Chytej.cz

Stanovisko Jana Knapa k návštěvě Dušana Hýbnera na Trutnovsku

Pondělí 5. února 2018 v 16:34 | vložil(a) HaD | zdroj: dusan2018.cz/… | 899× zobrazeno | žádný komentář

S Dušanem Hýbnerem jsem ve styku delší dobu a je to logické, protože je předsedou hospodářského odboru při radě ČRS a já jsem kromě jiného předseda spolku pro podporu ubývajících druhů ryb. Mimo jiné jsme spolu probírali problematiku kolem karase obecného, testů apod. , protože SÚS začal KO v loňském roce do revírů vysazovat. Nakonec jsme se domluvili na návštěvě, která se měla konat v květnu-červnu 2017. To jsem předložil na výboru MO i s informací, že se o DH mluví jako o možném kandidátovi na předsedu ČRS. Výbor MO tuto návštěvu jednomyslně odsouhlasil a existuje o tom zápis. Bohužel jsem měl v té době zdravotní problémy plus když to šlo tak jsem měl hodně práce, protože jsem OSVČ a tak se to odkládalo. Nakonec jsme se domluvili na zimu, protože na podzim je lítání kolem ryb. Mezitím jsme dávali dohromady 13 kroků. Nakonec jsme se domluvili na 20.1. 2018 nebo 27.1. 2018, aby to mohl předložit na HO při radě a nejprve chtěl některé věci vidět na vlastní oči. 20.1. 2018 to nešlo, protože jsme měli schůzi MS. Tam jsem informoval jednatele MO o možné návštěvě DH a ten s tím neměl problém. V týdnu jsem ještě volal vedoucímu líhně, jestli jde vykonat návštěvu, protože tam máme z hygienických důvodů omezen vstup. Ani on s tím neměl problém. Navíc jsem o chystané návštěvě informoval na sociálních sítích a i na MRKU s tím, že kdyby se s DH chtěl někdo osobně setkat, tak že to není problém. Nejednalo se o nic tajného nebo nějaké zákulisní jednání. Návštěva proběhla v pořádku, kde DH na vlastní oči viděl některé věci a zároveň jsme probírali, že tam u nich vyčlení nějaké toky k obnově populací. Po zveřejnění informace o návštěvě následovaly telefonáty od některých funkcionářů ÚS vedení MO, kde jim hrozně vynadali atd. Dál to do úterního výboru MO nebudu rozebírat. V důsledku telefonátů se na mě jeden z účastníků setkání obrátil, aby bylo jeho jméno, fotky atd. smazáno. Nejprve jsem váhal co dál, protože by to vzbudilo rozruch, ale jak se ke mě dostávaly další informace, tak jsem to přeposlal DH s tím, jestli by jméno a fotky dotyčného nemohl smazat. Ve čtvrtek se konal HO při radě, kde funkcionář, který zastupuje ÚS, neměl proti návštěvě DH žádné námitky, ale řešil mou osobu. Po zvážení všeho raději DH stáhl materiály, aby mě alespoň trochu ochránil a zmírnil kroky, které proti mě začali někteří funkcionáři ÚS podnikat. Prostě nestojím v jedné řadě s nimi a neprosazuji duhákodromy. Oficiální postoj výboru MO bude k celé záležitosti po úterním jednání, které se koná od 16:30 a o výsledku vás budu informovat. Jinak na celém staženém materiálu jsem nenašel nic, co by nějakým způsobem poškozovalo MO nebo ÚS. Petrův zdar Jan Knap

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.