Chytej.cz

Woblery Lovec rapy necteno

21.11.2011 | henny | 14.559 zobrazení | 42 odpovědí

chci se zepat jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Na jaké vám to nejvíce šlape atd.. Ocením i FOTO :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 21:19 ® troutkiller reakce na …

sethy>Já už jim to vysvětlím:-)) )

reagovat
Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 20:36 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> hlavně aby si to myslely i ryby :-D

reagovat
Čtvrtek 1. prosince 2011 v 9:02 ® troutkiller reakce na …

sethy> Sebiláky sem nedavno zachvátil tři a hned prubnul,chodí moc pěkně,hlavně ta hladinovka:-)

reagovat
Čtvrtek 1. prosince 2011 v 6:11 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> yo-zuri souhlasím. K Sébile jsem se ještě nedostal :-)

reagovat
Středa 30. listopadu 2011 ve 21:18 ® troutkiller reakce na …

paolomaldini>Tahle metoda pokus omyl stojí moc peněz!!Nic pro mně:-(

reagovat
Středa 30. listopadu 2011 ve 21:01 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> mám jich doma neskutečné množství, ale už jsem je dlouho nenamočil. Jak píše kolega, banana vcelku šlape. Já mám ještě ty nejstarší, které jsem už nikdy v nabídce neviděl, a to bylo úúúúplně o něčem jiném… Jinak já mám také svůj směr, však víš9-)

reagovat
Středa 30. listopadu 2011 ve 20:56 ® paolomaldini reakce na …
paolomaldini

troutkiller> prave proto jsem mu napsal ktere woby od lovce rapy chodi me! takze napriklad Banana vetsi modely.

reagovat
Středa 30. listopadu 2011 ve 20:49 ® troutkiller reakce na …

dam>Zdarec!Já momentálně ujíždím na Yo-zuri a Sébile:-)

reagovat
Středa 30. listopadu 2011 ve 20:26 ® dam reakce na …
dam

troutkiller> je to pořád o tom samém…dnes je takových možností. Ale určitě bych nevyhazoval peníze za více nespolehlivých wobů a radši si pořídil pár osvědčených…diskuze jsou jich tady plné. Jo a s tím Illexem jsi mě potěšilpivo

reagovat
Středa 30. listopadu 2011 v 19:52 ® troutkiller reakce na …

paolomaldini>V 15 le­tech předpokládám že číst už umí a woby se tu řeší každej týden:-) Je uplně fuk zda to bude Rapala z akční bedny nebo Salmo ve slevě,cena je příznivá a hlavně chodí!!!Pokud čeká radu že na štiku je v uterý nejlepší RHčko a ve středu FTčko tak tak dobrej fakt nejsem:-(( Jen mám názor že je lepší jeden Illex co chodí než tři lovci co nechodí,cenově to vyjde na stejně!

reagovat
Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:13 ® paolomaldini
paolomaldini

troutkiller> mozna je pro 15 leteho nadsence lepsi poradit konkretni model se kterym mas dobrou zkusenost, prece ho v 15 nenechame vyhazovat kapesne ci tvrde vydelane penize z brigady za opravdove sunty.

ps: rapalu a jine drazsi ovsem dobre znacky kupuji i ja velmi zridka a v mem pripade to az tak o penezich neni, proste me nejak bavi zkouset ruzne znacky ktere mi padnou do oka. Napriklad ted jsem poridil v rybarskyh potrebach v Podoli molitanovy skvost (wobler, az ho privezu z chalupy tak ho sem musim vyfotit) tusim ze stal 27kc s DPH a tomu jsem proste neodolal :-D svete div se on na to jak vypada, tak i chodi a funguje (rybu mi chytil).

reagovat
Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:08 ® paolomaldini reakce na …
paolomaldini

bimbo> ted jsem si teprve precetl tvuj prispevek a podepisuji v plnem zneni ;-) !!

reagovat
Úterý 29. listopadu 2011 ve 23:05 ® paolomaldini
paolomaldini

tyto woblery docela pouzivam, ovsem jak pisou ostatni ne uplne vsechno je v richtiku. Ja mam dobrou zkusenost s jejich Banana verzi (prirodnejsi imitace). ovsem chodi mi dobre jen ty vetsi modely. 4cm a mene mi proste chodi velmi spatne. vetsi maji velmi agresivni chod, a par supinacu jsem na ne zdolal. Pravdou ovsem je ze je pouzivam jen asi na dvou revirech a tak nejsem schopny urcit zda budou fungovat i jinde, ja ovsem tuto znacku radim mezi slusny pomer cena/vykon… takze se toho neboj, vypust male modely a myslim ze tim nemuzes nic zkazit. Dalsi „levnou“ alternativou ktera stoji za uvahu je znacka DORADO.

ps: ostatnim jejich nazor neberu a plne jej respektuji, sam si rad prectu zkusenosti zkusenejsich.

pratele preji hojne ulovky na cokoliv!

reagovat
Středa 23. listopadu 2011 ve 23:19 ® ladamaj
ladamaj

Woby používám od různých značek od nyl mastru,rapaly,salma no a samo sebou i lovce.Nejde říct že ta nebo ona značka je špatná vše záleží jak se wob táhne a na každé vodě se dá chytat pokaždé na jinou značku,tvaru,hlou­bkou vedení nástrahy myslím že vlačkařy ví moc dobře oč jde.Lovec patří rovněž mezi oblíbené woby jako rapala či jiná značka.:->

reagovat
Středa 23. listopadu 2011 ve 20:02 ® bimbo reakce na …
bimbo

Souhlas :-) .

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 ve 20:12 ® foks01
foks01

no já nechytám na nic jiného než na woby od lovce rapy a nemohu říct, že je to nějaký šmejd,nachytáno na ně mám plno okounů,parem,can­dáty,sumce,tlou­ště…nemyslím ,že na rapalu bych nechytal víc.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 ve 20:11 ® jajco
jajco

Kdybys henny založil tohle fórum dřív tak sem ti střelil woblery za dobrou cenu,prodal sem je na aukru a jeden vyšel na 50,– a to tam byla i rapala,spro a všechny chodili dobře,jen už sem na ně nechytal a ne a ne je urvat.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 ve 20:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

osprey> já jenom, jak znám dobráky, tak se většinou prodávají krámy, které nejdou. Ta hra se mi velice líbí. Výhodný nákup se jmenuje. A hraje se většinou dookola:-D

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 19:59 ® osprey reakce na …
osprey

nnnap> Musí být dobře použitý, nejlíp po někom, kdo na něj nic nechyt. Po třiceti štikách už to nemusí být tak dobrá investice.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 19:37 ® nnnap
nnnap

dobře investovat, koupit použitý wobler:-D , to si musím napsat.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 19:29 ® kerob
kerob

Mam lovcu nekolik od tech nejmensich po cca 14 cm dvoudil. Maly maj pomerne subtilne pridelanou lopatku, ale chytaj celkem dobre hlavne tlouste. Nektery typy jsem po prvnim namoceni prodal na aukru. Barvy nic moc. Popravde receno nemam v planu od LR koupit dalsi. Jak uz tu bylo psano, za tyhle penize se daj sehnat zajimavejsi woblery at uz novy nebo pouzity.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 18:46 ® regulus
regulus

Vy jste to tady teda rozjeli … :-D

Myslím, že kolega v předpředminulém příspěvku má pravdu v tom, že ne všechno musí chodit tak aby se to líbilo nám, ale aby se to „líbilo“ rybám, což nemusí být to samý. Žádný z woblerů inkriminovaného výrobce asi nemám, takže nemohu soudit, ale mám pár kousků co se tu běžně nevyskytují co chodí tak debilně, že jsem si myslel že to v životě nemůže chytit rybu a opak byl pravdou. Další věc je to, že každej má jinej styl vláčení, každýmu tím pádem vyhovuje něco trochu jinýho no a v neposlední řadě spousta lidí si myslí, že stačí jen točit kličkou … :-))

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 18:43 ®  reakce na …

kubas> ano – wobler chodící jako rotačka, tak tam už je asi něco špatně :-D D to sis snad musel všimnout že má místo lopatky vrtuli ne? :-))

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 16:27 ® kubas
kubas

petrikveprik> Ono já když si koupím woblera, tak čekám nějaký chod woblerům podobný a když wobler chodí jak rotačka, tak to pro mě teda není ideální :-) …

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 15:34 ® 

No já úplně hledím na tu kritiku.. Já jich pár mám a a jsou mezi nimi samozřejmě tak jak i u jiných značek lepší a horší. Jeden z nich ale má přezdívku „magnet“ a to ne jen ze srandy. Mám na něj absolutně největší úspěch a předčí úplně všechny rapaly a salma dohromady.. Když jsem ho viděl jak chodí, tak jsem klel. Když jsem ale pak viděl jak debilně chodí a jak extrémně na to berou, rychle jsem přehodnotil názor. Je třeba s nimi tak jak i s ostatními vláčecími nástrahami umět chytat!! To že na první pohled některé chodí „nic moc“ neznamená, že nefungují dobře!!

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 15:34 ® skwor
skwor

A já taky přihodím jednu možnost. Gammarus má výprodej woblerů Ugly duckling, už od nějakých 60 Kč.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 ve 12:36 ® Ftmči
Ftmči

henny: Ještě je tu jedna možnost, jak zaplnit karbičku levnými woblery. A kvalita bude záviset jen na tobě.

http://www.chytej.cz/…oba_wobleru/

Letos to už bez problémů dochytáš na gumách a než začne nová sezona, můžeš mít woblerů habaděj.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 ve 12:32 ® kubas
kubas

bimbo> Když už jsme u těch Kenartů, tak hlavně u menších modelů jsou to dle mého momentálně jedny z nejlepších woblerů cena/výkon. Ale i třeba takovej Perch v 7cm pro mě překoná i daleko známější soukmenovce… viz : http://www.umele-nastrahy.cz/…3,Perch.html Letos můj nejúspěšnější wobler :-)

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 11:37 ® bimbo
bimbo

Hraji má pravdu v tom, že je opravdu lepší mít v krabičce pár dobrých wobů, na které se chytá, než jich mít hafo nekvalitních. V 15 se dá ušetřit už na ledacos. Od Lovce mám několik kousků. Několich jich moc nechodilo k vůli vyhnutému očku, což se dá lehce opravit peánem. Ale několik jich bylo, což se týká hlavně menších typů…byly špatně vyvážené, tím pádem nešly vůbec. Na druhou stranu nedám dopustit na největší z modelů Perch a Banana. Ty chytají velice dobře, ale mají stejné neduhy jako ostatní modely a to nevyváženou směs. Koupil několik „stejných“ Perch floating… něco plavalo, něco potápělo. Chytaly všechny modely, ale … za ty prašule je to sázka do loterie a navíc se jim často uvolňuje lopatka. Být tebou, zkusím koupit něco od Salma, Ugly ducking, Kernartu apod. Jinak je tady na serveru udělaná Galerie rybářských nástrah, podle toho se dá taky něco slušného vybrat.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 11:22 ® osprey
osprey

henny> Pokud ti jde o peníze, vůbec není nutné chytat na wobblery.

Já měl kdysi jednu Rapalu z bazaru a řádil jsem s ní u vody jak Černá ruka.

Wobblery Lovec Rapy jsou normální wobblery. A chytat se s nimi nechá. To, že jsou dost křehké a část produkce je třeba doladit u vody kleštěmi, to sis už asi přečetl, když děkuješ jajcovi za odkaz. Pokud na té značce trváš, můžeš s ní normálně chytat a taky nachytáš, pokud to umíš, klidně i to samé, co s Rapalou, pokud to opravdu umíš. Ale protože wobblerů je dneska hromada, většina lidí si klidně koupí jiné a chytá na ně.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1