Chytej.cz
WOBLERY 3STAN

Příspěvek v diskuzi "Z lovu"

Sobota 10. března v 10:05® revoke
revoke
Datum lovu: 9.3.2018 | Revír: Plán B

Dlouho vyřčená otázka, jak chutná jeseter, byla včera zodpovězena. Nechutná! Maso bylo tučné, bylo silně cítit rybinou a připomínalo mi takové to blátivé maso kapra.

foto/diskuze/z_lovu/2018/th-img128397.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2018/th-img128396.jpg
(0) (8) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Středa 11. dubna ve 12:59

    Bucho: Ja si na jeseterovi taky zrovna moc nepochutnal.

  • Čtvrtek 22. března v 9:21

    Mysak1: Njn, jeseteři nechutnajó protože se přece NEJIJÓ, wolowé!!!

  • Středa 21. března ve 22:45

    Flying trout: třeba to byl větší kousek, kterému by svědčil kouř z udírny, já jesetera ještě neochutnal, ale zkusil bych ho!

  • Neděle 11. března ve 12:49

    revoke: Jen pro upřesnění: bylo to polední menu z restaurace, kde vaří velmi dobře a nějakou tu rybu nabízí každý den.

    V podstatě s vámi souhlasím – vůbec není vyloučeno, že mi příště bude chutnat, stejně tak jako jsem si třeba pochutnal na kapřích hranolcích, přestože moc nemusím ani kapra.

  • Neděle 11. března ve 12:30

    Faringas: Je zvláštní, že má pořád někdo potřebu obhajovat chuťové kvality kapra nebo čehokoliv jiného. Ono tak ani nezáleží na správné úpravě jako na tom, zda to člověku prostě chutná nebo ne. Někdo prostě nemá rád hrách a je jedno, jak ho připravíte, prostě mu nechutná. Stejně tak někdo prostě nemá rád například chuť kapra.

  • Neděle 11. března v 11:04

    RuSaKsRo: Nechci se Vás nějak dotknout, ale jak jeseter tak kapr jsou chuťově vynikající, záleží pouze na správné úpravě. Byla by škoda zanevřít na tyto ryby jen z důvodu nesprávné úpravy.

  • Sobota 10. března ve 13:12

    kubas: Tak to nebyl z Jestřabic, z tama je výbornej :-))).

Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu.