Vyhledávání
Víkend CHYTEJ. CZ bez ryb, ale o rybách!
19.1.2005 | toulovec | 25.009 zobrazení | 243 odpovědíDovoluji si Vás předběžně pozvat na malou akcičku, která mi maličko přerostla přez hlavu, takže když už něco organizuju, tak ať je veselo.
TERMÍN: 18. – 20. 2. 2005 MÍSTO: Vranice, Toulovcovy Maštale, ubytovna TJ Jiskra LItomyšl, okres Svitavy BLIŽŠÍ URČENÍ MÍSTA: na mapě hledejte zhruba průsečík obcí Jarošov, Proseč, Nové Hrady
PROGRAM: vázání much, výroba woblerů made by BigMike ............ a ostatní vychytávky z dílny chytejáků. Kdo co umí předvede ostatním. Navrhována byla i mírná turistika, neb lokalita je v nádherné přírodě, ale to necháme na každém osobně. Pokud bude mrznout, budete mít možnost třeba dopoledne zajet zalovit na 13 km vzdálenou Poličku na dírky … Iniciativě se meze nekladou, ale hlavním programem bude rozhodně vázání hmyzu , pokec atd…
Cena za nocleh by neměla převýšit 100 Kč a na ostatních výdajích se domluvíme. Chata je vybavena společnými WC, sprchami, velkou společenskou místností s krbem, velikou jídelnou. Neb je po sezoně a část vybavení je v údržbě nebo v čistírně, bude nutno si přivézt vlastní lůžkoviny nebo spacák ))).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Pátek 18. února 2005 v 10:12 ® HaD
-
v autě se mi už krčí soudeček s pípinkou
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 9:43 ® Dědek
-
Milky : hodnej kluk
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 9:21 ® Milky
-
Noooo, ..... jedu!
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 9:14 ® Dědek
-
Poslední informace od toulafce : kupodivu sněží kdo má bernardýna, nechť ho vezme, možná se domu dostaneme až na jaře Kuřata nakoupena, právě nyní je na sádkách a kupuje cizé. Huš se těším
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 9:06 ® HaD
-
jiris: ty kuo! TAK DNES! pif: já je včera koupil, tak to když tak odjezdim
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 7:13 ® muf
-
hurááááááááá, za pár hodin jedem, se na to pěkně vyspím a za každou cenu s pifem přijedem, i kdyby jsme se měli prohrabávat ve 2 metrech sněhu, jsme přece závisláci
reagovat - Pátek 18. února 2005 v 1:25 ® jiris
-
za nula ))
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 22:11 ® pif
-
tak jsou potřeba řetězy,nebo nejsou potřeba řetězy!!?mám to risknout bez nich?
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 21:31 ® jiris
-
Koudy dnes psal, že ma chřipku.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 21:26 ® Dědek
-
Bohužel nepřijede Kelt, ale má zdravotní omluvenku.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 21:03 ® Dědek
-
BigMike : to je aspoň řeč chlapa!!! Takže jedinej odpadlík bude asi bass
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 20:53 ® BigMike
-
Je mi tedy na blití, ale když jsem přežil dnešek a obřady s řečma, zítra už to bude selanka. Takže, pokud neumřu, jedu!
HaD: platí v těch 14:00!
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 ve 20:47 ® Dědek
-
Takže poslední dotaz Kdo z přihlášených nepřijede. Milki dostal rozum a jede.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 19:43 ® HaD
-
tak poslední zprávy od Toulovce: v lokalitě, kde se sraz koná napadlo za poslední dny naprosto zanedbatelné množství sněhu!!! (asi 1 cm. ano slovy jeden centimetr, tj. 10 mm, nebo 0,01 m, nebo 0,00001 km) takže žádný strachy!
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 18:34 ® Padis
-
Pikos-jakou trasou pojedeš.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 17:22 ® Chose
-
Tak boys,zítra už tam budem!!!! jupí.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 16:39 ® pikos
-
Chlapi, zítra později odpoledne vyrážím z Prahy sám. Mohu někoho vzít ssebou.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 15:24 ® Padis
-
Panové nikdy není tak zle jak to vypadá a proto HURÁ NA SRAZ.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 11:34 ® HaD
-
Milky: nenahlížej na to tak katastroficky. krizovej je poslední kilometr a ten se dá dojít pěšky, jinak je to naprosto v pohodě!!! Tak sa nebuj!
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 11:25 ® pif
-
dybych se měl plazit,hrabat,použit střelnej prach,tak tam s mufem dorazíme!!kuřátek je dost?
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 11:21 ® pupak
-
Kdo prijede urcite neprohloupi, kdo nechce nebo se obava cesty jeho smula, aspon se koukne na Drapalika
reagovat
)) Nikdo se premlouvat nebude chces prijed
nechces nejezdi aspon se prezerem kuratek ! - Čtvrtek 17. února 2005 v 11:17 ® Milky
-
Tady nejde o to, že Tolavec udělal kus organizační práce (za to mu dík a pusu), ale o to, že to je na blbém místě. Kdyby to bylo někde na hlavním tahu – každý se tam dostane i v téhle zimě. Kdyby to bylo v červnu, tak je mi to totálně šumák!
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 11:03 ® kostnak
-
toto mi urobilo vcera vecer na dialnici auto. zlomila sa mi zadna naprava. ale pozical som si renault 5, rok vyroby 86 a zajtra vyrazam za vami. snad ma tam to auto dovezie. mate lepsi dovod neist?:)
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 9:04 ® HaD
-
za 1! tedy zítra ))))))))))))
reagovat - Čtvrtek 17. února 2005 v 9:01 ® Dědek
-
Souhlas s HaDem. Toulovec udělal kusisko práce, tak se musí jet. Bude nás tam hafo, tak nevidím problém si zájemně pomoct. Navíc má nakoupené věci pro nahlášené. JEDEM !!!
reagovat - Středa 16. února 2005 v 18:06 ® Chose
-
Jo souhlasím s Hadem-toulovec kolem toho lítá až moc obětavě,na to abysme to odřekli kvůli pár vločkám. takže si kupte řetězy a nedělejte hanyky. Tt těším se na vás. Jo apropó v kolik tam projede ten pluh? dneska sem v práci nadělával,abych moh vyrazit dřív…
reagovat - Středa 16. února 2005 v 15:54 ® pikos
-
všichni: Chtěl by někdo na sraz přivézt plastové krabičky od betacamových kazet? 175×115×30mm
reagovat - Středa 16. února 2005 v 15:16 ® Padis
-
To jo nebo lyže sebou
reagovat - Středa 16. února 2005 ve 13:40 ® HaD
-
4ALL: přesně tak, ne že budete srabíci a akci kvůli pár vločkám odřeknete! Toulovec se okolo toho nalítal, až mi je hanba, tak koukejte dorazit. Já dneska koupim řetězy a ev. vás odvozím nahoru i dolu – v tom nejni problém.
reagovat - Středa 16. února 2005 ve 13:19 ® toulovec
-
Dědek: hlavně přesvědčte basse a ostatní co to chtějí vzdát, aby to nevzdávali , kurva ať se alespoň nehoním nadarmo. Situace není tak katastrofická, jen to je v údolí, tak vás radši varuju včas, po tý cestě co jsem zajistil by to mělo být bez problémů
reagovat