Chytej.cz

Záznamy v encyklopedii od uživatele "HaD"

Jednoduchý kombinovaný návazec pro lov s plovoucím boiliem

2.1.2014 vložil(a) HaD | Uzly a montážeMontáže pro lov na boilies

uvodni1606.jpg Jednoduchý kombinovaný návazec pro lov s plovoucím boiliem. Je to jednoduchá kombinace fluocarbonu a splétané šňůrky.

KOI-KOKU alá Česko

4.11.2013 vložil(a) HaD | ReceptyVařené ryby

Bujón z ryb pro vaření zdravých pokrmů bez chuti rybiny.

Úprava krabičky na drobnosti

14.3.2013 vložil(a) HaD | Tipy & trikyJak vyrobit...

uvodni1585.jpg Jistě jste se setkali s tím, že se často drobnosti (karabinky, háčky apod.) v krabičkách se stavitelnými přihrádkami dostávají do sousedních boxů pod ne dobře těsnícím dělícím prvkem. To lze velmi jednoduše napravit!

Oprava prořezaného koncového očka

7.5.2009 vložil(a) HaD | Tipy & trikyJak uspořit...

uvodni612.jpg Jestliže je koncové očko na prutu poškozené od vlasce, není nutné jej ihned měnit, lze jej částečně opravit...

Zarážka na průběžný splávek ze starého chemického světélka

5.5.2009 vložil(a) HaD | Tipy & trikyJak vyrobit...

Chytáte-li sumce, nevyhazujte stará chemická světélka, budou se vám hodit!

Vymotání vlasce či šňůry z navijáku

17.4.2009 vložil(a) HaD | Tipy & trikyJak vyrobit...

Jak rychle sundat vlasec nebo šňůru z navijáku k dalšímu použití...

Štika s chřestovou omáčkou a koprem

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni465.jpg Do smetany přidáme na větší kousky nakrájený nakládaný chřest, čerstvý kopr, vegetu (Podravku), pepř, cukr a vymačkanou šťávu z limetky. Vše přivedeme k varu a na konci přidáme trochu másla. Hotovou omáčkou přeléváme štičí podkovy.

Sumčí steak s avokádovou omáčkou a rozinkami

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni464.jpg Na másle opečeme plátky avokáda. Pak slijeme máslo, přidáme rozinky a třtinový cukr. Vše zalijeme smetanou, osolíme, přidáme kávovou lžičku dijónské hořčice. Omáčku přivedeme k varu a přeléváme s ní grilovaný sumčí steak.

Pečený lín s fazolemi a čabajkou

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni463.jpg Na oleji necháme zesklovatět cibulku, přidáme na kolečka nakrájenou čabajkou klobásu, vařené bílé fazole (konzerva), drcená rajčata, sůl a pepř. Vše promícháme a po přivedení do varu je omáčka hotova a přeléváme s ní upečené podkovy z lína.

Štika na opečené cuketě s ústřicovou omáčkou

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni462.jpg Cuketu nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji. Na opečenou cuketu pokládáme grilovanou štiku a přeléváme ji zakoupenou ústřicovou omáčkou.

Sumčí steak s hříbkovou omáčkou

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni451.jpg Na másle orestujeme čerstvé hříbky, osolíme a opepříme. Přidáme drcený kmín a zalijeme trochou vody. Směs krátce podusíme. Poté přidáme smetanu a vše krátce povaříme. Hotovou omáčkou přeléváme sumčí steak.

Ryba po Řecku

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni461.jpg Do čerstvě natrhaného salátu přidáme červenou cibuli, olivy, cherry rajčátka, sýr Feta, olivový olej, balsamikový ocet, drcený pepř a sůl. Necháme zchladnout. Na vychladlý salát položíme grilované kousky ryby.

Závitek z candáta s parmskou šunkou a datlemi na vodním melounu

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni460.jpg Filet z candáta okořeníme z obou stran. Na vnitřní stranu pokládáme parmskou šunku, na ni vypeckované datle a sušené švestky. Závitek zpevníme jehlicí a pomalu grilujeme. Hotový závitek položíme na vodní meloun, ozdobíme čerstvým ovocem a jahodovou jehlou

Steak z ryby na těstovinovém salátu

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni459.jpg Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme s jarními klíčky, červenou kapií, karotkou a sušenými švestkami. Dochutíme olivovým olejem, vegetou a trochou bílého pepře. Na hotový vychladlý salát pokládáme porce grilované ryby.

Úhoř s višňovou omáčkou

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni458.jpg Na olivovém oleji opečeme čerstvé feferonky s nakládanými beraními rohy. Vše osolíme a přidáme drcený pepř. Orestované papričky pokládáme na grilovaného lína a navrch ozdobíme křenem wasabi.

Podkovičky z lína s feferonkami a křenem wasabi

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni457.jpg Na olivovém oleji opečeme čerstvé feferonky s nakládanými beraními rohy. Vše osolíme a přidáme drcený pepř. Orestované papričky pokládáme na grilovaného lína a navrch ozdobíme křenem wasabi.

Filet z candáta s capari omáčkou

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni456.jpg Nakládané capari a mladé cibulky dáme na rozehřáté máslo, okořeníme ADŽIKOU, zalijeme smetanou, zakapeme trochou citrónové šťávy. Vše krátce povaříme. Hotovou omáčkou přelijeme filet z candáta a ozdobíme čerstvým koprem.

Steak ze sumce se žampiónovou omáčkou a rajčaty

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni455.jpg Na rozpuštěném másle oblanžírujeme půlené čerstvé žampiony (popřípadě konzervovanými), přidáme sůl a bílý pepř, sušená rajčata a drcený kmín. Vše zalijeme smetanou a krátce povaříme. Hotovou omáčkou přeléváme grilovaný steak ze sumce.

Filet z okouna na žlutém melounu s datlemi

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni454.jpg Na rozehřátém másle opékáme současně napůl rozkrojený banánek s vypeckovanými datly a rozinkami. Přidáme třtinový cukr, zakapeme limetkou, přidáme rozinky a sekané mandle. Hotovou směs pokládáme na filátko z okouna, které jsme po upečení položili na tenké

Candát s kyselým salátem z mladých kukuřiček a kapií

6.1.2009 vložil(a) HaD | ReceptyGrilované ryby

uvodni453.jpg Nakládané kapie pokrájíme na větší kousky, k nim přidáme červenou cibuli, mladé kukuřičky, pórek a papriku. Směs dochutíme vinným octem, olivovým olejem, solí a pepřem. Rybu pokládáme na vytvořený salát.

novější starší
Stránky:   2 1