Chytej.cz
Jigy Teflon RUGBY LURE HOLDER

Pel Mel

17.7.2013 | Bombas | 8 fotografií | 1203× prohlédnuto | 5 komentářů
foto/fotoalba/16050/6731/x-chytej.cz-16050-54487.jpgfoto/fotoalba/16050/6731/x-chytej.cz-16050-54486.jpgfoto/fotoalba/16050/6731/x-chytej.cz-16050-54485.jpgfoto/fotoalba/16050/6731/x-chytej.cz-16050-54484.jpgfoto/fotoalba/16050/6731/x-chytej.cz-16050-54483.jpgfoto/fotoalba/16050/6731/x-chytej.cz-16050-54482.jpgfoto/fotoalba/16050/6731/x-chytej.cz-16050-54481.jpgfoto/fotoalba/16050/6731/x-chytej.cz-16050-54480.jpg

I vy můžete přidat svůj názor!

Přidání příspěvku
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Váš komentář

Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat

Diskuze k fotoalbu

Pondělí 7. října 2013 v 16:03® casper
casper

ty jo ty tvoje alba mi docela dávaj zabrat :-D

Čtvrtek 25. července 2013 ve 13:51® Bombas

Právě že, taky tyhle ryby takhle dělá, jenže dělá i tyhle ryby co maj blátivé maso :) Ale na candátí maso nic nemá:)

Čtvrtek 25. července 2013 v 0:18® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Není škoda dělat z dobrého tlouště saláty? já mám raději takovéto větší chutnější ryby na grilu, na másle atd. a saláty bych dělal z plotic,perlínů a karasů atd..

Sobota 20. července 2013 v 11:22® Bombas

Jsou i větší :) Děda z nich dělá vynikající saláty..už rybaří a vaří ryby 30 let

Pátek 19. července 2013 ve 20:18® big carp

Proč jsi toho tlouště nepustil???tolik krásných tlouštu u nás není!!!:))