Vyhledávání
Nové Chytej.cz
18.3.2009 | Rico | 32.863 zobrazení | 438 odpovědí
Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 12. dubna 2009 ve 21:27 ® pipa
-
Stejnak mě to furt nak blbne,furt se musim komplet přihlašovat.. dřiv sem tam už měl na chytej svoje jmeno a jen sem už daval heslo.. ale muze bejt chyba ve mě ?? moc PC neovladam!!!
reagovat - Sobota 11. dubna 2009 ve 20:56 ® Hony
-
Rád bych věděl,proč se mi nezobrazuje komletní profil? Co mám s tím dělat?
reagovat - Pátek 10. dubna 2009 v 18:21 ® sus1
-
havel> Jak můžu vymazat svuj inzerát,když už neni aktuální?Díky.
reagovat - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 21:29 ® havel reakce na …
-
Filip00: Vkládání fotoalb určitě bude a stará fotoalba se vrátí. Jen prosím o trochu trpělivosti.
reagovat - Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 12:33 ® Filip00
-
Ahoj nová podoba chytej vypadá dobře, chtěl jsem se zeptat jestli bude možnost zase zakládat fotoalba a jestli se mi nějak vrátí to které jsem založil na starém chytej. Dík za odpověď
reagovat - Úterý 7. dubna 2009 v 11:06 ® sus1 reakce na …
-
Měl si bejt v hospodě až do konce a ne utíkat jako první?!!a ještě k tomu domácí.
reagovat - Úterý 7. dubna 2009 v 11:01 ® Robur
-
taky se vůbec neřeší termín dalšího srazu, což považuji za důležité
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:34 ® Alov
-
Fotky rozhodně nechat tak jak jsou. Jeden příspěvek v „z lovu“ se třema fotkama „mega“ plotic či našponovaného „big“ okounka přes celý monitor mě zrovna nebere. Není problém si fotku rozkliknout. Supr řešení. Já hlasuji pro zachování. Kde mám kliknout na „zachovat“???
reagovat)
- Pondělí 6. dubna 2009 v 16:39 ® sus1
-
Jinak už mě to vše funguje.Díky.
reagovat…teda co potřebuju.
- Pondělí 6. dubna 2009 v 16:17 ® havel
-
sus1: vím přesně, co myslíš… píšu si to do poznámek
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 v 16:12 ® sus1 reakce na …
-
Víš co sem měl ny mysli?najedu myší na Klub a rozbalí se tam i kdo je online(odkaz).
reagovatale to až někdy…,píšeš ,že to asi bude stejně jinak,tak to tet nemá cenu řešit.
- Pondělí 6. dubna 2009 v 16:09 ® sus1 reakce na …
-
Díky.
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 ve 14:56 ® havel
-
sus1: všichni to mají na stejném místě v Klubu. viz obrázek… Ale časem se to možná změní…
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 ve 14:36 ® sus1
-
Kde teda hledat kdo je online?jeden to má tam ,jinej onde.Byl by to problem to dát na stálo pod Klub?jako tomu bylo i předtim?Díky.
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 ve 13:55 ® Rico reakce na …
-
kompletní načtení fotky prběhne až po zvětšení… Omlouvám se za kouskování příspěvku, nechtěně jsem si klikl na touchpad.
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 ve 13:54 ® Rico
-
Halvne je to velice rozumné řešení (ty male fotky a po kliknu se zvetsi), ze se nenačítají komplet po najetí stránky (načtou se pouze náhledy), kompletní načtení fotky proběhne až po
reagovat - Pondělí 6. dubna 2009 v 8:31 ® 1Mara
-
Chtěl bych poprosit o smailíky , chybými a fotoalbum , už to začalo kousat a nemám se čím vytahovat
reagovat)
- Pondělí 6. dubna 2009 v 0:37 ® regulus
-
Já si naopak myslím, že systém menších fotek s možností jejich zvětšení včetně rubriky Z lovu je velice šikovný řešení, rubrika je přehlednější a upřímně ty megaryby co tam někteří jedinci dávají si ani velkou fotku nezaslouží. -:)))
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 21:15 ® dudu reakce na …
-
Dík za info Problém eNek je podle mě v systému Chytej, všude jinde to funguje a fungovalo i s IE6 a 7, jen zde ani na starší variantě stránek ne. Musel bych mazat neustále cookies a to mě za to nestálo. Mám společnou IP adresu i s jinými uživately a asi se to hádá.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 20:53 ® Libor
-
V rubrice Z lovu, ohledně fotek souhlasím s tím co napsal níže Sander. Malá fotka nezaujme a nedává emoce na první pohled.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 20:37 ® albin reakce na …
-
havel:Kdo je on line mám v rybích zprávách,ale pod ikonkou klub ne.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 20:05 ® havel
-
dudu: S IE 8 ti moc neporadím… na PC mám sice nainstalováno IE 7, ale nepoužívám ho. Za ty roky mě Internet Explorer už natolik znechutil, že používám jen FF. Ale co se týče těch „eNek“ – zkus nastavit, aby si to pamatovalo cookies – může to být defaultně zakázaný kvůli bezpečnosti. Editování příspěvků zatím není zprovozněno – víme o tom a určitě fugovat bude.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 v 19:14 ® dudu
-
Podporují stránky IE 8 ? Mě se vypisují přečtené články jako nepřečtené,nefungují „N“, nejdou opravit příspěvky a bude toho asi víc, jen už nemám nervy to zkoušet.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 v 16:21 ® Robur
-
Sander, to je dobrá myšlenka. Až se divím, že mne to nenapdalo. Al ejsem jednoznačně pro. Do Z lovu nezmenšovat, všade inde ano.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 14:10 ® sus1
-
Teleskop.feedr + plavaná – pro Brno.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 13:43 ® Sander
-
Co se rubriky Z lovu týče, změnu z větších fotek na menší vidím jako nepříliš šťastnou. Maximální počet vkládaných fotek zůstal stejný, nevidím důvod je zmenšovat. Navíc ten, kdo zde třeba delší dobu nebyl, dříve projel celou rubriku pouhým stisknutím prostředního kolečka myši, dnes, kdyby chtěl vidět většinu fotek ve spojení s příspěvky, musel by na každou klikat.
Ve fórech a diskusích se mi zdá tato změna k lepšímu, fotky tam tolik nepřerušují ucelený text.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 v 11:00 ® havel
-
Robur: Zdar, zdar. Za zvážení to určitě stojí… Píšu si
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 v 10:53 ® Robur
-
havel, zdar, co u Z lovu zavést možnost kombinace rybolovncýh způsobů nebo něco podobného. Prakticky je na výběr vždy jen 1 rybolovná technika. Samozřejmějde ta druhá dopsat, ale až do samotného komentáře.
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 v 9:55 ® havel
-
Pokud jste to zatím sami ještě nezaregistrovali, tak jsem pro Vás zprovoznili výpis Kdo je online – http://www.chytej.cz/…o-je-online/
reagovat - Neděle 5. dubna 2009 ve 3:05 ® CeP
-
google – asi 20 vterin.
reagovat