Chytej.cz

AGRESE RYBÁŘE ANEB JEDNA Z TVÁŘÍ ČINNOST RS

Pondělí 31. července 2017 v 16:27 vložil(a) HaD | Ostatní | 5.360 zhlédnutí

Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
     

Informace o videu

  • délka: 5:00
  • autor snímku: neznámý
  • datum natočení: 2017
  • zdroj: Youtube.com

Hodnocení videa

  • špatné video
  • podprůměrné
  • průměrné video
  • nadprůměrné
  • vynikající video

1 hodnocení, v průměru 5 hvězdiček

rybářská videa | vložit video | vložit toto video na vlastní stránky

Komentáře prostřednictvím CHYTEJ.cz

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k videu

Čtvrtek 21. září 2017 v 16:58® Gudaska

Stejný problém, jako v celé společnosti: kdejaký primitiv si plete demokracii s anarchií. A tahle opice v sobě měla asi pořádnou gorilu. Plně souhlasím s Canisem: tento člen RS si zaslouží plnou podporu a uznání.

Neděle 20. srpna 2017 ve 22:46® Klobasa
Klobasa

canis> Dobrej názor. Myslím že každý tady bude rád, když se diskusí budeš účastnit pravidelně a častěji. Ta chyba asi bude někde jinde, máme přece demokracii a každý si může říct co má na srdci.

Tento příspěvek byl editován Neděle 20. srpna 2017 ve 22:46 uživatelem Klobasa.
Čtvrtek 17. srpna 2017 ve 22:49® canis

Dobrý večer,

po shlédnutí / poslechnutí videa a přečtení příspěvku od pana Martina Tumlíře jsem se poprvé, a doufám že naposledy rozhodl zúčastnit diskuze a přidat komentář. Smekám před pánem z RS a zároveň jsem velice překvapen, dokonce asi zhnusen tím, co výše uvedený pán napsal. Ten pán z RS by měl být námi rybáři veleben a ne urážen. Rybařím přes třicet let, dříve jako klukovi, se mi při příchodu RS klepala kolena a byl jsem nervózní, jestli jsem někde něco neudělal špatně, dnes se mi sice kolena neklepou, ale vždy v duchu provedu rychlou rekapitulaci, zda je vše ok. Na revírech, kam chodím nejčastěji je běžná jedna či dvě kontroly RS za den. Je také pár revírů, kde jsem za několik let nepotkal RS. A při jejich porovnání, jsem nesmírně vděčný těm, kteří na sebe berou to břímě a snaží se o to, aby se chytalo tak jak má. Zamrazilo mě nejen z toho co se dělo při dané kontrole ale i z toho příspěvku. Odvaha s kterou tam pán z RS šel (a domnívám se, že nejspíš dopředu tušil co ho tam čeká) je hodna následování. Kdo z nás má radost, když se na rybách vedle něj ¸¸uhnízdí¸¸ skupina ¸¸řybářů¸¸ , která hlukem ruší pohodu, sebere z vody každou šupinu, chytá na x prutů, přes půlnoc a podobně. Každý jistě zažil. Kdo z nás našel odvahu byť jen zavolat RS nebo PČR, nebo je jít usměrnit osobně? Na svazových vodách by bylo třeba tisíce takových jako pán z RS.

PS: jen malý dovětek, je zajímavé, potkávat stejné skupinky na svazové vodě, kde dělají co je napadne a na soukromých revírech, kde se do písmene drží daných pravidel a nařízení. Kde je chyba?

Petrův zdar