Chytej.cz

Když je rybář masařem necteno

25.7.2011 | | 39.260 zobrazení | 247 odpovědí

Od kdy se rybář stává masařem? Je nějaký všeobecný pohled na takového rybáře? Co si o něm myslíte a jaký má pro to důvod? Jaká hmotnost ponechaných ryb u vás znamená,že je rybář masař?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 8. února 2012 v 15:27 ® pavel68 reakce na …
pavel68

nnnap> Ale tak nějak ........... plyne pivo

nnnap> Tý vole – nazdar, ty jež netentonoc9-)

reagovat
Středa 8. února 2012 v 15:24 ® pavel68 reakce na …
pavel68

nnnap> Ale tak nějak ........... plyne pivo

reagovat
Středa 8. února 2012 v 7:07 ® nnnap reakce na …
nnnap

MP-E65mm> abys tomu rozuměl, nejvíc jsem si odnesl 1 kilo plotic, chtěl jsem si vyzkoušet domácí salát.

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 21:32 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

nnnap> ty na to ještě příjdeš......­.........viz. poslední věta :-) „protože i ten důchodec není zvědavý na kapra denně.“

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 21:31 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

nnnap> kolik potřebuješ plotic aby si uspokojil své …no o chutích v tomto případě nemůže být řeč, hladové já?

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 21:29 ® nnnap reakce na …
nnnap

LuboO> na svých vycházkách nikdy. Ve svém okolí také nikdy. Zato vídávám dědky, kterým se u nás zvykne říkat masařka, poněvadž jsou od rána do večera u vody, žmoulaj ten svůj rohlík, ano, nachytaj za den 5–7 kapříků, ale to pustěj a vemou si za týden 1–2, protože i ten důchodec není zvědavý na kapra denně.

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 21:24 ® LuboO reakce na …
LuboO

nnnap> nevidel si plnica igelitky? Prid k nam, uvidis na vlastne oci. A doslova igelitiek. Ma na vyber Tesco, Kaufland, Hypernova, Lidl, dokonca som videl aj Coop Jednota. A plni to jalcami, ma to normovane okolo 30 ks, podla velkosti. Ak sa mu zadari nad mieru, tak 20. Bol uz niekolkokrat kontrolovany, ale nejak mu to vzdy preslo. V poslednej dobe dokonca aj meria, a nosi vahu so sebou. Paradox je, ze nachyta za igelitku, pride ku mne a zacne nadavat, ze tu nie su ziadne ryby. Volame ho kormoran…

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 21:19 ® nnnap reakce na …
nnnap

MP-E65mm> je to jedno z mnoha neškodných zbytečností, proto se drží.
Jako mám brát váhu k vodě? Proč? Na 21 gr plotice?

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 21:12 ® MP-E65mm
MP-E65mm

hele běžte si ty hovna řešit někam jinam, bud to se držte tématu nebo tady máte všeobecnou!!!!!

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 21:10 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

nnnap> mě příjde naprosto absurdní spojovat 7kg/denně s počtem vycházek tak jak to prezentuješ. Já si fnuknu, že jsem u vody třikrát do roka a za tu dobu bych měl mít nárok na 50kg denně, vždyt je to naprostá hloupost. Koho doprčit zajímá, že ten či onen se dostne k vodě jednou za měsíc. Vždy má volbu. Bud do toho půjde a zacáluje si povolenku se vším všudy a nebo ať sedí doma na zadku. Proč brát zřetel na nějakou virtuální menšinu, to mi přijde naprosto mimo, ale naprosto mimo mísu. Mám takový pocit, že voda už nemá, resp. se k tomu velmi rychle blíží. Vážit? zapisovat? naprosto stejně jako doposud. Místo 7kg nějakou rozumnou váhu. Rozumnou ve smyslu aby byl uspokojen jak rybář, „tak ryby“ ale aby tady nelítaly nereálné cifry z pohledu konzumenta .......... je to otázka diskuze.

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 21:04 ® nnnap
nnnap

renegárd:-D

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 21:03 ® KOLIBŘÍK
KOLIBŘÍK

amurka> Ano na výstavě jsem byl.Nejsem bez vycházek.Snažím se žít.....

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:56 ® KOLIBŘÍK reakce na …
KOLIBŘÍK

pavel68> Bud klidnej.Chovám a choval jsem se vždy všude slušně.To ty říct nemůžeš…moc dobře víš že nesnáším fetáky a ožrali,jako jsi ty.....Jinak nemám v ůmyslu zahltit rybářský veb stovkami nesmyslných vložených příspěvků jak to děláš léta ty.Nicméně PAULUSI já nejsem odpadlík který si musí měnit nick.Jsem v klidu a v pohodě.Smířil jsem se i se svou nemocí…

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:55 ® nnnap
nnnap

hele, mrk kolekšn :-)

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:49 ® Medvěd
Medvěd

tady je to samej anonym

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:38 ® amurka reakce na …

KOLIBŘÍK> tak a na výstavě na FF byl tvůj duch co?Do podniku chodí taky tvůj duch co?

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:33 ® nnnap reakce na …
nnnap

pavel68> zdar paulus, jak jde život mrkem? :-D Hraji tady o mně šíří zvěsti, že jsem to tam celé rozvrátil:-D

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:31 ® nnnap reakce na …
nnnap

MP-E65mm> no tebe to třeba nezajímá, chodíš si k vodě třeba pobavit. Ostatní mají třeba jiné pohnutky a časové možnosti. Problém je, jak je vážit, či zapisovat a kontrolovat. Píšu, že neznám nikoho a když tak v míře zanedbatelné statické odchylky, kdo by užíval 7 denně. Ale musím říct, že mi takový člověk nevadí. Když voda má, dá. Nemá , nedá. Prosté, voctne.

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:24 ® pavel68 reakce na …
pavel68

KOLIBŘÍK> Že tě hanba nefackuje. Až tu přijdou na to co jsi zač, pomažeš odsud se staženým ocasem – stejně, jako z MRKu. Podvodníku.

KOLIBŘÍK>

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:14 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

nnnap> proč se řídit něčím když nejsem schopen to využít do plné míry. Logické. Paní nemusí nic říkat, stačí když se zamyslí

reagovat
Úterý 7. února 2012 ve 20:01 ® nnnap
nnnap

můžu denně k vodě? Pak jsem denně omezen. Logické. Já jsem ovšem plniče igelitky ještě v životě neviděl. Takový folklór a jedna paní povídala.

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 19:59 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

amurka>jestli něco předstírá tak se neboj vše vyplave a pak se bude divit jinak mě do toho nic není.Hrát si na nemocného tak když jednou nato dojde tak se zhroutí vím očem mluvím nebudu jinak k tomuto tématu psát.

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 19:57 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

nnnap> i to dítě pozná kdy má dost. Zaludnosti nehledám jen se jim snažím přijít na kloub, nic víc, nic míň

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 19:37 ® KOLIBŘÍK
KOLIBŘÍK

amurka>Sice nevím kdo jsi ale já mám sědomí čísté..A to že jsem hospitalizovaný už čtrnáctý měsíc na onkologii a krátím si chvíli psaním o rybách ?????.Nikomu nic z vás nedlužím..Tak stahněte ocasy a pište a držte se zadání..

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 19:17 ® nnnap reakce na …
nnnap

MP-E65mm> hledáš záludnosti tam, kde nejsou. Ses k těm 7 kilům DENNĚ upnul jak děcko na zmrzlinu. Ano, dá se jednoduše zkontrolovat, jestli mám v tašce 2 kapry nebo 7 kilo jakékoliv ryby kdykoliv mne zkontrolují. Omezit to na 1× týdně, středu, sobotu a pod., je pičou ke zdi. To se v praxi dá obcházet. Jestli ti vyhovuje formulace 5,4 kg/den , kapr+ 3,8 plotice, klidně, ale je to stejná hovadina jako těch 7 kg denně. Asi jako 130 na dálnici. Něco musí být napsáno. Důležité ovšem je, že tato hovadina není kontrolována a v praxi se dá hrkat těch normálních 200.

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 18:57 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

nnnap> ale mě o těch sedm kilo jde od začátku, mě nezajímaj kydy o píchání ryb a už vůbec ne to, že jde někdo jednou za měsíc k vodě. Podsouváš do mé myšlenky něco, co s tím nemá nic společné. Odpověz si sám, zda si schopen zkonzumovat sedm kilo ryb denně......... pokud ano, jsem mimo mísu. Pokud ne tak si kladu otázku zda to není zbytečné. Nehledej v tom nic složitého.

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 18:50 ® amurka

kulibrku tak ty jsi se nastěhoval sem?Až poznají co jsi zač tak tě vypráskají už jsi vrátil ty peníze?Že ti není hanba psát lidem,že máš rakovinu a že umíráš.Ty jsi šmejd toho nejhrubšího zrna.

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 18:48 ® Fryw
Fryw

MP-E65mm> Bývalo myslím, že ponecháním dvou kusů kapra lov končil. Nevím jakým způsobem to omezit dnes, když máme 1 kus. Myslím, že celkem dost rybářů počítá s konzumací kapra, duháka a cejna. Občas dravce. Tím že se takové ryby vysazují docela hojně, je uplatňován systém chyť a pusť na ostatní druhy ryb. Mám ten dojem. Dlouho jsem nemluvil s někým kdo by vzal něco jiného. Dřív jsem se s tím setkával. To jsou jen mé osobní dojmy…

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 17:57 ® nnnap reakce na …
nnnap

MP-E65mm> tak nejde tak ani o to 7 kilo denně, jako to rozumně omezit. Je to docela rozumná forma. I když, jak k tomu přijdou ti, kteří si zajdou k vodě 1× za měsíc kontra píchači, kteří opruzují u vody furt.

reagovat
Úterý 7. února 2012 v 17:48 ® MP-E65mm
MP-E65mm

nnnap> řekni mi kdy byla ta doba kdy bylo sedm kilo ryb denně tak akorát, aby si nakrmil rodinu.

reagovat