Chytej.cz

Dušan Hýbner: Budu kandidovat na předsedu ČRS!

Středa 29. listopadu 2017 ve 23:33 | vložil(a) HaD | zdroj: www.facebook.com/… | 1.116× zobrazeno | žádný komentář

Dušan Hýbner: mladý, progresivní, zkušený a uznávaný předseda Středočeského územního svazu oznámil kandidaturu na předsedu ČRS!

Celý text z jeho FB:

Budu kandidovat na předsedu! Nebudu chodit kolem horké kaše, naposledy jsem psal, že si vše nechám projít hlavou, poradím se s lidmi, na jejichž názoru mi záleží, a u kterých chci, aby stáli po mém boku. Po tom všem a zralé úvaze sděluji: Příští rok na Sněmu budu kandidovat na funkci předsedy Českého rybářského svazu. K tomuto kroku však musím mít ještě podporu mého územního svazu. Chtěl jsem s tím přijít později, ale situace posledních dní mě donutila oznámit vše již dnes. Jestliže říkám A, musí zaznít i B. Mám své podmínky, ze kterých neuhnu a pokud nebude vůle je naplnit, je moje kandidatura bezpředmětná. Předně chci, aby byly ukončeny spory, které v těchto chvílích hýbou sociálními sítěmi, nelíbí se mi kastování na vláčkaře, kapraře, plaváčkáře, důchodce, mladý atd. Naprostá většina diskuzí se odehrává na úrovni osobních pří a antipatií a věcné argumenty se v nich ztrácí. Zároveň požaduji, aby současná petice za odvolání vedení ČRS skončila. Jen dělí svaz, a to není dobře. Místo vzájemných bojůvek a osočování se raději zaměřme na členské schůze MO, které se velmi rychle blíží a konference ÚS a popřemýšlejme, kdo z nás má chuť pracovat pro svaz a ví, co se má změnit, položí na schůzích program na stůl a vezme na svá bedra odpovědnost. Přestaňme považovat svaz jako zbytečnou instituci, kde se nic nedělá. Není to pravda. Jsem zastáncem svazu a podle toho se budu chovat. Znám stovky skvělých funkcionářů, kteří za povolenku zdarma vykonávají pro své organizace, a tím i svaz, úžasnou práci. Znám desítky MO, které tvrdě makají nejen na svých revírech, ale myslí i na naši budoucnost – děti. Házet všechny a všechno do jednoho pytle, je strašně jednoduché a v podstatě alibistické. S tím souvisí i názory, že svaz je nereformovatelný. To odmítám. Těm, co to tvrdí, jednoznačně sděluji – podívejte se na Středočeský územní svaz. Za tři roky jsme udělali neskutečné práce a alespoň já mám pocit, že většina středočeských rybářů je u nás spokojena, i když vím, že zavděčit se nemůžeme úplně všem, ale děláme to, co si myslíme, že je správné a učíme se za pochodu. Prostě platí, že nikdo učený z nebe nespadl. Svaz je pro mě nejlepší myšlenkou, jaká tu je. To mi věřte. Nic lepšího vymyšleno není a svaz je a bude takový, jak si ho uděláme my sami. Začněme na tom pracovat a neutápějme se v žabomyších válkách. Přál bych si, aby tu už zítra stála sebevědomá členská základna, která ví, co chce a půjde si za tím. O rozhádaný svaz nemám zájem. Přestaňte s tím a já slibuji těm, kteří budoucnost svazu spojují s mojí osobou, že svoji kandidaturu dotáhnu až do voleb a tam se uvidí. Zároveň sděluji, že veškeré svoje názory budu sdělovat sám tak, jak jsem to dělal doposud a nepotřebuji, aby kdokoli za mě mluvil. Od ledna se pustím do přípravy programu, který zveřejním tak, aby všichni včas věděli, s čím do voleb jdu. Na závěr upravený pozdrav: Sv. Petr s námi!

img127737.jpg

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
K tomuto záznamu není vložen žádný příspěvek.