj kamarád a muškař s vysokou školou Roman Vlček as Monfish, muškařina tě stojí jen tolik, kolik chceš aby tě stála.Nepotřebuješ mít prut za 10000 a navijáky za 8 s lajnou za 4000.Dneska seženeš dobré pruty levně i navijáky.Pokud tě to chytne a pochopíš o co v muškařině jde, tak začínáš být muškař a můžeš zvolit vyšší level k nákupu lepšího prutu, který je určen na určitou metodu, rybu, nebo vodu.Ale počítej s tím, že je to běh na velkou trať.I když třeba Prášek taky skočil z feederu na mušku, ale on má za sebou jiný věci než ty, on to měl lehčí a nebál se.Proto je tak dobrej.
Tento příspěvek byl editován 7.10.2011 18:59:49 uživatelem Piranha. - Pátek 7. října 2011 v 18:47® 1Mara
-
vladah> Nic ve zlém , ale jedna dobrá rada , než začneš používat slovo muškařina , je velice moc dobré si o ní něco napřed přečíst , dále muškařina není jen otom že vemu prut a budu házet mušky do vody pomocí laijny , je to úplně jinná rybařina a člověk jí musí napřed pochopit a trochu porozumět , mě baví osobně též , ale o sobě apsolutně nemůžu říct že jsem muškař , snad jen že si jdu trochu zkusit zaházet na vodu s muškou a to ještě si lichotím. Nemyslím to vůbec nějak zle , ale napřed se máš optat kluků které znáš a víš že muškaří , Piranha,ulpa,Hering,a další ty se hned začneš ptát a ještě na ptákoviny lidí , které vůbec neznáš to mě přijde trochu nesmyslné ,. To co bys potřeboval poradit , tak pro začátek ti bohatě stačí klucí co jsem ti sem napsal , a ještě jedna věc , k muškařině musíš mít nějakej vztah a přístup a né jako ho máš ty , když tě klucí pozvou zadarmo někam na bellybout a třeba i muškaření , tak se na ně vysereš a máš jen výmluvi , jako s Oldou když mu slíbýš že sním pujdeš na ryby a pak se ani neozveš . Neber si to nějak vezlém , každého soudruha věc . PS. je ti jasný že muškařina je i o penězích , není to jen prut,kolečko,šnůra,a nějaké koupené mouchy .
- Pátek 7. října 2011 v 18:45® Piranha
-
vladah> vůbec tam nechoď lidi jako Mildas a podobně jsou narušené osoby majíc rády jen sebe a neskousnou, aby se zrodil další muškař.Budou se ti jen smát a nic se nedozvíš.Dělej to co tě baví a pokud ti postačí naše zkušenost, nás lidí co se muškařině věnujeme, jako Prášek ULPA ich a i možná Luďa by ti dokázal poradit, tak se ptej klidně jak chceš, nebo máš tady fórum o muškaření. Tam na Mrku by jsi to nevyhrál.Nezapomeň, že severočeský kraj a ještě hůře Ústecko je na tom s muškařením asi nejhůře, tím má i málo členů muškařů a tudíž ti asi nikdo moc neporadí kam tady a na co a jak.
- Pátek 7. října 2011 v 17:57® vladah
-
filip111> kde budeš?
- Pátek 7. října 2011 v 17:56® filip111
-
v tomhle se pořád dá brodit. jdu se oblíknout a jedu.
- Pátek 7. října 2011 v 17:54® vladah
-
filip111> se učim a chytloměto tak chci zkoušet ale musíměto bud někdo naučit nebo se budu učit sam a na vlačku je naprd voda to stouplo o dost
- Pátek 7. října 2011 v 17:49® filip111
-
vladah> jojo chci jít vezmi vláčku. Na mouchy se vyprdni
- Pátek 7. října 2011 v 17:47® vladah
-
filip111> ty deš? ja asi pudu ale ted dokud je světlo chci zkusit zase mouchu