Chytej.cz

míra okouna necteno

21.6.2007 | ??? | 34.696 zobrazení | 273 odpovědí | upravit

chtěl bych si domu vzít okouna a chci se zeptat jak velkého ookouna si berete domu, od kolika cm

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 9. listopadu 2007 v 19:18 ® dudu reakce na …

MiK- a najedl ses ho(měl 30+), nebo ti to nalezlo jen do zubů ?

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 19:01 ® MiK
MiK

All> letos jsem chytil jednoho okouna a sežral jsem HO ! Tak a teď se do mě pusťte. Nadáme si do hajzlů, buzerantů, vypatlanců… Kam se podívám, tam to vře. Dlouho jsem tu nebyl a nestačím se pánové divit! PS: toho okyše jsem fakt sežral.

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 16:35 ® Prichy reakce na …
Prichy

rarach: bude hur.....je jedno o jakou rybu jde…verim, ze se nakonec budou prodavat i plotice bleee

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 15:42 ® rarach

Příchy: Fógl byl v RS, to je bomba a další unikum MO ve Falknově. S takovejma nemůžeš v tomto bordelu nic dělat,každej ví co dělá a stejně mu to nikdo nezatrhne. Proto si myslím, že nepomůže ani míra okouna třeba 25 cm, vem si to podle potočáka, kolik % mírovejch z celku chytíš a tak by to bylo i s okounem po zavedení míry, jenom by jsi odsoudil na smrt každého nad 25. Prostě okoun je hnusná pichlavá ryba, akorát naštěstí nesmrdí jako lipan.

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 15:26 ® Prichy reakce na …
Prichy

rarach: mas pravdu, bohuzel, prave tyto lidi mam na mysli…to mi vzdy ukapne slza, vem si, kdyby nekdo toto delal na P, tak ho snad sezerete

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 15:16 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

rarach: Tak to mne kurňa nenapadlo :-D

jaryn: To nejni vono, musim se do Tebe pořádně obout, aby jsme to pak mohli zapít šmejde ;-)

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 0:18 ® rarach

BoBo: Kdyby jsi trochu přemýšlel, tak víš kde koupit okouna? Podle mne jich Obler alias fógl (pliv,pliv, slint,slint) mívá na prodej dost.

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 23:59 ® jarryn21 reakce na …
jarryn21

BoBo pobral.:-) a já jsem jich tam napsal málo???:-)) )

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 20:17 ® hajan reakce na …

6. listopadu ve 20:12® BoBo-Falknow, reakce na …

Kaprnak: Brain ON please, ráno už bylo. reagovat

:-D
reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:58 ® Piranha reakce na …
Piranha

kousek pod pláž v UL na spicku hrazky a hazu to do pruplavu u oka nebo po proud podel hrazky je to jen jednou za rok vzdy prvni dny v zari a trva to tak tejden je to pekny chytani.Ale kazdej rok pravidelne

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:47 ® kaprnak
kaprnak

Hajane nevim v čem má mít bobo pravdu.

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:20 ® Vlackar
Vlackar

Piraňa: 70 okyšů za 3 hodiny! kam chodis na vodu okouny vyhledavam a letos jenom 3 :-((

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 18:49 ® Piranha reakce na …
Piranha

mas pravdu ale na infarkt mam jeste cas.

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 18:12 ® mastrof

ja bych dal míru 27,458cm:))))) a piranho zij v miru, dostanes infarkt kdyz se budes takle rozcilovat.

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 12:12 ® hajan

kaprnak: Hochu, hochu, nic jsi nepochopil. BoBo má pravdu. :-P

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 11:44 ® Tomash reakce na …
Tomash

Piraňa : Ach jo, nic jsi nepochopil a to je věčná škoda. Až se potkáme na rybách, tak ti to vysvětlím. BTW : To, že bych byl pro míru 25cm je nadsázka! Nejsem zdaleka odbornk, co se života a výtěru ryb týká, proto si myslím, že není tak úplně jednoduchý říct míra 25cm, anebo míra 30cm…NEVÍM

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 7:57 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

zejtra jdu na okouny beru je všechny od 25 klidně do 60cm :P at se to tu někomu líbí nebo ne

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 7:45 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

jarryn21: Doufám, že jsi smajla pobral ;-)

Piranha: Uklidni se, cenzuru sice nepěstujem, ale sprosté a urážlivé příspěvky začnu mazat.

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 7:26 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tomash:vis co tome ty si taky vyser voko.Vim o cem tato diskuze je a taky sem o ni zacacal psat podobne, jak pises dole, rekl jsem, ze by mira okouna mela byt 25 a to jen nekde a napsal jsem ze okoun do 25ti se neda pomalu ani jist.A par buzen se do mne hnet pustilo jak do uzenyho co jsem si mohl vubec dovolit si vzit rybu domu.A za druhy ze chodim s Petrem na ryby, tak neznamena ze ho tim co si myslim o nekom jinym nejak poskozuju, hele, jeho je taky dost, on se s tim treba nepochlubi a ani se mu nedivim.A co se tyce protirecneni tak si na omylu, nikdy sem nenapsal pytel ryb a ze vsechno pustim.Napsal sem 20 okounu za rok domu a zbytek zpet.Vis asi tomu neuveris, ale nejsem takovej super rybar jako vy tady ze kazdou vypravu nachytam quanta ryb.Jo proste taky jdu k vode a chytnu jen 4 okase a tlouste a to neznamena ze si to za kazdou cenu vezmu.Kdyz jich chytim 70 za 3 hodiny, jako ted v zari, tak si proste 5 ryb vemu, ja nevim co to porad resite mne uz to taky nebavi se hadat, ja radeji s kzdym za dobry ale kdyz mne nekdo napadne po dvou pivech u netu ze sem vomezenej, tak co s takovim magorem, zakonite se branim.Jinak vic nemuzu.Bejt to u vody tak sem mu ji placnul a bylo to.Pokud vsem lidem na tomto servru vadi ze si odvezu od vody nekdy rybu, tak se to melo jmenovat poustej.cz a ne chytej.

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 0:39 ® Tomash
Tomash

Piraňo, začni se víc koncentrovat a přemejšlej, než sem něco napíšeš. Tvůj myšlenkový tok je úžasné sledovat. Vždyť si v každém druhém příspěvku protiřečíš! Přestaň už zdůrazňovat, jak všechny okouny pouštíš, ALE občas si nějakýho vezmeš, dáš ho na kmín apod. Pak se snažíš ospravedlňovat stylem „já si sice občas vezmu pytel vokounů, ale voni taky“… Nepřijde ti to směšný? Když proti tobě někdo napíše svůj názor a tedy obyčejný argument, tak je to hlupák, debil a omezenec. Vždyť se tak chováš ty! Dopr.ele, je to tak těžký říct, šel jsem na ryby, chytil jsem si pár okounů a sežral je?! Proč se toho bojíš? Na co si to hraješ? Neospravedlňuj si to, že jsi rybář, rybaříš a žereš ryby. je to normální. NIKDO se tu z toho neposere, nebudeš méněcenej, ok? Chytáme podobný vody, mám představu jaká je zhruba zarybněnost na vodách, kam chodíš, a který „čistíš“ od těch všudypřítomných okounů. Na druhoi stranu pochop, že téma je „míra okouna“. Nejsi pro zavedení míry? OK, tak se dál nezamotávej do toho, co jsi napsal a co ještě napíšeš. Chodíš na ryby s luciem, toho taky znám a taky s ním rybařím a neděláš mu svými výjevy dobrou vizitku. Uber! Fuj, už nikdy se takhle nebudu rozepisovat BTW : Míru okouna bych viděl na 25cm – vejdou se 4ks na pánev :-D

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 0:00 ® Piranha reakce na …
Piranha

regu: jj to je ono taky pekna ryba ne. to vypustit do labe tak si tam za chvili nikdo neštrejchne :-D

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 ve 23:56 ® regulus reakce na …
regulus

Piranha – to máš tak chlapče, zvolil sis blbej nick a voni v tobě teďka všichni vidí toto.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2657.jpg
Středa 7. listopadu 2007 ve 23:37 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ano spravne plevel je to a nic vic je ty haveti vsude tolik ze ani plotic tolik neni. tu sem uz taky nevidel 2 roky.A jak on na mne tak ja na nejJe to hezka ryba ale bohuzel i chutna no a co se mam pos…

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 ve 23:27 ® dudu reakce na …

Piranha- moc nenadávej, ty dospělej konzumente malých plevelných ryb :-)

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 ve 23:23 ® Piranha reakce na …
Piranha

A to plati i pro tebe skwore.Nebudu so cjodit kupovat ryby kdyz si ji muzu chytit.Nevim co vam tady jebe v tech vasich tupejch hlavach.Jestli vam nestaci kdyz vam rikam ze si vezmu ,,OBČAS" rybu tak fakt uz nevim jak vam to rict.Az dospejete tak budete mit jiny nazory a co se tyce mne ja si budu do smrti brat domu rybu ktera je promne vhodna jako konzument a basta a treba se tady na tom servru poserte

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 ve 23:19 ® Piranha
Piranha

Sandere ty magore vyplachlej ty ses vomezenej a ne malo ty hlupaku, tak ja tedy, moje osoba s tim ze si vemu 20 okounu za rok tak vychytam labe jo ty ses normalni idiot a ufnukanej fanatik nemam slov plno vas tady si veme rybu, blueshark urcite tu stiku co chytl pod mostem v UL taky pustil co.A to sem stik chytil tak 5 v zivite tak ceho je min vole mysli a uvazuj jako clovek a ne jako pako od greenpeas vole.Fakt …

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 ve 22:47 ® jarryn21
jarryn21

No to je nádhera.Není nad to, chytat mě za slovo, BoBo.Ale pro" dálkaře" je tady Jára, kterej ti na dobírku pošle třeba celý sádky.:-)) )))))

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 v 15:50 ® skwor
skwor

Piranha: Teď jich tam dost možná máte, ale pokud bude většina rybářů uvažovat jako Ty, tak to dlouho nevydrží, tomu věř.

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 ve 14:53 ® Sander
Sander

rys > hmm, další duchaplný a nesobecký příspěvěk. Navrhuji tedy zrušení míry ryb u všech našich druhů, protože „Čím méně omezení a příkazu tím lépe pro rybáře“…

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 ve 14:49 ® rys

míru u okouna,bych nedoporučoval.Čím méně omezení a příkazu tím lépe pro rybáře.Kdo chce,aby si pěkně zachytal i v budoucnu,tak ví jak se chovat k rybám a kdo neví?Ten si bude dělat stejně co chce a na řády nehledí.Jinak ryby jím,ale neznamená to,že chodím na ryby pro maso.

reagovat