Chytej.cz

Moderní rybář 2012

Středa 18. ledna 2012 ve 21:09 vložil(a) HaD | Pořady Chytej TV | 13.144 zhlédnutí

S kamerou jsme se vydali na Holešovické výstaviště a za některými vystavovateli, abychom Vás seznámili s novinkami, programem, obsahem a místem konání zbrusu nového veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ 2012, jehož jsme mediálním partnerem. Více informací na www.modernirybar.cz


Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
     

Informace o videu

  • délka: 9:07
  • autor snímku: CHYTEJ.TV
  • datum natočení: 2012
  • zdroj: Youtube.com

Hodnocení videa

  • špatné video
  • podprůměrné
  • průměrné video
  • nadprůměrné
  • vynikající video

20 hodnocení, v průměru 4.4 hvězdičky

rybářská videa | vložit video | vložit toto video na vlastní stránky

Komentáře prostřednictvím CHYTEJ.cz

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k videu

Sobota 22. září 2012 v 9:14® dik.ruza
dik.ruza

už se nemůžu dočkat dalšího ročníku

Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 14:14® paia
paia

škoda, že z veletrhu neběží nějakej stream, bylo by to fajn a třeba pustit on-line i přednášky, člověk by jich pár skouknul, ale přeci tam nemůžu být každý den od rána do večera, někdy taky musím vydělávat. ;o)

Středa 25. ledna 2012 v 10:59@ fugas2604

Dvě výstavy v jednom termínu,to je velice vychytralé.Ať s jedné nebo druhé strany.Prodejci a vystavovatelé se rozdělí na dvě skupiny,tak abych se podíval na všechno musím jít na obě. A to je 2× 150 vstup + asi 2×100 parkovné a celý den v pr… Já vím, že rybařina je drahý sport,ale proč platit za něčí blbost a vychcanost. Tak jsme se s kamarády dohodli.Na pražské výstavy se vy… a pojedeme autem do Brna,časově to bude stejné a prodejci budou všichni na jednom místě.

Úterý 24. ledna 2012 ve 21:08® sears.13
sears.13

Trošku mi tam chybí větší množství lovu na umělou mušku v doprovodném programu. Myslím, že se u nás tomuto způsobu věnuje víc lidí než mořskému rybolovu. Ale to je asi jediná věc na kterou bych si postěžoval.

Úterý 24. ledna 2012 ve 20:59@ Antibrk

Prichy> to je výhoda veletrhu,proto tam taky jedu:-),a doufám,že tam na mě něco zbyde:-)

Úterý 24. ledna 2012 ve 20:46® Prichy
Prichy

Antibrk> tak na veletrhu si to muzes rovnou i osahat a nakoupit :-)

Úterý 24. ledna 2012 v 19:38@ Antibrk

Prichy> většinou je problém,že nabízejí zboží,které už nemají skladem a nebo se čeká i více než několik měsíců,než se ti vůbec někdo vyjádří k obědnávce,takže člověk pak jak vůl jen obvolavá,co kde maj a nemaj co seženou,vymlouvají se na problémy s dealerem atd(což osobně není můj problém jako zakázníka,oni něco nabízí já to chci koupit),abych někam 3× volal jestli zboží už dorazilo a doprošovat se něčeho,protože já čekat nemůžu když chci cajk na dovolenou.Po těhle zkušenostech nevěřím co maj na strankách v nabídce a rovnou volám co mi můžou okamžitě poslat,což je jak uznáš fakt síla.A upozor­nuju,že z těhle obchodů ani jeden obchod,který jsem vyzkoušel,ani jeden z 10 nebyl bez problémů.Hodně nervů chlapci:-))

Úterý 24. ledna 2012 v 15:28® Prichy
Prichy

Antibrk> co se tyce rybarskych e-shopu, zaloz tema, ja osobne bych se rad vyslechl, co delame spatne. Chvala je jiste dobra vec, ovsem pouze z uspechu clovek neni ziv a jen neuspech ci chyba cloveka muze nekam posunout (samozrejme neco lze ovlivnit a neco ne, delame co muzeme)…Jinak my, finisujeme s pripravami a ve ctvrtek brzy rano smer Praha, at je pripraveno nez prijdete :-)

Neděle 22. ledna 2012 v 19:30® Martin Chmelík

Míra Z.> Mohu všechny ujistit, že uvalená exekuce na Průmyslový palác přípravy, ani chod veletrhu neovlivní. Je to jen administrativní krok, který magistrát již zná z minulosti, kdy na jeho majetek byla exekuce nařízena. Mimo jiné Praha má exekuci i na Václavské nám., Karlův most, ZOO, Tančící dům a další stavby. Je to bordel v tomto „divnostátě“, který je 22 let soustavně rozkrádán politickou garniturou. Z Pražského hradu už dávno měla být věznice s ostrahou. :-)

Neděle 22. ledna 2012 v 11:43® talE

Podle toho co jsem koukal co na výstavách je možnost vidět jdu jen na MR, protože jsem koukal že na FF mě to přijde jak mega sraz kaprařiny, čili pro mě jako háček bez návnady.. absolutní nezájem :D

Neděle 22. ledna 2012 v 0:59@ Antibrk

David Havlíček> né,jen mě to zajímalo proč dvě vystavy,vase bude urcite fajn,jdu na Moderni rybar

Neděle 22. ledna 2012 v 0:52@ Antibrk

ok

Sobota 21. ledna 2012 ve 23:56® HaD
HaD

Antibrk> Nějak Té to omezuje?

Sobota 21. ledna 2012 ve 23:10® Deaf

Zdar,pokusím se Ti odpovědět… V Praze a dvě výstavy?-konkurenční boj(pokud vím tak FOR FISHING měl být daleko později,ale pořadatel změnil termín-pročpak asi..:-)).Jestli se stydíš,že jsi rybář,tak přestaň chytat a buď zavřenej doma…ale v něčem máš bohužel pravdu-a to…bordel u vody a v ní.. Ohledně rybářských E-Shopů- musíš umět hledat..:) Nekomentuj IQ lidí z tohoto ani z konkurenčního webu(vždycky se najde někdo kdo má hloupý dotazy,komentá­ře,atd. že?) Ohledně ČRS-každý máme spousty výhrad,nápadů a připomínek jak zlepšit to či ono-jasně i tenhle systém ma svý mouchy-a je jich víc než dost,ale zas nám ho může závidět zbytek Evropy,protože nikde jinde tohle nemají a kdo tam chce rybařit,tak musí platit-draze platit…

Sobota 21. ledna 2012 ve 22:39@ Antibrk

Proč jsou tu dvě výstavy v Praze ve stejný termín :-)),to je Švejkovina.Už se pomalu začínám stydět,že jsem rybář,přijdu k vodě a když to tam vidím co je u vody a ve vodě stydím se,rybarský eshopy jsou nejhorší eshopy,zkuste si něco objednat,je to o nervy.Na konkurečním webu lidi IQ tykve,tady to komentovat nebudu.ČRS drží silou vůle komunistických dinosauřích stanov atd.A teď třešnička na dortu 2 výstavy v Praze v jeden termín.Co nás ještě čeká?:-))

Sobota 21. ledna 2012 ve 20:10® Míra Z.
Míra Z.

Teď jsem se ze zpráv dozvěděl, že na Průmyslový palác byla uvalena exekuce. Asi pražský magistrát někde něco prokaučoval.Doufám, že to konání veletrhu nijak neovlivní :-))

Sobota 21. ledna 2012 v 18:18® Kozoroh1
Kozoroh1

Jsem byl velmi překvapený jak poznal firmu Dragon, koupil jsem od nich dva Okuma Power-Liner a nic horšího jsem v ruce neměl. Poprvé jsem je poslal nazpět protože, měli vůle jak po desetiletém chytání a po výměně už dvakrát na opravě. je to jak polská replika. Jsem na ně moc zvědavý, jestli je tam budou mít vystavené a budou OK tak bude rachot!

Sobota 21. ledna 2012 v 18:12® hrdobec
hrdobec

Naopak pro mě je to stav ideální. Nesnášim haldy lidí a tlačenice a takhle se dá předpokládat že se ten tlak rozloží. No a já si zajdu v klídku na obě výstavy takže spokojenost

Sobota 21. ledna 2012 ve 14:58® pipa
pipa

No je to na bednu 2 výstavy ve stejnej den! No asi ste se pohádaly,vubec nevím co s tim,vubec nevím na kterou pojedu s kámošem??

Sobota 21. ledna 2012 v 0:24® osprey
osprey

mikes1271> For Fishing je ve stejném termínu na stejném místě jako býval. Jsou dvě výstavy. Není to ideální stav, nicméně je to tak.

novější starší
Stránky:   2 1