Chytej.cz

štiky s podzimu

11.2.2015 | daivids | Přívlač | 2 fotografie | 1948× prohlédnuto | 12 komentářů

tady jsou dvě našlé fotografie s podzimu pro lepší srovnaní pro jisté štouraly (69–78cm) jelikož jich máme spousty tak jsme je museli zredukovat

foto/fotoalba/17764/7438/x-chytej.cz-17764-63029.jpgfoto/fotoalba/17764/7438/x-chytej.cz-17764-63028.jpg

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k fotoalbu

Úterý 12. ledna 2016 v 16:53® daivids

big pike> Pane big piku nevim proč mě tu urážíte když o revíru vůbec nic nevíte je to můj soukromák a chytil jsem zde s kolegou za dva měsíce minimálně dvacet štik a tyhle jediny dvě sme si vzali protože na rybnice který má čtvrt hektaru nadělají takové štiky uz dost škody a hlavně každý rok se zde třou takže žádný problém a na jaře se to stáhne sítí a všechny ryby půjdou do jordánu pak je můžete všechny vychytat a sežrat a mimochodem z revíru sem si nevzal rybu tak dva roky a stiku snad nikdy tak příště v klidu

Neděle 13. září 2015 ve 22:06® Rapy731
Rapy731

Dobrej, podle me je tedy pravda že ta prvni fotka s tou krví není úplně nej, ale to je každy ho věc že jo, štiky jsou to obě krásné, přeci jen bych je já ale vrátil vodě a když už tak je určitě nebudu fotit ještě zakrvácené, sorry, čistě můj názor…

Pondělí 2. března 2015 ve 13:07@ proud

falesnej proude> Takze na priste mi udelej aspon tolik radosti a prokaz alespon nejaky IQ,a mej to na pameti:-)))))))

Pondělí 2. března 2015 ve 12:30@ proud

falesnej proude> Napriste ti dam jeden postreh,pises s interpunkci kterou v pocitaci(original z USA) vubec nemam,takze jsi se dovedo udelal sam!A ostatni alespon uz vedi kdoze je tu ten kdo nema charakter a snazi se poskozovat ostatni!!!Ja tu potrebu nemam.Naopak,moje nejvetsi radost by byla kdyby cela republika tahla za jeden provaz a zlepsili jsme si pomery a zili si lip,vsichni.

Pondělí 2. března 2015 ve 12:22@ proud

big pike> Rybnik neni muj,uspesnyho rybare ani neznam,nejspis­.A uznavam,ze rozumnej rybar premejsli o velkejch dravcich,kdyz je chytne na rybniku,jestli vzit,nebo pustit,podle okolnosti,novy se sami do uzavreny vody nenatahnou.Jedna na jidlo mu mohla stacit,nicmene jestli nic neporusil,je to opravdu jenom na nem.

Pondělí 2. března 2015 ve 12:09@ proud

falesny-proud> milanku,co se za me neuspesne vydavas,kdyz chytis dve velky stiky,neznamena ze si je muzes nechat obe,jeste tu mame preambuli 7 kilo ryb na den! Takze je to trosku sporny,chytim tezsi rybu,koncim denni lov paklize si ji nechavam.Kdyz uz delas chytryho,mel bys to znat cely. :-)

Pondělí 2. března 2015 ve 12:04@ proud

big pike> Zdravim,koukam ,ze zase nekdo psal pod mym nickem,kterej neznamena z anglictiny „hrdy“,jelikoz jsem Cech a cestina se mi libi mnohem vic,jako rodna rec,tedy „proud“,je proste proud! :-).Osobne jsem ty stiky jeste ani nevidel,a je pravdou,ze nez fotim,mohl bych je aspon „upravit“.Nicmene souhlasim s tim,ze paklize byly radne chyceny a nic nebylo poruseno,pak je jeho veci co s nima udela,kdyz si je muze nechat.Je to v lidech,taky si rad dam rybu,ale cas od casu,nemasakruju cokoliv chytim.Logicky,kdyz si vsechno vymlatime,uz si za par let nezachytame.Ovsem porad mi to nedava pravo kohokoliv sproste napadnout a rikat mu co ma a co nema,kdyz nejsem primo tazanej,to je naprostej zaklad vsech diskusi,vyhejbat se takzvany „osobni rovine“.Takze jeste jednou,ten prispevek co se tu objevil hned dvakrat,NENI MUJ.

Pondělí 2. března 2015 v 11:28® big pike

Dobrý den Pane pyšný nebo povznesený(proud) :) Můj příspěvek nechápejte nějak špatně, ale absolutně nesouhlasím s tím, že se ryba fotí v krvi. Ať si ji Váš kolega vyfotí než ji zabije nebo vám se na ty fotky dívá dobře ? :( A k tomu jak jste tady psal- nikdo tady neříkal, že si je Váš kolega nemohl ponechat. Míru mají to je pravda. nevím kde chytáte, že máte v rybníku hodně štik :) Asi tam máte rybáře, kteří se chovají k rybám pěkně(není myšleno v souvislosti s obrázkem) děkuji :)

Čtvrtek 26. února 2015 v 7:19@ proud

big pike: hele Velká štiko. Nevím kdo Ti dal právo někoho hrubě napadat a urážet sprotýma nadávkama, jenom proto že chytnul dvě krásný štiky který si podle rybářskýho řádu může nechat. Ty se vůbec nestydíš porušovat pravidla tohodle serveru a napadat ostatní uživatele? V rybníku je štik dost, to snad vidíš na fotce že když umíš chytat tak něco chytneš.

Lovci gratuluju k úlovku, krásný štiky, neznám nikoho kdo by takový velký ryby pustil. Míru mají a dva kusy za vycházku je v rámci platnýho řádu, tudíž blahopřeji a tiše závidím. Snad jednou taky takový na marmyšku chytnu aby byl zachována biodiverzita a rovnováha v revíru.

Čtvrtek 26. února 2015 v 7:15@ proud

big pike: hele Velká štiko. Nevím kdo Ti dal právo někoho hrubě napadat a urážet sprotýma nadávkama, jenom proto že chytnul dvě krásný štiky který si podle rybářskýho řádu může nechat. Ty se vůbec nestydíš porušovat pravidla tohodle serveru a napadat ostatní uživatele? V rybníku je štik dost, to snad vidíš na fotce že když umíš chytat tak něco chytneš.

Pondělí 23. února 2015 v 11:38® big pike

Pal do pičee se zakrvavenýma štikama!!!!!! bud si je sežer a nechlub se tím nebo je pusť ať je mužem chytit taky! Kvůli takovým rybářům nejsou v rybníku ryby a dravci už vůbec ne takovéto štiky se mají pouštět, aby se zachovala rovnováha rybníku.

Úterý 17. února 2015 ve 14:42® cormoran
cormoran

Moc krásný album, gratulačka jaxviňa:-)

Tento příspěvek byl editován Úterý 17. února 2015 ve 13:42 uživatelem cormoran.