Chytej.cz

Bowfishing - výřad

Úterý 8. března 2011 v 15:12 vložil(a) osprey | Úlovky | 5.975 zhlédnutí

Tohle je video z nějakého bowfishing srazu. Dalo by se to nazvat „Finální výřad“. Je to docela masakr a jemnější povahy a zastánce názoru, že „ryba je kámoš“ důrazně varuju: díváte se na vlastní nebezpečí.

Ostatně myslím, si, že to málokdo dokouká do konce. Ale vypovídá to cosi o lidech – nebo o tom, jak je kapr někde přemnožen a oblíben.


Nefunguje vám toto video? Dejte nám prosím vědět.
     

Informace o videu

  • délka: 9:47
  • autor snímku: neznámý
  • datum natočení: neznámé
  • zdroj: Youtube.com

Hodnocení videa

  • špatné video
  • podprůměrné
  • průměrné video
  • nadprůměrné
  • vynikající video

8 hodnocení, v průměru 1.5 hvězdičky

rybářská videa | vložit video | vložit toto video na vlastní stránky

Komentáře prostřednictvím CHYTEJ.cz

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k videu

Úterý 30. srpna 2011 v 15:44® craine

vypnul jsem to po 9 sekundách hnus !!!

Čtvrtek 2. června 2011 ve 12:15@ matus

Ja som jeden z mala ludi zo strednej Europy, ktori vyskusali bowfishing.. Je tu o nom vela dezinformacii.. Je fakt, ze v mnohych pripadoch to vypada ako masaker, a tak trocha to aj je masaker, ale treba si uvedomit, ze napr. v spojenych statoch sa bezne lovia na luk iba invazivne druhy kaprovitych ryb, ktore vytlacaju povodne druhy a nicia povodnu vodnu faunu a floru.. tie ryby sa tom dostali z europy ci azie vo vyrovnavacich nadrziach lodi, ktore sa plavili do sladkovodnych pristvov.. vo vacsine statov sa bezne druhy ryb mozu chytat tymto sposobom iba na specialne povolenie, ktore dostavaju vacsinou iba „native americans“, teda indiani, pre ktorych je to kulturnou zalezitostou.. inak viem, ze tu sa to povazuje za masiarcinu, ale treba si uvedomit, ze ta ryba sa vacsinou, pokial ide o civilizovaneho rybara, dlho netrapi.. jednoducho, pokial ju clovek trafi, tak je extremne mala sanca, ze ryba ujde.. a v momente ako ju clovek dostane do clna ju jednoducho dorazi.. cele to netrva v pripade uspesneho zasahu viac ako par sekund.. a to aj v pripade najvacsich ryb.. pretoze vacsinou sa lovi v skupinach a lovci si vedia navzajom pomoct aj pri najvacsich kusoch.. je tu vela aspektov, o ktorych sa tu v EU nevie alebo sa prehliadaju.. ja by som bol urcite proti odlovu napr. lososovitych a beznych kaprovitych ryb, ktore su v nasich podmienkach domacimi, ale napr. odlov azijskych druhov ryb, ktore vytlacaju, zatial len postupne, povodne druhy napr. na Dunaji, Vahu, alebo Hrone(neviem ako je to v cechach) by bol pre mna viac ako priatelny. treba uznat, ze takyto druh lovu je efektivny, rychly a rychlo si ziska popularitu.. avsak bola by nutna kontrola, ale to je take iste aj u „konvencnych“ druhoch lovu.. ak niekto mate otazky, tak piste na music.stulrajter@gmail.com

Pondělí 28. března 2011 ve 13:16® Romlinson

je to hnus…co by za tu hromadu masa dali například někteří obyvatelé chudých afrických států

Pátek 18. března 2011 v 15:18@ chopywo

Jak si ti idioti ve finále ještě fotí kupu zmasakrovaných kaprů…fakt hnus

Úterý 15. března 2011 v 7:37® kety.vydra
kety.vydra

Mě by teda hodně zajímalo,co se s těma rybama děje dál…

Středa 9. března 2011 v 19:00® Fiškus
Fiškus

Sumeček americky tady jednu dobu byl.a jak dopadl :o)aspon na Labi.Nasi sumici je vymlatily jako nic:o)No a k tomuhle videu.Pokud je to australie,tak tam je zakazano kapry pouštět pod pokutou.Je jich tam opravdu hodně.

Středa 9. března 2011 ve 14:59® LukasManousek

moc anglicky neumim ale mysli ze to není z ameriky ale z australije, a pokud ano tak se jim vubec nedivím,kapr se tam tře 3–4× do roka a vpodstatě už vytlačil puvodní druhy ryb. nevim jak by se libilo nám kdyby sem nekdo dotahnul nejaky druh ryby co by tu nemnela konurenci a všechny ostatní druhy našich ryb by zmizely. Dobrý přiklad je sumeček americky.

Úterý 8. března 2011 ve 22:01® civka
civka

Tak to je hnus.. U těchto takzvaných rybářů je vidět že ryby nechytají ani pro maso, prostě nachytaj, nechaj v lodi leknout, někde se s tím vyfotí a jdou dál, co jiného čekat od Ameriky… Kdyby se chtěli všichny ty prasata co jsou na tom videu utopit. Hnus..

Úterý 8. března 2011 ve 20:14® Kímot

Jediné, co mě na tomhle videu alespoň trochu uklidnilo, je to, že ty ryby už jsou po tom vyhazování z lodě po smrti. Teda alespoň jsem neviděl, žádnou se mrskat. Ale jinak patřím mezi ty, co tvrdí: ryba je kámoš. Je to hnus. Ale co, Amerika, země neomezených možností.