Vyhledávání
Už se Vám podařilo zlomit prut?
11.5.2005 | jake | 17.962 zobrazení | 121 odpovědí
Tak jsem si dnes zase vydělal. Na pstruhovce ve snaze zachránit twistra s jigem pověšené na stromě mně na strmém břehu ujely nohy a já jsem se při tom pádu plnou vahou zapřel rukou o zem. Pod rukou mně bohužel zůstal prut (teleskop) a já jsem jenom zaslechl to strašné křupnutí – 1 cm za 1. očkem zlomené. Tak jsem chtěl zachránit 10 korun a udělal si škodu za 800 Kč. Debil. Ironií osudu bylo, že jiga s twistrem jsem stejně nezachránil.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. května 2008 v 10:13 ® Bulldog.o
-
Byl jsem svědkem zlomení TESCO prutu při náhozu. Udělali jsme si takový pracovní rybářské klání.No spíše to byla taková pivně debatující sešlost na jednom „soukromém revírku z
reagovat
hostincem“. Všichni se spíš věnovali pivku a klábosení , ale jeden účastník to vzal příliž vážně (netušil že diplom ve tvaru kapra dostane každý) a chytal, krmil, nahazoval co stačil.A při jednom ze svých opravdu velkých náhozů snad 100+ se ukročil a při máchnutí prutu se jako obvykle dva kroky rozběhl (všichni jsme ho sledovaly), švih jako prase – rána, půlka prutu mu spadla na hlavu. vzpomínám jak tvrdil že mu ty pruty stačej-nestačily a dnes už nekupuje v Kauflandu , Lidlu a Tescu zjistil že se to nevyplatí. - Neděle 4. května 2008 v 1:46 ® Pikes reakce na …
-
Futureriver> tak to si delas doufam prdel s tou opravou..
reagovathahaha… to je moc…
- Pátek 2. května 2008 v 19:29 ® Kouba reakce na …
-
BNO tak teleskop sem dlouho nezlomil to bude asi tim ze sem na nej dlouho nechytal
reagovatJinatk tady mate ten zlomenej tribal:) kvalita to se pozna:))))))
- Pátek 2. května 2008 v 19:26 ® Kouba
- reagovat
- Pátek 2. května 2008 v 18:34 ® Futureriver
-
oprava
reagovat(Mynulej)
- Pátek 2. května 2008 v 18:33 ® Futureriver
-
Jj,taky jsem měl tu čest s tímto ,,jevem,, .Minulej rok jsem zasekl o dno plandavku.Škubu prutem ono nic a pak mi křupnul hned jak končí rukojeť a začína teleskop v tom místě,nevim čim to typoval jsem to stářím teleskopu asi cca 5 let.. Stane se..
reagovat - Pátek 2. května 2008 ve 14:10 ® jersey
-
Mě docela kuriózně,ale jsem měl vlastně kliku.Zaseklo se mi olovo a jak jsem za něj škubnul,vystřelilo z vody a prut mi přerazilo…hodně mě to namíchlo,ovšem nakonec jsem si uvědomil,co se mohlo stát,dostat tím olovem do oka…takže zaplaťpánbu,že to byl jen prut.
reagovat - Pátek 2. května 2008 ve 13:32 ® izzi
-
mě se dnes podařilo zlomit boloňu při náhozu, škoda 5 litrů. 4× na rybách. Večer pošlu fotky
reagovat - Pátek 2. května 2008 ve 12:38 ® Kouba
-
Shimano tribal A pri nahozu:)
reagovat - Pátek 2. května 2008 v 11:49 ® Alfons
-
Vloni mě na jezu uklouzla noha po řasách a hodil jsem záda, pod rameno jsem si podnul kus klacku s černého bezu, který na jezu rostl a prut mě spadl s hrozným řachnutím na betonový jez, při první vázce jsem ho roštípl. Oprava mě stála flašku rumu.
reagovat - Pátek 2. května 2008 v 10:27 ® Tomik
-
Já měl loňskou sezonu taky docela zajímavou, jeden vláčák jsem zlámal, poté opravil a poté opět zlámal.Tak už jsem ho nechal být a chodil k vodě s druhým vláčákem, který sem asi po týdnu taky zlomil. Vše vyvrcholilo letos, kdy jsem při autonehodě zlámal equs rapier na 4 kusy..
reagovat(
- Pátek 2. května 2008 v 10:23 ® sus1 reakce na …
-
rgb23:Nooooo,tobě se teda dařilo???!!
reagovat)))
- Čtvrtek 1. května 2008 ve 21:56 ® rgb23
-
Letos jenom jednu feederovou špičku, ale loni, to byla jiná. V průběhu 14ti dnů jsem zlomil 2 nové vláčáky. Jeden jsem přiskřípl do dveří od auta, s druhým uklouzl u vody a přilehl přes pařez. Další prut šel na 2 kusy při nahození (reklamaci uznali) a koncem sezóny jsem zlomil přimrzlej teleskop při skládání. Celkem slušná obnova prutů v průběhu jednoho roku.
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 17:33 ® sus1
-
Tak kolik jich už máte na svědomí??
reagovat)
- Pondělí 12. září 2005 ve 14:25 ® Donald
-
Tak mě se podařilo, že sem smotávál teleskop a při tom záběr na druhou. Tu v ruce jsem rychle položil za sebe a zasekl a udělal krok na zpět. Rozšlápnutý druhý díl nad navijákem. Ale naštěstí to byl prut jen z Polska za 200 a měl jsem ho už 5 let, tak tak nemrzí.
reagovat - Sobota 10. září 2005 ve 21:35 ® troll
-
Zlomil jsem jeden, Shakespeare teleskop. V Praze na Vltavě asi před 2 lety. Parádní záběr, seknul jsem ale úplně do prázdna a jak jsem seděl pod břehem praštil jsem prutem do stromu nad mojí hlavou a prut na dvě půlky. V opravně mě ještě podezřívali, že jsem ho chtěl složit a tlačil na špičku.
reagovat - Pátek 9. září 2005 ve 21:14 ® mirmen
-
sesmekla se mi boloňka , složená, ale bez krytu a o zeď pokoje jsem urazil koncové očko
reagovat - Čtvrtek 8. září 2005 ve 13:30 ® Milky
-
Toulíku, myslel jsem, že to tu nebudem rozebírat. Byla to dost úsměvná záležitost, ale i potvzení toho, že ne vše se značkou FšiMáňo je nezničitelné . Spíše jsem se divil, že nepovolila pletenka na těch proklamovaných cca 85kg .
reagovat - Středa 7. září 2005 ve 21:35 ® Enzo
-
Mám letos smůlu zlomil jsem dva. Jeden na brko když jsem tahal 25cm kapra a druhý když jsem dojel na dovolenou tak špici hned za očkem. Tak mám vybráno.
reagovat - Středa 7. září 2005 v 17:05 ® ywan
-
minule som stretol na rybách šikovného chlapa, prišiel k vode, na prvý hod odtrhol vobler a potom oprel prút o zem, vlasec chytil do úst, vyťahoval karabínku ale vlasec sa mu z huby vyšmykol a prút spadol na roh panelu. no a bolo po ňom, chlap ho pozbieral šiel domov
reagovat - Středa 7. září 2005 v 10:54 ® toulovec
-
Prut jsem nezlomil, ale viděl jsem zlámat dva 1 – dědek na Křetínce, zážitek k popukání, pokud člověk věděl další okolnosti toho týdne 2 – Milky na Koutech – také poměrně úsměvná záležitost (doufám že majiteli uznali záruku) jo a ještě na Koutech 5 minut před Milkym hrouzkem servanej multík, také veselé ))
ale kluci nesměju se že bych byl zlej, nepřeju to nikomu, jen ty okolnosti okolo byly úsměvný všechny ))))))))
reagovat - Středa 7. září 2005 v 8:32 ® Mike
-
Já jsem taky zlomil vláčák,ale to bylo mojí blbostí, zkoušel jsem akci, ale trochu jsem to přecenil.
reagovat - Úterý 6. září 2005 ve 22:34 ® Robur
-
Nemůže někdo upřesnit jak se lámal v Koutech ten sumcovej prut. Jen jsem slyšel ten smích, ale dál nevím......
reagovat - Úterý 6. září 2005 ve 22:23 ® Padis
-
Jeden vláčák ve výtahu u nás v baráku
reagovat - Úterý 6. září 2005 v 17:39 ® joba
-
letos v červenci jsem si koupil novej vláčák a při první návštěvě na želivy jsem zlomil špičku asi 3 cm, ale protože jsem byl línej jet s reklamací nsa sázavu kde jsem ho na jednom výletě koupil,tak jsem vyškrábal ze špičky ten zlomenej kousek , nasadil,zalepil a chytám dál, akorát ,,ho mám o 3cm,, menšího než předtím .....
reagovat - Úterý 6. září 2005 ve 14:40 ® piskot
-
Asi před destei lety jsem na kapříkovy 35cm zlomil na 4× teleskop z polské tržnice V současnosti naposledy feeder Jaxon Orion.
reagovat - Úterý 6. září 2005 ve 12:01 ® pedrosa
-
Můj prut jsem zatím nezlomil, ale kamarád parádně rozlámal teleskop. Dostal parádní záběr a jak seknul, tak se mu ten prut rozlámal asi na čtyři díly a v ruce mu zůstala akorát rukojeť s navijákem. Nakonec vyručkoval kapříka 31cm.
reagovat - Úterý 6. září 2005 v 9:31 ® PV
-
Zlomil jsem dva, první při vyndavání z auta, byl to vláčák Cormoran, ale moc mě to nemrzelo, neb to byla hrozná žvejka- mám ho na náhradní díly. Podruhé se mi zlomil můj další Cormorání vláčák, můj oblíbenec. Bylo to při nahazování, prut jsem nepřetížil-byla to asi únava materiálu. Odešlel vlepený kousek na horním díle, hned nad spojkou. Díky předešlému zdroji náhradních dílů jsem tam vlepil kus carbonového blanku. Teď to vypadá v pohodě. Už jsem ho měl u vody asi pětkrát a vypadá to zatím dobře.
reagovat - Úterý 6. září 2005 v 7:14 ® vsetinek
-
Prut se mi podařilo zlomit, ale ne zase přímo mě. Můj skoro tchán vytahoval vercajk z auta a na mém vláčecím prutu se mi zahákl o tašku s prutama wobler a on jak za to zabral tak praskl prut, vlasec a dokonce prasknul i i jeden z trojháčků na wobleru Prut jsem měl ještě v záruce, tak jsem ho vyreklamoval. jen doufám, že ji uznaj
reagovat - Pondělí 5. září 2005 v 19:59 ® Tomucha
-
raději lámu ženská srdce – na počkání
jo mušák jsme zlomil z blbosti. ta vázka fakt nešla vytáhnout přes prut, ale vydržel hodně to se musí uznat…
reagovat