Vyhledávání
Víkend CHYTEJ. CZ bez ryb, ale o rybách!
19.1.2005 | toulovec | 24.282 zobrazení | 243 odpovědíDovoluji si Vás předběžně pozvat na malou akcičku, která mi maličko přerostla přez hlavu, takže když už něco organizuju, tak ať je veselo.
TERMÍN: 18. – 20. 2. 2005 MÍSTO: Vranice, Toulovcovy Maštale, ubytovna TJ Jiskra LItomyšl, okres Svitavy BLIŽŠÍ URČENÍ MÍSTA: na mapě hledejte zhruba průsečík obcí Jarošov, Proseč, Nové Hrady
PROGRAM: vázání much, výroba woblerů made by BigMike ............ a ostatní vychytávky z dílny chytejáků. Kdo co umí předvede ostatním. Navrhována byla i mírná turistika, neb lokalita je v nádherné přírodě, ale to necháme na každém osobně. Pokud bude mrznout, budete mít možnost třeba dopoledne zajet zalovit na 13 km vzdálenou Poličku na dírky … Iniciativě se meze nekladou, ale hlavním programem bude rozhodně vázání hmyzu , pokec atd…
Cena za nocleh by neměla převýšit 100 Kč a na ostatních výdajích se domluvíme. Chata je vybavena společnými WC, sprchami, velkou společenskou místností s krbem, velikou jídelnou. Neb je po sezoně a část vybavení je v údržbě nebo v čistírně, bude nutno si přivézt vlastní lůžkoviny nebo spacák ))).
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. ledna 2005 ve 23:18 ® Dědek
-
Chose : neboj, MB ani neví, jak alkohol chutná
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2005 ve 22:11 ® Chose
-
BM-hlavně ty woblery. jen abyste se neožrali a pak na ně ani nedošlo. to bych ho asi dost nasral…
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2005 ve 22:03 @
-
[quote]
- Margolin (SSSr) a dle výr. čísla pamatuje Stalina
To není blbá značka. pán má vytříbený vkus…
reagovat - Margolin (SSSr) a dle výr. čísla pamatuje Stalina
- Čtvrtek 20. ledna 2005 ve 21:52 ® BigMike
-
Chose: w. jo, ale mouchy tak leda plácám plácačkou.
Vydrain: s tou malorážkou jsem jako myslel prohnat někde kormorány a vydřičky! Je to malinká pistolka – Margolin (SSSr) a dle výr. čísla pamatuje Stalina
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2005 v 16:46 ® Chose
-
Toulovec-neva když s sebou vezmu jednoho kámoše z práce? taky rybář a rád by se od BM přiučil dělat woblery a mouchy.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2005 v 16:03 ® Dědek
-
wolové, ne že se ožerete hned po příjezdu, chci se něco naučit )) Ostatně tuláku, jak je to tam s proviantem? To už by se hodil pomalu soudek a mohl bys udělat maso jako HaD na srazu.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2005 ve 14:25 ® pupak
-
jo Milky ma pravdu toulovec privez tam nejaky mistni svrbeny a at sou cisty aby nam filcky nerozmotavaly dubbing
reagovat))
- Čtvrtek 20. ledna 2005 ve 13:04 ® Milky
-
Toulavec – nelžil! Volals mi a říkal, že by to šlo a že bychom si aspoň mohli uvázat kundíka – čerstvého!!!!
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2005 v 7:41 ® toulovec
-
Vydra: Milé děvče, to není náhoda, to je naschvál, neb tam budem všichni zapíjet žal že se vdáváš. Budem celý víkend jenom bulit, trhat si vlasy a tlouci hlavami o zeď že vstupuješ do stavu manželského. Termín neposunu, neb chci bulit v době kdy ty se veselíš.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2005 v 7:34 ® toulovec
-
CeP: super! díky, já se na mapu ráno chystal, ušetřil jsi mi práci.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2005 ve 2:37 ® CeP
-
malej pokus
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2005 v 0:14 ® Vydrain
-
Chose/ tak budeš muset ukecat nějaký pražáky, bo to nejde hergot vám budu závidět
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 23:16 ® Padis
-
A musím vymyslet jak se tam dostanu to by ale neměl být problém.
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 23:14 ® Padis
-
Díky za pozvání Toulovec rád se přijedu podívat.
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 23:01 ® Vydrain
-
Chose/ o týden později …
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 22:57 ® Chose
-
ale pokusím se
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 22:54 ® Chose
-
Seš z HK? jak mám ukecat termín?ten stanovil toulovec…
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 22:52 ® Vydrain
-
Chose/ jsetli mi ukecáš ten termín, tak tě klidně z hk vemu
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 22:49 ® Chose
-
4All: jedete někdo přes Hradec Králové-nebo ze severu kolem Jíčína a tak?Kdyžtak bych se svezl,nebo někoho případně velmi rád přibalím!!!!!
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 22:35 ® Vydrain
-
BigMike: co si říkal o té malorážce?
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 22:31 ® BigMike
-
Tak doma nadneseno a vypadá to dobře
Bond 007: myslíš tu malorážku? Možná s ní vládnu lépe než s proutkem v lapáním candátů!
reagovat) A někdy bych to na těch 50 m do toho ohnutozobáku snad trefil
Akorát jí nemám asi 2 roky zastřílenou. Ale zase zvládám rychlopalbu, tak než by ho 1. minula, ta 10 už by ho dohnala dozajista!
- Středa 19. ledna 2005 ve 22:24 ® Chose
-
doufám že moje dodo těch 100km udejchá ))
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 22:10 ® Chose
-
pokud to půjde tak rád přijedu. uvidíme.
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 21:43 ® muf
-
jak už bylo řečeno přijecham. Už se moc těším, měla to být akcička a pak se to zvrhne v megapárty, toť podle mého gusta…
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 21:35 ® Vydrain
-
Toulovče, tos přehnal, to to musíš udělat v termínu, když se vdávám? nešlo by to o týden dýl? prosím prosím pěkně
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 20:57 ® playboy007
-
BigMike: drž se prutu, ať si neublížíš
reagovat - Středa 19. ledna 2005 ve 20:16 ® Rico
-
Skoda ze tak daleko jinak byste me tam meli jak na ferari (((( (((
reagovat - Středa 19. ledna 2005 v 19:50 ® BigMike
-
Toulovec dal dobré finanční podmínky, tak myslím, že mu tam nějaké ty přednášky zvládnu. A bez alkoholu – buď rybařina nebo toulky po okolní, tak krásné přírodě!!! Svěží lesní vzduch, kormoráni kroužíci na nebi, vydry hrající si v nedaleké, tak kdysi krásně zarybněné říčce… Beru asi malorážku!!!
reagovat - Středa 19. ledna 2005 v 18:43 ® pupak
-
To zas bude v alejich nablyyyyyyyto . .
reagovat - Středa 19. ledna 2005 v 18:27 ® Milky
-
Jedu s HaDem Myslím, že v pátek bude ve vzduchu hodně vitamínu A-power. Vedu svařákovou peruť (sekci) CH. cz
reagovat