Chytej.cz

Recenze na FOX Stratos FS 10000

vložil(a) 20.7.2011 knash | Smekací navijáky | zobrazeno: 10518×

Celkové hodnocení

hodnoceni

Cena

3700

Vlastnosti

Převod 4,75:1 Ložiska 15 + 1 v rolničce Váha navijáku s redukcí 685g bez redukce 657g

Obsah cívky 0,30mm 395m / 548m Obsah cívky 0,34mm 304m / 395m Obsah cívky 0,39mm 243m / 304m

Vlastní recenze

Prvotní nadšení z úžasného chodu navijáku mne přešlo asi po sedmi měsících když sem zasekl záběr kapra a nešel vypnout bajtruner.Bohužel sem byl moc měký na obchodníka kvůli reklamaci a po asi patnácti telefonátech sem to vzdal a začal sem naviják používat bez bajtu.Když pominu vůli cívky a to že de hodně špatně vyndat,sem navijáky občasně používal ještě asi rok a půl a teď se mi druhý naviják při stahování montáže totálně rozpadl.Nejde otočit kličkou.Myslím že se o náčiní starám dobře.Jsou to první navijáky s problémy co sem kdy měl.A už jich pár bylo.

FOX Stratos FS 10000

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k recenzi

Čtvrtek 13. června 2019 v 15:32® EYZINA

Tyhle navijáky mě opravdu zklamaly … Nejprve odešla regulace baitrunneru.Po rozebrání jsem zjistil že slitinové pouzdro v zadní brzdě skoro zmizelo – koroze,absolutně podřadný materiál.Budiž,dalo se s tím chytat.Teď doslova zarostlý segmenty v předních brzdách,opět koroze a sračkový materiál. Baroko na oko ,nikdy už FOX NAVIJÁKY !!!!!

Neděle 21. září 2014 v 17:03@ Vylmar

Koukám,že tu nejsem sám,kdo má s těmito navijáky nějaké problémy.Má jediná výhoda může být,snad jen v tom,že jsem je nekupoval,ale vyhrál na prestižních rybářských závodech.Navijáky krásné na pohled,chod je hladký,leč pouze na prázdno.Při 100m hodu a zátěži 80g si připadáte při stahování jako otrok.Musím dodat,že klička je oboustranná.A na převody těchto navijáků až příliš krátká.A tak je používám jako náhradní při závodech.Další překvápko na mě čekalo letos,kdy se mi rozlomila jedna cívka po razantním záběru.No nic v balení jsou dvě náhradní,škoda jen,že ani jedna z nich není funkční.Nejde ani u jedné povolit brzda.A tak bych rád zjistil,kde by se dala sehnat cívka náhradní a nebo možná zjistit"Kde udělali soudruzi s NDR chybu".

Úterý 25. března 2014 v 10:40® terminator
terminator

Já mám ty éčkové. Zatím se mi tedy nerozpadly a používám i 140gr zátěže. Co mne štve je že volný chod nejde zapnout v každé poloze. Takže si srovnám rolnu nahoru, chci ho přepnout a nejde to. Musím znovu otočit rotorem, vytáhnout kus vlasce, rotor vrátit zpátky. Vopruz.

Tak se jich snažím zbavit.

Čtvrtek 23. ledna 2014 ve 23:29@ dodo 1

Mám tiež Fox Stratos 10000 a použil som ho 3 krát na rybníku. Pri poslednom zábere kaprom prút vyskočil z vidličiek a kapor ho stiahol do vody. Po vylovení udice asi 6 m od brehu bola na navijaku ohnutá hradeľka klučky. Nie klučka ale jej hriadeľ, čo je neskutočné, veď vo vode je bahno a nie kamene. Som prekvapený tou tuhosťou.Prút spadol z vidličiek z výšky 20–25 cm po otrase vypadol a pomaly sa z brehu zosunul do vody. Názor nech si urobí každý sám.

Čtvrtek 26. září 2013 v 16:59@ ESP

A nechceš mi ho prodat na díly, nemám srdce ho vyhodit a mám plně funkční pouze jeden. Dík Petr.

Čtvrtek 22. března 2012 v 11:12@ .maxim.

Stejná zkušenost :-(.. už bych nikdy nekoupil.

úvodní strana recenzí - výpis recenzí v této kategorii - přidat recenzi