Vyhledávání
Záznamy v encyklopedii od uživatele "HaD"
Jednoduchý kombinovaný návazec pro lov s plovoucím boiliem
2.1.2014 vložil(a) HaD | Uzly a montáže ⇒ Montáže pro lov na boilies Jednoduchý kombinovaný návazec pro lov s plovoucím boiliem. Je to jednoduchá kombinace fluocarbonu a splétané šňůrky.
KOI-KOKU alá Česko
4.11.2013 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Vařené rybyBujón z ryb pro vaření zdravých pokrmů bez chuti rybiny.
Úprava krabičky na drobnosti
14.3.2013 vložil(a) HaD | Tipy & triky ⇒ Jak vyrobit... Jistě jste se setkali s tím, že se často drobnosti (karabinky, háčky apod.) v krabičkách se stavitelnými přihrádkami dostávají do sousedních boxů pod ne dobře těsnícím dělícím prvkem. To lze velmi jednoduše napravit!
Oprava prořezaného koncového očka
7.5.2009 vložil(a) HaD | Tipy & triky ⇒ Jak uspořit... Jestliže je koncové očko na prutu poškozené od vlasce, není nutné jej ihned měnit, lze jej částečně opravit...
Zarážka na průběžný splávek ze starého chemického světélka
5.5.2009 vložil(a) HaD | Tipy & triky ⇒ Jak vyrobit...Chytáte-li sumce, nevyhazujte stará chemická světélka, budou se vám hodit!
Vymotání vlasce či šňůry z navijáku
17.4.2009 vložil(a) HaD | Tipy & triky ⇒ Jak vyrobit...Jak rychle sundat vlasec nebo šňůru z navijáku k dalšímu použití...
Štika s chřestovou omáčkou a koprem
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Do smetany přidáme na větší kousky nakrájený nakládaný chřest, čerstvý kopr, vegetu (Podravku), pepř, cukr a vymačkanou šťávu z limetky. Vše přivedeme k varu a na konci přidáme trochu másla. Hotovou omáčkou přeléváme štičí podkovy.
Sumčí steak s avokádovou omáčkou a rozinkami
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Na másle opečeme plátky avokáda. Pak slijeme máslo, přidáme rozinky a třtinový cukr. Vše zalijeme smetanou, osolíme, přidáme kávovou lžičku dijónské hořčice. Omáčku přivedeme k varu a přeléváme s ní grilovaný sumčí steak.
Pečený lín s fazolemi a čabajkou
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Na oleji necháme zesklovatět cibulku, přidáme na kolečka nakrájenou čabajkou klobásu, vařené bílé fazole (konzerva), drcená rajčata, sůl a pepř. Vše promícháme a po přivedení do varu je omáčka hotova a přeléváme s ní upečené podkovy z lína.
Štika na opečené cuketě s ústřicovou omáčkou
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Cuketu nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji. Na opečenou cuketu pokládáme grilovanou štiku a přeléváme ji zakoupenou ústřicovou omáčkou.
Sumčí steak s hříbkovou omáčkou
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Na másle orestujeme čerstvé hříbky, osolíme a opepříme. Přidáme drcený kmín a zalijeme trochou vody. Směs krátce podusíme. Poté přidáme smetanu a vše krátce povaříme. Hotovou omáčkou přeléváme sumčí steak.
Ryba po Řecku
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Do čerstvě natrhaného salátu přidáme červenou cibuli, olivy, cherry rajčátka, sýr Feta, olivový olej, balsamikový ocet, drcený pepř a sůl. Necháme zchladnout. Na vychladlý salát položíme grilované kousky ryby.
Závitek z candáta s parmskou šunkou a datlemi na vodním melounu
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Filet z candáta okořeníme z obou stran. Na vnitřní stranu pokládáme parmskou šunku, na ni vypeckované datle a sušené švestky. Závitek zpevníme jehlicí a pomalu grilujeme. Hotový závitek položíme na vodní meloun, ozdobíme čerstvým ovocem a jahodovou jehlou
Steak z ryby na těstovinovém salátu
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme s jarními klíčky, červenou kapií, karotkou a sušenými švestkami. Dochutíme olivovým olejem, vegetou a trochou bílého pepře. Na hotový vychladlý salát pokládáme porce grilované ryby.
Úhoř s višňovou omáčkou
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Na olivovém oleji opečeme čerstvé feferonky s nakládanými beraními rohy. Vše osolíme a přidáme drcený pepř. Orestované papričky pokládáme na grilovaného lína a navrch ozdobíme křenem wasabi.
Podkovičky z lína s feferonkami a křenem wasabi
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Na olivovém oleji opečeme čerstvé feferonky s nakládanými beraními rohy. Vše osolíme a přidáme drcený pepř. Orestované papričky pokládáme na grilovaného lína a navrch ozdobíme křenem wasabi.
Filet z candáta s capari omáčkou
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Nakládané capari a mladé cibulky dáme na rozehřáté máslo, okořeníme ADŽIKOU, zalijeme smetanou, zakapeme trochou citrónové šťávy. Vše krátce povaříme. Hotovou omáčkou přelijeme filet z candáta a ozdobíme čerstvým koprem.
Steak ze sumce se žampiónovou omáčkou a rajčaty
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Na rozpuštěném másle oblanžírujeme půlené čerstvé žampiony (popřípadě konzervovanými), přidáme sůl a bílý pepř, sušená rajčata a drcený kmín. Vše zalijeme smetanou a krátce povaříme. Hotovou omáčkou přeléváme grilovaný steak ze sumce.
Filet z okouna na žlutém melounu s datlemi
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Na rozehřátém másle opékáme současně napůl rozkrojený banánek s vypeckovanými datly a rozinkami. Přidáme třtinový cukr, zakapeme limetkou, přidáme rozinky a sekané mandle. Hotovou směs pokládáme na filátko z okouna, které jsme po upečení položili na tenké
Candát s kyselým salátem z mladých kukuřiček a kapií
6.1.2009 vložil(a) HaD | Recepty ⇒ Grilované ryby Nakládané kapie pokrájíme na větší kousky, k nim přidáme červenou cibuli, mladé kukuřičky, pórek a papriku. Směs dochutíme vinným octem, olivovým olejem, solí a pepřem. Rybu pokládáme na vytvořený salát.