Chytej.cz

Kamera na natáčení rybaření necteno

8.6.2017 | Phantom | 4.215 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Ahoj, mám jet rybařit do Norska za kamarádem a rád bych si z toho zachoval nějakou památku. Takže nemáte někdo kameru, kterou by jste mi doporučili k tomuto účelu? Měla by být co nejmenší a vodotěsnost bych taky uvítal, abych se nemusel bát přiblížit k vodě.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 12. února 2019 v 16:25 ® Krypto7

Ahoj všichni, chci se vás zeptat, jaký telefon nosíte na ryby? Mně se rozbila moje stará dobrá Nokia a přemýšlím co si za ni pořídím. Líbí se mi jak tady doporučují Xiaomi Redmi Note 6 (https://www.testado.cz/…ony-5000-kc/) – Co si o tom telefonu myslíte vy? Nemáte jej někdo náhodou? Píší dlouhá výdrž a pěkný fotky, což je pro mě na úlovky suprový. Děkuji všem. A.L.

PS: Nejde mi založit nové téma, tak píši sem.

reagovat
Úterý 22. srpna 2017 ve 14:32 @ Phantom reakce na …

Díky za reakci. Dříve jsme si toho nevšimnul a přesně tu x10 mi potom doporučili i jinde, takže jsme jí nakonec i koupil. Ale rozhodně díky za pomoc. :-)

reagovat
Pátek 30. června 2017 ve 13:32 ® superweb
superweb

Zalezi na rozpoctu. Pokud neresis penize tak asi Gopro5. Pokud penize trochu resis, ale chces kvalitu, tak Lamax X10 toci prakticky ve stejne kvalite za mensi penize. No a v jeste nizs kategorii uz je toho na vyber pomerne hodne od hdone znacek..vzhledem ke sve spokojenosti s x10 bych sahnul asi po levnejsim Lamaxu (x8), dobre hodnocena je treba sjcam(ale nemam osobni zkusenost).

reagovat