Vyhledávání
Příspěvek v diskuzi "Z lovu"
- Sobota 10. března 2018 v 10:05® revoke
- Datum lovu: 9.3.2018 | Revír: Plán B
Dlouho vyřčená otázka, jak chutná jeseter, byla včera zodpovězena. Nechutná! Maso bylo tučné, bylo silně cítit rybinou a připomínalo mi takové to blátivé maso kapra.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Zobrazit další příspěvky z diskuze „Z lovu“.
Bucho: Ja si na jeseterovi taky zrovna moc nepochutnal.
Mysak1: Njn, jeseteři nechutnajó protože se přece NEJIJÓ, wolowé!!!
Flying trout: třeba to byl větší kousek, kterému by svědčil kouř z udírny, já jesetera ještě neochutnal, ale zkusil bych ho!
revoke: Jen pro upřesnění: bylo to polední menu z restaurace, kde vaří velmi dobře a nějakou tu rybu nabízí každý den.
V podstatě s vámi souhlasím – vůbec není vyloučeno, že mi příště bude chutnat, stejně tak jako jsem si třeba pochutnal na kapřích hranolcích, přestože moc nemusím ani kapra.
Faringas: Je zvláštní, že má pořád někdo potřebu obhajovat chuťové kvality kapra nebo čehokoliv jiného. Ono tak ani nezáleží na správné úpravě jako na tom, zda to člověku prostě chutná nebo ne. Někdo prostě nemá rád hrách a je jedno, jak ho připravíte, prostě mu nechutná. Stejně tak někdo prostě nemá rád například chuť kapra.
RuSaKsRo: Nechci se Vás nějak dotknout, ale jak jeseter tak kapr jsou chuťově vynikající, záleží pouze na správné úpravě. Byla by škoda zanevřít na tyto ryby jen z důvodu nesprávné úpravy.
kubas: Tak to nebyl z Jestřabic, z tama je výbornej :-))).