Chytej.cz

Jak na štiky s jerky

Pátek 13. června 2014 v 11:42 vložil(a) HaD | Návody a instruktáže | 11.630 zhlédnutí

S Rudou a Michalem Tichým jsme vyrazili za štikami s cílem je lovit na jerky, tedy woblery bez lopatky. Dnes uvidíte jak na to a jako obvykle i to, co se nám do pořadu nevešlo!


Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
     

Informace o videu

  • délka: 21:30
  • autor snímku: David Havlíček
  • datum natočení: 2011
  • zdroj: Youtube.com

Hodnocení videa

  • špatné video
  • podprůměrné
  • průměrné video
  • nadprůměrné
  • vynikající video

13 hodnocení, v průměru 4.9 hvězdiček

rybářská videa | vložit video | vložit toto video na vlastní stránky

Komentáře prostřednictvím CHYTEJ.cz

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k videu

Středa 16. července 2014 ve 12:36@ Palivec

Kapr21> Buďme rádi, že jej máme. Tenhle server CHYTEJ.CZ. Mezi možnostmi příjmů z reklamy (na to má klíčový vliv množství přístupů za den, ale i šikovnost provozovatele webu) a výdaji za honoráře a jiné srandy, je jakási rovnováha. Je to jako s jiným podnikáním. Toto není státem (námi)dotovaná Česká televize, nebo ČSD, či jak se to (vlakem nejezdím, jen čtu, že to se to státní železniční dopravě konkuruje soukromníkům…). I když se to nezdá, podle TOPlistu http://www.toplist.cz/konicky-hobby, je v kategorii Hobby MRK 2. v pořadí, Chytej na 10. místě. Na MRK chodí průměrně 27 tis. pacientů a sem 5 tis., což je méně jako 20%. Při tom mezi nabídkou podle mne, až takový markantní rozdíl není. Je to asi i dědictví historie. Kdyby sem chodilo 27 tis. návštěvníků denně, měl by David pozlaceného Mercedesa jako Maťák, nebo helikoptéru a na Muškaření by se celé dny hádali pacienti o úplně jiných věcech, jako je muškaření… Ale takových 10–15 tisíc by potěšilo. Akorát by se možná muselo víc otevřít stavidlo na náhonu…

Tento příspěvek byl editován Středa 16. července 2014 ve 12:43 uživatelem .
Sobota 12. července 2014 v 17:18® s14sh

Kapr21> ne každej má čas koukat každej den na bednu a pro ty je zdroj informací internet.. howg :DD

Úterý 24. června 2014 ve 13:05@ Palivec

David H.> Možná jsi myslel na Savage. http://www.savage-gear.com/

Úterý 24. června 2014 ve 12:40® pozorovatel

Moc pěkný,začínám rybařit ve čtyřiceti letech a zkouším,co mě bude bavit..Zatím mě nejvíc zaujala přívlač..Každé video,kde se dozvím něco o způsobu vedení nástrahy a technice lovu,vhodném náčiní je pro mě hotovej svatej grál…Jsem samouk a dobré video mě ušetří od určitých omylů z neznalosti a ryby aspoň částečně od dalších spolknutých nástrah se kterými pak v lepším případě musí žít..Díky..H.

Pondělí 23. června 2014 ve 14:40® HaD
HaD

Kapr21> Vzhledem k tomu, že to bylo v televizi v roce 2011 jen 1× (tedy ne mnohokrát) a každý to nemohl vidět, a řada věcí se tam tehdy nevešla, a mnoho lidí to chce znovu vidět, zveřejňujeme to zde v plných délkách :-)

Neděle 22. června 2014 ve 22:31® Kapr21

Video sice pěkné, ale příjde mi, že web chytej upadá. Pořád se sem dávají videa, která už člověk viděl xkrát v tv. Chtělo by to sem dávat nové věci, aby se měl člověk respektive rybářský návštěvník na co do budoucna těšit. Ovšem ve článcích tu novinky a zajímavosti jsou, to ano.

Pondělí 16. června 2014 v 17:18® rybar465

Jenom drobnost.Ten jerk na který chytá Michal Tichý (aspoń co se obchodního názvu týká) není Slider,ale Fatso.Chci ale upozornit na to,co ve filmu zaznělo,a to,že se tyto nástrahy nazívají JERKY.Pokud si nějakého jerka v internet.obchodě chcete koupit,musíte se prohrabat padesáti stránkami woblerů,abyste nějakého jerka objevili.Pokud vůbec.Totéž (až na pár vyjímek) je s castingovými pruty,které prodejci ukrývají mezi pruty souhrného názvu-na přívlač.Takže k pánům prodejcům. V oddělení plavané také nabízíte pruty matchové,biče,bo­lońézky atd.Proč to tedy nejde s castingovými pruty a jerky? Já vím,že toto místo je pro hodnocení a připomínky ke shlédnutému filmu,takže za sebe říkám,že dobré,už proto,že filmů o této vláčkařské disciplíně je poskrovnu.

Tento příspěvek byl editován Pondělí 16. června 2014 v 17:22 uživatelem rybar465.
Neděle 15. června 2014 ve 12:10® HaD
HaD

Palivec> To asi jo. Pro televizi určitě. Tady předpokládám, že rybář nikam nespěchá a raději toho uvidí a uslyší více…

Neděle 15. června 2014 ve 12:09® HaD
HaD

dodorider> To už si nepamatuju :-( Asi Sevage?

Neděle 15. června 2014 v 6:51@ Palivec

Pěkné, ale zbytečně dlouhé.

Pátek 13. června 2014 ve 22:41® dodorider
dodorider

Davide, prosimtě jak v obchodu dostanete toho jerka ze je uspěšný o jakou značku se jedná děkuji?