Chytej.cz

Nové Chytej.cz necteno

18.3.2009 | Rico | 32.863 zobrazení | 438 odpovědí

Myslím si, že bychom mohli zde HaDovi vznášet naše pochvaly, připomínky, dotazy ohledně našeho nového internetového domova…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 12. dubna 2009 ve 21:27 ® pipa
pipa

Stejnak mě to furt nak blbne,furt se musim komplet přihlašovat.. dřiv sem tam už měl na chytej svoje jmeno a jen sem už daval heslo.. ale muze bejt chyba ve mě ?? moc PC neovladam!!!

reagovat
Sobota 11. dubna 2009 ve 20:56 ® Hony

Rád bych věděl,proč se mi nezobrazuje komletní profil? Co mám s tím dělat?

reagovat
Pátek 10. dubna 2009 v 18:21 ® sus1

havel> Jak můžu vymazat svuj inzerát,když už neni aktuální?Díky.

reagovat
Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 21:29 ® havel reakce na …
havel

Filip00: Vkládání fotoalb určitě bude a stará fotoalba se vrátí. Jen prosím o trochu trpělivosti.

reagovat
Čtvrtek 9. dubna 2009 ve 12:33 ® Filip00
Filip00

Ahoj nová podoba chytej vypadá dobře, chtěl jsem se zeptat jestli bude možnost zase zakládat fotoalba a jestli se mi nějak vrátí to které jsem založil na starém chytej. Dík za odpověď

reagovat
Úterý 7. dubna 2009 v 11:06 ® sus1 reakce na …

Měl si bejt v hospodě až do konce a ne utíkat jako první?!!a ještě k tomu domácí.

reagovat
Úterý 7. dubna 2009 v 11:01 ® Robur
Robur

taky se vůbec neřeší termín dalšího srazu, což považuji za důležité:-D

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 ve 22:34 ® Alov
Alov

Fotky rozhodně nechat tak jak jsou. Jeden příspěvek v „z lovu“ se třema fotkama „mega“ plotic či našponovaného „big“ okounka přes celý monitor mě zrovna nebere. Není problém si fotku rozkliknout. Supr řešení. Já hlasuji pro zachování. Kde mám kliknout na „zachovat“??? :-)) )

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 v 16:39 ® sus1

Jinak už mě to vše funguje.Díky.:-) …teda co potřebuju.:-))

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 v 16:17 ® havel
havel

sus1: vím přesně, co myslíš… píšu si to do poznámek:-)

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 v 16:12 ® sus1 reakce na …

Víš co sem měl ny mysli?najedu myší na Klub a rozbalí se tam i kdo je online(odkaz).:-) ale to až někdy…,píšeš ,že to asi bude stejně jinak,tak to tet nemá cenu řešit.:-)

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 v 16:09 ® sus1 reakce na …

Díky.:-)

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 ve 14:56 ® havel
havel

sus1: všichni to mají na stejném místě v Klubu. viz obrázek… Ale časem se to možná změní…

reagovat
foto/forum/2009/th-img8422.jpg
Pondělí 6. dubna 2009 ve 14:36 ® sus1

Kde teda hledat kdo je online?jeden to má tam ,jinej onde.Byl by to problem to dát na stálo pod Klub?jako tomu bylo i předtim?Díky.

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 ve 13:55 ® Rico reakce na …
Rico

kompletní načtení fotky prběhne až po zvětšení… Omlouvám se za kouskování příspěvku, nechtěně jsem si klikl na touchpad.

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 ve 13:54 ® Rico
Rico

Halvne je to velice rozumné řešení (ty male fotky a po kliknu se zvetsi), ze se nenačítají komplet po najetí stránky (načtou se pouze náhledy), kompletní načtení fotky proběhne až po

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 v 8:31 ® 1Mara
1Mara

Chtěl bych poprosit o smailíky , chybými a fotoalbum , už to začalo kousat a nemám se čím vytahovat :-)) )

reagovat
Pondělí 6. dubna 2009 v 0:37 ® regulus
regulus

Já si naopak myslím, že systém menších fotek s možností jejich zvětšení včetně rubriky Z lovu je velice šikovný řešení, rubrika je přehlednější a upřímně ty megaryby co tam někteří jedinci dávají si ani velkou fotku nezaslouží. -:)))

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 21:15 ® dudu reakce na …

Dík za info Problém eNek je podle mě v systému Chytej, všude jinde to funguje a fungovalo i s IE6 a 7, jen zde ani na starší variantě stránek ne. Musel bych mazat neustále cookies a to mě za to nestálo. Mám společnou IP adresu i s jinými uživately a asi se to hádá.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 20:53 ® Libor
Libor

V rubrice Z lovu, ohledně fotek souhlasím s tím co napsal níže Sander. Malá fotka nezaujme a nedává emoce na první pohled.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 20:37 ® albin reakce na …
albin

havel:Kdo je on line mám v rybích zprávách,ale pod ikonkou klub ne.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 20:05 ® havel
havel

dudu: S IE 8 ti moc neporadím… na PC mám sice nainstalováno IE 7, ale nepoužívám ho. Za ty roky mě Internet Explorer už natolik znechutil, že používám jen FF. Ale co se týče těch „eNek“ – zkus nastavit, aby si to pamatovalo cookies – může to být defaultně zakázaný kvůli bezpečnosti. Editování příspěvků zatím není zprovozněno – víme o tom a určitě fugovat bude.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 v 19:14 ® dudu

Podporují stránky IE 8 ? Mě se vypisují přečtené články jako nepřečtené,ne­fungují „N“, nejdou opravit příspěvky a bude toho asi víc, jen už nemám nervy to zkoušet.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 v 16:21 ® Robur
Robur

Sander, to je dobrá myšlenka. Až se divím, že mne to nenapdalo. Al ejsem jednoznačně pro. Do Z lovu nezmenšovat, všade inde ano.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 14:10 ® sus1

Teleskop.feedr + plavaná – pro Brno.:-))

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 13:43 ® Sander
Sander

Co se rubriky Z lovu týče, změnu z větších fotek na menší vidím jako nepříliš šťastnou. Maximální počet vkládaných fotek zůstal stejný, nevidím důvod je zmenšovat. Navíc ten, kdo zde třeba delší dobu nebyl, dříve projel celou rubriku pouhým stisknutím prostředního kolečka myši, dnes, kdyby chtěl vidět většinu fotek ve spojení s příspěvky, musel by na každou klikat.

Ve fórech a diskusích se mi zdá tato změna k lepšímu, fotky tam tolik nepřerušují ucelený text.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 v 11:00 ® havel
havel

Robur: Zdar, zdar. Za zvážení to určitě stojí… Píšu si:-)

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 v 10:53 ® Robur
Robur

havel, zdar, co u Z lovu zavést možnost kombinace rybolovncýh způsobů nebo něco podobného. Prakticky je na výběr vždy jen 1 rybolovná technika. Samozřejmějde ta druhá dopsat, ale až do samotného komentáře.

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 v 9:55 ® havel
havel

Pokud jste to zatím sami ještě nezaregistrovali, tak jsem pro Vás zprovoznili výpis Kdo je online – http://www.chytej.cz/…o-je-online/

reagovat
Neděle 5. dubna 2009 ve 3:05 ® CeP
CeP

google – asi 20 vterin. :-))

reagovat