Chytej.cz

Už se Vám podařilo zlomit prut? necteno

11.5.2005 | jake | 17.962 zobrazení | 121 odpovědí

Tak jsem si dnes zase vydělal. Na pstruhovce ve snaze zachránit twistra s jigem pověšené na stromě mně na strmém břehu ujely nohy a já jsem se při tom pádu plnou vahou zapřel rukou o zem. Pod rukou mně bohužel zůstal prut (teleskop) a já jsem jenom zaslechl to strašné křupnutí – 1 cm za 1. očkem zlomené. Tak jsem chtěl zachránit 10 korun a udělal si škodu za 800 Kč. Debil. Ironií osudu bylo, že jiga s twistrem jsem stejně nezachránil.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 4. května 2008 v 10:13 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Byl jsem svědkem zlomení TESCO prutu při náhozu. Udělali jsme si takový pracovní rybářské klání.No spíše to byla taková pivně debatující sešlost na jednom „soukromém revírku z 
hostincem“. Všichni se spíš věnovali pivku a klábosení , ale jeden účastník to vzal příliž vážně (netušil že diplom ve tvaru kapra dostane každý) a chytal, krmil, nahazoval co stačil.A při jednom ze svých opravdu velkých náhozů snad 100+ se ukročil a při máchnutí prutu se jako obvykle dva kroky rozběhl (všichni jsme ho sledovaly), švih jako prase – rána, půlka prutu mu spadla na hlavu. vzpomínám jak tvrdil že mu ty pruty stačej-nestačily a dnes už nekupuje v Kauflandu , Lidlu a Tescu zjistil že se to nevyplatí.

reagovat
Neděle 4. května 2008 v 1:46 ® Pikes reakce na …
Pikes

Futureriver> tak to si delas doufam prdel s tou opravou.. :-D :-D :-D hahaha… to je moc… :-)

reagovat
Pátek 2. května 2008 v 19:29 ® Kouba reakce na …
Kouba

BNO tak teleskop sem dlouho nezlomil to bude asi tim ze sem na nej dlouho nechytal9-) Jinatk tady mate ten zlomenej tribal:) kvalita to se pozna:))))))

reagovat
foto/forum/2008/th-img3734.jpg
Pátek 2. května 2008 v 19:26 ® Kouba
Kouba
reagovat
Pátek 2. května 2008 v 18:34 ® Futureriver
Futureriver

oprava :-D (Mynulej)

reagovat
Pátek 2. května 2008 v 18:33 ® Futureriver
Futureriver

Jj,taky jsem měl tu čest s tímto ,,jevem,, .Minulej rok jsem zasekl o dno plandavku.Škubu prutem ono nic a pak mi křupnul hned jak končí rukojeť a začína teleskop v tom místě,nevim čim to typoval jsem to stářím teleskopu asi cca 5 let.. Stane se..

reagovat
Pátek 2. května 2008 ve 14:10 ® jersey
jersey

Mě docela kuriózně,ale jsem měl vlastně kliku.Zaseklo se mi olovo a jak jsem za něj škubnul,vystřelilo z vody a prut mi přerazilo…hodně mě to namíchlo,ovšem nakonec jsem si uvědomil,co se mohlo stát,dostat tím olovem do oka…takže zaplaťpánbu,že to byl jen prut.

reagovat
Pátek 2. května 2008 ve 13:32 ® izzi
izzi

mě se dnes podařilo zlomit boloňu při náhozu, škoda 5 litrů. 4× na rybách. Večer pošlu fotky

reagovat
Pátek 2. května 2008 ve 12:38 ® Kouba
Kouba

Shimano tribal A pri nahozu:)

reagovat
Pátek 2. května 2008 v 11:49 ® Alfons

Vloni mě na jezu uklouzla noha po řasách a hodil jsem záda, pod rameno jsem si podnul kus klacku s černého bezu, který na jezu rostl a prut mě spadl s hrozným řachnutím na betonový jez, při první vázce jsem ho roštípl. Oprava mě stála flašku rumu.

reagovat
Pátek 2. května 2008 v 10:27 ® Tomik
Tomik

Já měl loňskou sezonu taky docela zajímavou, jeden vláčák jsem zlámal, poté opravil a poté opět zlámal.Tak už jsem ho nechal být a chodil k vodě s druhým vláčákem, který sem asi po týdnu taky zlomil. Vše vyvrcholilo letos, kdy jsem při autonehodě zlámal equs rapier na 4 kusy..:-( (

reagovat
Pátek 2. května 2008 v 10:23 ® sus1 reakce na …

rgb23:Nooooo,tobě se teda dařilo???!!:-)) )))

reagovat
Čtvrtek 1. května 2008 ve 21:56 ® rgb23
rgb23

Letos jenom jednu feederovou špičku, ale loni, to byla jiná. V průběhu 14ti dnů jsem zlomil 2 nové vláčáky. Jeden jsem přiskřípl do dveří od auta, s druhým uklouzl u vody a přilehl přes pařez. Další prut šel na 2 kusy při nahození (reklamaci uznali) a koncem sezóny jsem zlomil přimrzlej teleskop při skládání. Celkem slušná obnova prutů v průběhu jednoho roku.

reagovat
Čtvrtek 1. května 2008 v 17:33 ® sus1

Tak kolik jich už máte na svědomí??:-)) )

reagovat
Pondělí 12. září 2005 ve 14:25 ® Donald
Donald

Tak mě se podařilo, že sem smotávál teleskop a při tom záběr na druhou. Tu v ruce jsem rychle položil za sebe a zasekl a udělal krok na zpět. Rozšlápnutý druhý díl nad navijákem. Ale naštěstí to byl prut jen z Polska za 200 a měl jsem ho už 5 let, tak tak nemrzí.

reagovat
Sobota 10. září 2005 ve 21:35 ® troll
troll

Zlomil jsem jeden, Shakespeare teleskop. V Praze na Vltavě asi před 2 lety. Parádní záběr, seknul jsem ale úplně do prázdna a jak jsem seděl pod břehem praštil jsem prutem do stromu nad mojí hlavou a prut na dvě půlky. V opravně mě ještě podezřívali, že jsem ho chtěl složit a tlačil na špičku.

reagovat
Pátek 9. září 2005 ve 21:14 ® mirmen

sesmekla se mi boloňka , složená, ale bez krytu a o zeď pokoje jsem urazil koncové očko

reagovat
Čtvrtek 8. září 2005 ve 13:30 ® Milky
Milky

Toulíku, myslel jsem, že to tu nebudem rozebírat. Byla to dost úsměvná záležitost, ale i potvzení toho, že ne vše se značkou FšiMáňo je nezničitelné . Spíše jsem se divil, že nepovolila pletenka na těch proklamovaných cca 85kg .

reagovat
Středa 7. září 2005 ve 21:35 ® Enzo

Mám letos smůlu zlomil jsem dva. Jeden na brko když jsem tahal 25cm kapra a druhý když jsem dojel na dovolenou tak špici hned za očkem. Tak mám vybráno.

reagovat
Středa 7. září 2005 v 17:05 ® ywan

minule som stretol na rybách šikovného chlapa, prišiel k vode, na prvý hod odtrhol vobler a  potom oprel prút o zem, vlasec chytil do úst, vyťahoval karabínku ale vlasec sa mu z huby vyšmykol a prút spadol na roh panelu. no a bolo po ňom, chlap ho pozbieral šiel domov

reagovat
Středa 7. září 2005 v 10:54 ® toulovec
toulovec

Prut jsem nezlomil, ale viděl jsem zlámat dva 1 – dědek na Křetínce, zážitek k popukání, pokud člověk věděl další okolnosti toho týdne 2 – Milky na Koutech – také poměrně úsměvná záležitost (doufám že majiteli uznali záruku) jo a ještě na Koutech 5 minut před Milkym hrouzkem servanej multík, také veselé ))

ale kluci nesměju se že bych byl zlej, nepřeju to nikomu, jen ty okolnosti okolo byly úsměvný všechny ))))))))

reagovat
Středa 7. září 2005 v 8:32 ® Mike
Mike

Já jsem taky zlomil vláčák,ale to bylo mojí blbostí, zkoušel jsem akci, ale trochu jsem to přecenil.

reagovat
Úterý 6. září 2005 ve 22:34 ® Robur
Robur

Nemůže někdo upřesnit jak se lámal v Koutech ten sumcovej prut. Jen jsem slyšel ten smích, ale dál nevím......

reagovat
Úterý 6. září 2005 ve 22:23 ® Padis
Padis

Jeden vláčák ve výtahu u nás v baráku

reagovat
Úterý 6. září 2005 v 17:39 ® joba

letos v červenci jsem si koupil novej vláčák a při první návštěvě na želivy jsem zlomil špičku asi 3 cm, ale protože jsem byl línej jet s reklamací nsa sázavu kde jsem ho na jednom výletě koupil,tak jsem vyškrábal ze špičky ten zlomenej kousek , nasadil,zalepil a chytám dál, akorát ,,ho mám o 3cm,, menšího než předtím .....

reagovat
Úterý 6. září 2005 ve 14:40 ® piskot
piskot

Asi před destei lety jsem na kapříkovy 35cm zlomil na 4× teleskop z polské tržnice V současnosti naposledy feeder Jaxon Orion.

reagovat
Úterý 6. září 2005 ve 12:01 ® pedrosa
pedrosa

Můj prut jsem zatím nezlomil, ale kamarád parádně rozlámal teleskop. Dostal parádní záběr a jak seknul, tak se mu ten prut rozlámal asi na čtyři díly a v ruce mu zůstala akorát rukojeť s navijákem. Nakonec vyručkoval kapříka 31cm.

reagovat
Úterý 6. září 2005 v 9:31 ® PV

Zlomil jsem dva, první při vyndavání z auta, byl to vláčák Cormoran, ale moc mě to nemrzelo, neb to byla hrozná žvejka- mám ho na náhradní díly. Podruhé se mi zlomil můj další Cormorání vláčák, můj oblíbenec. Bylo to při nahazování, prut jsem nepřetížil-byla to asi únava materiálu. Odešlel vlepený kousek na horním díle, hned nad spojkou. Díky předešlému zdroji náhradních dílů jsem tam vlepil kus carbonového blanku. Teď to vypadá v pohodě. Už jsem ho měl u vody asi pětkrát a vypadá to zatím dobře.

reagovat
Úterý 6. září 2005 v 7:14 ® vsetinek

Prut se mi podařilo zlomit, ale ne zase přímo mě. Můj skoro tchán vytahoval vercajk z auta a na mém vláčecím prutu se mi zahákl o tašku s prutama wobler a on jak za to zabral tak praskl prut, vlasec a dokonce prasknul i i jeden z trojháčků na wobleru Prut jsem měl ještě v záruce, tak jsem ho vyreklamoval. jen doufám, že ji uznaj

reagovat
Pondělí 5. září 2005 v 19:59 ® Tomucha
Tomucha

raději lámu ženská srdce – na počkání

jo mušák jsme zlomil z blbosti. ta vázka fakt nešla vytáhnout přes prut, ale vydržel hodně to se musí uznat…

reagovat