Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Scanix, které napsal v diskuzi České Budějovice a okolí. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

novější starší
Stránky:   5 4 3 ...
Úterý 29. září 2015 ve 13:27® Scanix
Scanix

František Helm> voda je v normalu, po tydnu stavebnich uprav, otazka je, co zustalo uz v tak prazdne vode, ale verim, ze neco jo.

Pátek 11. září 2015 ve 13:18® Scanix
Scanix

Sintrix> tak o tom ja nic nevim, ale nekdo se tim ohanel tusim, ze to je vstricny krok lidem, blbost je to, ted o tom napsali pekny clanek v zarijovem ceskem rybari.

jezevec> tak me osobne Kvetovnov v zaludku nelezi, ze je to divne MP a divna voda s divnou obsadkou, to asi je. Kapri tam snad zadni nejsou pote, co se to slovilo. Dravci bohuzel asi take ne, vse se udajne rozprodalo kamsi, myslim par tech velkych candatu a metrovych stik, ale opet to mam jen od agentury JPP (Jedna Pani Povidala) ;-)

Sobota 5. září 2015 v 10:36® Scanix
Scanix

Sintrix> ono nejde asi prave jen o Kvetonov, rekl bych, ze tech „vstricnych kroku“ je nejak moc, hlavne jsou to podle meho kroky spis do pekel, jako treba snizeni velikosti rybicky na Lipne z 20 na 15 a bude hur.

Pátek 4. září 2015 v 10:28® Scanix
Scanix

jezevec> to se musis zeptat pana Hladika a jeho nohsledu ;-)

Středa 2. září 2015 v 9:55® Scanix
Scanix

jezevec> na Kvetonove zadni kapri nejsou, jeste vloni to byl normalne pstruhovy revir a to omezeni na muskarskou vybavu je tam stale, navic se tam smi vlacet na nastrahy tusim 14+ avsak pouze s jednohockem. Dobechov je temi pidikapriky znamy, je spodivem, ze se vysazuji takhle male ryby do vody, kde namisto aby rostli tak ztraci na vaze, to je skoro pro nejake ochranare prirody. Vsimni si, ze za priplatek na povolence nejake ryby jdou, takze je to primarne o tom privatizovat nefungujici svaz, kde jdou penize zrejme do kapsi jen pohlavarum a povolenka za pul darma, priznejme si to, je to tak.

Středa 3. prosince 2014 ve 21:26® Scanix
Scanix

David H.> asi jako vsude, bez ohledu na to, ze je mi jasne, co za ryby se vysadi, max rychlene sticky, co za 3 roky budou mit v lepsim pripade 50, je to vsude stejne, kapri a granulaci, at se lidem zavre huba masem a je klid a to ze zarybnovaci plan resi ministerstvo, to je taky k smichu, co ty vedi o konkretnim reviru, co asi potrebuje, skoda mluvit (psat).

Úterý 2. prosince 2014 v 16:16® Scanix
Scanix

Kazan> to vypada, ze v roce 2017 z toho budou dravci jatka, teda pokud se nebudou jeste hajit :-)

Úterý 29. října 2013 v 11:19® Scanix
Scanix

Kazan> ono je to tezke, vim, ze by clovek nesmel dat foto, nenapsat nic, ale on treba ani ten David nechodi pokazde za barak. Kazdopadne jsem k tomu sve napsal, nechal bych to byt…

Úterý 29. října 2013 v 11:18® Scanix
Scanix

Kazan> ja to take tak cerne nevidim, ale osobne tohle jmenovite oznaceni lokality k lovu nemam rad. V minulosti to tu probehlo mockrat od jinych a vzdy jsem na to regagoval. Jsem toho nazoru, ze by nemel mit lovec nic zadarmo a pekne si najit mista k lovu vlastnim pricinenim. Vadi mi to dnesni monitorovani a cmuchani, kam jit na ryby apod. Proc takovym davat verejne informace v takove podobe, i kdyz se jedna v tomto pripade o jen jakysi vykrik, bacha na to.

Pondělí 28. října 2013 ve 23:06® Scanix
Scanix

Taborak Tom> nezlob se, ale hlasit, jak to v okoli Tabora jde na rece na privlac, si vetisna ctenaru vylozi jako pozvanku k lovu na taborskou reku. Pokud jsi mel jiny umysl, tak to moc nevyslo, tohle asi lidi, co na tu reku bezne chodi, moc nepotesi, jednou si treba na me vzpomenes, az budes na svem oblibenem miste potkavat vyletniky a divit se, proc je tam najednou tolik lovcu. Rozumny clovek si nechava informaci o tom, ze to nekde bere proste pro sebe. To je vse, co jsem tim chtel rict, nevid to spatne, ale podobne vykriky proste nejsou zrovna koser.

Pondělí 21. října 2013 v 10:12® Scanix
Scanix

Taborak Tom> to jako nekoho zves na rybareni na taborsko? Zni to jako reklama ;-)

Pátek 26. dubna 2013 v 9:36® Scanix
Scanix

casper> s feederem si zachytas dobre i na rece, zvlast v mistech, kde se obcas dostane neco z piskoven do reky…jinak i ta Majdalena se necha precist, jen je to velke chce to se pohybovat okolo na kole, autem se neda skoro nikde ;-)

Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 13:53® Scanix
Scanix

casper> ahoj, reku nepodcenuj, Luznice i Nova reka, ty jsou v krasne. U Suchdola urcite navstiv Tustske piskovny ci nejvetsi, Majdalenu, ted nevim oznaceni Cep I ci II. Predevsim vim, ze se tam lovi kapri a to i velice pekni, nicmene je to tezsi voda a chce to znat mistni podminky. Dravci tam jsou jiste take, ale s temi je to jeste horsi jak s kapry.

Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:53® Scanix
Scanix

osprey> tak vsude se kapri asi tak masivne nesadi, ale tady jo, tim, ze maji hlad, tak zkousi sezrat kde co, daji se chytit na Malsi, Vltave ci Luznici, nerikam, ze pokazde, ale sance je velka. Nekter pstruhovky jsou na jare taky moznost, jak si vedle duhone lapit kaprika ;-)

Úterý 6. listopadu 2012 ve 14:21® Scanix
Scanix

mvincik> ja mam kapru za hubu dost, ted na podzim to neni az tak neobvykle, zvlast na rekach, vsak jsi to videl i na tom rybnicku na jare, ze to jde :-) Letosni podzim zatim jen jednoho z minula, ale par dalsich zaberu bylo ;-)

Pondělí 30. července 2012 v 10:07® Scanix
Scanix

noba> http://rybarskezavody.unas.cz/act.php?… nebo http://rybarskezavody.unas.cz/act.php?…

Pátek 25. května 2012 v 0:34® Scanix
Scanix

xifa> presne tak, clovek muze mrknout, kam jej napadne…jen se treba z jedne ci nekolika vychazek nedaji delat zavery…takze asi tak ;-)

Úterý 8. května 2012 v 10:32® Scanix
Scanix

brych.tomasek> Vlkovske piskovny jiste hosti nejakou peknou rybu a s branim ryb, to je fakt osemetne vzdy, je treba se vzdelavat a zkouset veci, ktere ryby presvedci…nepises, co chces lovit, pokud jde o bilou rybu, kapry ci amury, tak prave tam.

Neděle 22. dubna 2012 ve 20:02® Scanix
Scanix

osprey> je to tak, nakonec potkal jsem tam i Havlase, odpocivajiciho pred hospodou na brehu reky ;-) Bylo tam krasne, pokazde je to super, zasel jsem i na mista, kde jsme byli posledne s Petrem…

Sobota 21. dubna 2012 ve 21:16® Scanix
Scanix

osprey> tak dneska jsem si to druhove taky rozsiril, ale zato ta velikost, az na jednu rybku, coz byla zase granule :-)

Jinak je to tak, lidi zajima vicemene co napytlikovat, ale uz ne to, co je pekne a co je pro tu reku prirozenejsi…

novější starší
Stránky:   5 4 3 ...