Chytej.cz

DISKUZE: Tři změny v rybářských pravidlech, které vyženou masaře od našich vod. Co si o nich myslíte?

Sobota 8. dubna 2017 ve 20:39 | vložil(a) Nerodia | 1.978× zobrazeno | 1 komentář

http://www.inrybar.cz/…ich-myslite/

všechny krátké zprávy - přidat zprávu

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze ke zprávě

Středa 12. dubna 2017 ve 13:10® milhom
milhom

Trochu to rozvířím… S autorem textu naprosto souhlasím. Ohledně K70 a toho aby byla max. hranice přivlastněných v jednom roce 40/10 K/D je dle mého názoru naprosto v pořádku. Má to však jedno Ale… Pokud chytnu trofejku tak chci mít pěkné fotky na památku a to za špatného světla nejde. Řeším to tak že zapíšu a dám do ekovezírku a ráno nafotím a pustím. To že mám zapsáno mě nevadí, protože beru rybu naprosto výjmečně. Jenže tím pádem už by člověk překračoval onu hranici – dokázal bych se s tím smířit a nebyl by to až takový problém. Nicméně o RS mě vážně kolikrát bere mdloba… Už dnes je RS veřejný činitel a vztahuje se na něj velká ochrana a pravomoce, ale není to znát z přístupu k rybářům. Vesměs mám dobré zkušenosti – nejsem masař a k vodě si jdu odpočinout, nicméně… Jestliže má někdo užívat statusu VČ tak by měl také pravidelně procházet školením a přísnýma testama kde se prokáže i jeho spolehlivost a to včetně psichotestů… Není totiž dále snesitelné aby si každý jednotlivě vykládal RŘ dle toho jak to on pochopil (tedy podle sebe) a ke všemu aby byl agresivní hulvát jenž posílá bez pozdravu rybáře do všelijákých míst… Bohužel osobní zkušenost. V té chvílí mám silné nutkání takové hovado schladit minimálně koupelí v revíru, ale to si jako držitel zbrojního průkazu nemohu dovolit a tak musím trpělivě s takovím nevychovancem komunikovat a snažit se vysvětlit že to opravdu není tak jak si to on vymyslel… Nemám rád masaře a lidi co dělají v přírodě nepořádek a myslí si že je příroda pro ně a jejich potřebu. Základ je pochopit že to co sem si přinesl si mám i odnést a to včetně nedopalků. Bohužel to však není pravidlo a je to na některých revírech znát. Takže za mne posílení pravomocí pro RS ano, ale jen v případě že budou kontrolováni a budou muset splňovat velice přísná pravidla. Jinak to dopadne jak s sekuriťákama někde v obchoďáku a to si myslím že by nikdo nechtěl…