Chytej.cz

Když je rybář masařem necteno

25.7.2011 | | 39.452 zobrazení | 247 odpovědí

Od kdy se rybář stává masařem? Je nějaký všeobecný pohled na takového rybáře? Co si o něm myslíte a jaký má pro to důvod? Jaká hmotnost ponechaných ryb u vás znamená,že je rybář masař?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 19. června 2014 v 17:53 ® Martin Chmelík reakce na …

tenodvody> Můžeš si mě dát na seznam lidí, co ti vadí. Jsem totiž „zamrazovač“. Jak mě dokáží lidi pobavit. :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 19. června 2014 v 9:17 ® tenodvody reakce na …
tenodvody

malamut> OK tak tedy ten, co si každý den odnese kapra, neříkej, že by měl každý večer kapra k večeři.

reagovat
Čtvrtek 19. června 2014 v 6:22 ® malamut reakce na …
malamut

tenodvody> 7kg ryb denně nenaloví a nezmasí asi nikdo, možná by k tomu měli blízko Vietnamci a podobní, jimž moudrý svaz umožňuje drancovat vody, a kteří zpracují prakticky vše co uloví, aby nasytili rozrůstající se komunitu, ale na druhou stranu jsme jimi multikulturně obohacováni, tak je to nejspíš v pořádku. Průměrnej českej rybář jde po kaprovi a při dodržení pravidel by toho množství dosáhl těžko, tím spíš, že při takovým přístupu by kapři na většině revírů prostě došli, a to se tak často nestává :-)

reagovat
Středa 18. června 2014 ve 23:17 ® tenodvody reakce na …
tenodvody

malamut> ANO ale do jisté míry, sou lidé, co si vemou velkou rybu, kterou hned neskonzumují a tak si část zamrazí, ale sou i tací, ti zamražovači, co chytaji deně 7kg a v mrazaku nemají místo.

reagovat
Středa 18. června 2014 ve 22:43 ® malamut reakce na …
malamut

tenodvody> zamrazit si ulovenou rybu pro svou spotřebu není nic špatnýho, i proto existujou mrazáky :-)

reagovat
Středa 18. června 2014 ve 22:09 ® tenodvody
tenodvody

Pro mě sou v rybářské společnosti napřijatelní lidé, kteří své ulovky rozdávají jiným a hlavně když je směnuji za jiné veci, tedy pokud s rybou nakládají jako s obchodní vecí, to je humus. Dále mi vadí, jak já říkam, zamražovači :-D já když si nesu rybu domu, tak jde večer na máslo a na další rybu smýšlím, až když je na ní chuť :-)

reagovat
Úterý 17. června 2014 v 19:37 ® pepanek reakce na …

tucnak11> chtěl jsem pro tebe vložit fotku včerejšího candáta,ale odešla tady ta blbost. měl 2.2 kg a dobrou chuť:-) :-)

reagovat
Úterý 17. června 2014 v 19:35 ® pepanek reakce na …
reagovat
Úterý 17. června 2014 v 19:35 ® pepanek reakce na …
reagovat
Sobota 14. června 2014 v 15:28 ® tucnak11
tucnak11

Ot 16.6 budu masařem uš se těšim na Candaty a krasne okouny:-> to jsou ryby ktere moje mlsna tasemice stravi a ja.:-D

reagovat
Pátek 13. června 2014 v 19:18 ® nnnap reakce na …
nnnap

petrikveprik> per to do delt. Čistá zábava.

reagovat
Pátek 13. června 2014 v 15:46 ®  reakce na …

nnnap> až budu velký – budu taky „alfa-samec, soukromník“ věřím že beta-samice z prostého lidu budou mít zájem.. možná si vydělám i na papíry:-D D

reagovat
Pátek 13. června 2014 ve 14:36 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

nnnap> Mi to je u řiti.Odsoudil ses sám :-)

reagovat
Čtvrtek 12. června 2014 v 17:19 ® nnnap reakce na …
nnnap

kety.vydra> není zač. Zadarmo stačilo. Něco inteligentního jestli chceš, zřídím si číslo s 99 na koncu a můžem plkat.

:-)
reagovat
Středa 11. června 2014 ve 22:33 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

nnnap> Přesně jak jsem čekal.Děkuji :-)

reagovat
Úterý 10. června 2014 v 19:10 ® nnnap reakce na …
nnnap

kety.vydra> i když sem ze svého 100 spustil, stále se mi nechce vraždit mláďátka. No a když spustim dalšich 20, tak si sice pokecáme ale už nebude o čem. Sorry, nech to kaprům.

reagovat
Úterý 10. června 2014 v 8:24 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

nnnap> Chci po tobě normální odpověď,ne stupidní.(velmi dobře to tvoje zrcadlo chápu-na rozdíl od tebe nemám IQ oškrábané ryby).

Jak říkám,chci po tobě normální odpověď,ne rádoby intelektuální výlev.No,šup do toho-co je u tebe tzv. ‚prostý lid‘? Chceš pomoct? Že by to byl pro tebe každý,kdo vydělává pod 30 čistého měsíčně?

reagovat
Pondělí 9. června 2014 ve 22:36 ® malamut
malamut

Rybář se stává masařem v okamžiku, kdy si ze svých úlovků udělá živnost, a je ganz egal, jestli je prodá po hospodách či vymění za vajíčka, anebo se s nimi před rozvinutou zástavou a v příslušném dresu vyfotí pro věhlasného výrobce koulís a převeze na Hejlov a podobné „revíry“. Nic z toho není smyslem lovu a ani hospodaření na revírech, což by mělo být prvořadou záležitostí rybářů. Jo a šedesát kaprů za rok není masařina, sám jsem je v pohodě sežral a dal bych i víc, ryba třikrát týdně mi neva, je to lepší, než žrát sračky z Lídlu nebo polskou drůbež a jiná zvěrstva, tedy nemyslím tím rybu od Pardubic níž, tam bych to nežral ani já, to ať si ochytává pytlák Nikl a podobní.

reagovat
Pondělí 9. června 2014 v 16:54 ® nnnap reakce na …
nnnap

kety.vydra> zrcadlo

reagovat
Pondělí 9. června 2014 v 11:34 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

nnnap> Vyhoněno? – Ještě mi vysvětli pojem ‚prostý lid‘ .

reagovat
Sobota 31. května 2014 ve 22:11 ® Mary reakce na …
Mary
:-> :->
reagovat
Pondělí 26. května 2014 v 17:46 ® nnnap
nnnap

tak zas trochu textu, pro kastráty, tedy fiskulí vykřikující, že pouští. Jo, leda hnědé do kalhot. Normální, nedegenerovaný samec se nejen páří ale umí i zabít. To není známka punku ale normální stav. Tedy já na rybu jdu pouze tehdy, chci li ji zabít a sníst. Na hraní mám vocas. No ale proč vám to píšu.

Došli kapři v mém severním ledovém oceáně a normálně jsem chvíli zvažoval, jestli si zas pořídím na chvilku papíry u nějaké místní, nedegerované okolní pobočky črs. Normálně sem vám chtěl dát znovu šanci. Ale jste to normálně legálně prohráli se soukromým revírem.Jak na peníze, tak na buzeraci. Jste drazí. Normálně ušetřím, když minu ten komunistický spolek ale o to by mi nešlo, ale na buzeraci jedna ryba za den a nízký týdenní limit, tak na to by sem se vám vysral. Chápu, že na prostý lid musí být přísnost. Ale dobrovolně tam mezi váma sedět… Proč.

Vracím se k otázce- je úplně jedno, jestli si rybu koupím na sádkách, nebo si je nechám vysypat do kaluže a vytahám na 40 vlasci laminátem. To normálně vyvinutý mozek chápe. Tedy by se měli nad sebou zamyslet různí rádobychytráci, téměř profesionální plačky, kňučky, které fňukaj Libička, libička, mumumu, hlavně proto, že maj hrůzu z toho, že by nemohli dále provozovat anál s kaprem, který je dneska legální. Vo ryby nejde. Nikdy nešlo. Ti co budou nejvíc vyřvávat o ochraně ryb, jich mají nejvíc naházených v igelitce do keřů.
Tedy přátelé, dostali jste ode mne opět košem, mí kapříci se na mne opět těší, protože jim hubu roztrhám jen jednou a také když už trávit čas lovem potravy, tak v bažantnici s inteligentními kolegy.

reagovat
Pondělí 26. května 2014 v 10:17 ® Martin Chmelík

Já tedy masařem jsem, protože mi vegetariánská strava nic neříká. A také bych se bál, že by mi mohla zvadnout. :-) Tedy mám rád i rybí maso, a to jak ryby sladkovodní i mořské. U těch sladkovodních ryb mám velkou výhodu. Umím si je nachytat a nejsem odkázán na supermarkety či sádky. Pouze na Vánoce si chodím s dětmi koupit štědrovečerního šupináče, to je taková tradice. Kolik kg ryb si za rok zapíšu do úlovkového lístku? Tolik, kolik jich sním. :-) Necpu je do mrazáku, nedávám je známým, nedávám je formou úplatku, neprodávám je sousedům. Jsem tedy masař? Zřejmě ANO.

reagovat
Pátek 23. května 2014 ve 12:41 ® Sterkac reakce na …

taky na hlavu

reagovat
Pátek 23. května 2014 v 8:18 ® HaD reakce na …
HaD

cervena> hele kolik Ti je?

reagovat
Středa 21. května 2014 v 8:15 ® cervena
cervena

Petru zdar tady u nas na Otavje jeto samej masař kor dyž nasadej do Dědkove rano 2 odpoledneto same my dyž deme navečer tak je vychytano cožto ale oni soutak drzi žeto rovnou strkaji do tašek a zavola mobilem a baba si proto prijde a hnet utika domu

reagovat
Neděle 18. května 2014 v 9:48 ® Sterkac reakce na …

Musíš se více naučit ryb.řád,Henry.

reagovat
Sobota 17. května 2014 v 19:53 ® tucnak11
tucnak11

Promě masař v rybařyně znamena vice brat jak spotřebuji.Nepišu o prodavani a vyměnam.:->

reagovat
Úterý 13. května 2014 ve 21:18 ® tony.bobo
tony.bobo

Co to je pojem masař,to jako že pokud jím maso tak sem masař? Ano pak sem masař nejsem králík abych jedl jen zelí a saláty.Co je to masař v rybařině? Jakej masař pokud ti rybařina povolí 7 kg ryb deně.V tomto ohledu masař nejsem ani zdaleka mám raděj vepřoví ale nikomu nic nevyčítám pokud je použije pro svou potřebu tím nemyslím že je naseká doma kačenám.Pokud ale odchytá a pak to tahá do hospody za panáka jen aby ukázal jakej je lovec tak to už není ani masař ale přímo tupec.

reagovat
Neděle 11. května 2014 ve 2:47 ® Henry68
Henry68

Toto jsem taky zažil dědula rybář nachytal jsi plnej vezírek ryb, hned jak odcházel od vody tak to v křoví pobyl a nacpal do igelitky a mazal domů. Kontaktoval jsem hned jak jsem to viděl kamaráda který je u rybářský stráže, ale bohužel byl v práci takže se dědulovi nic nestalo.

reagovat