Vyhledávání
Jaký z těchto navijáků?
7.1.2017 | sachista | 2.664 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravím rybáři, mám na Vás menší dotaz. Budu si letos kupovat nové navijáky na klasickou položenou s volnoběžkou a vybírám mezi Okuma Longbow xt baitfeeder (http://navijaky.heureka.cz/…w-xt-bf-665/ ) a mezi Cormoran Pro Carp GBR 6PiF 5500 ( http://navijaky.heureka.cz/…r-6pif-5500/#…) neřeším teď velikost cívky, jde mi spíš o spolehlivost a kvalitu, nerad bych za rok musel kupovat nové. Díky za názory
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 12. února 2017 ve 22:07 ® patast reakce na …
-
proto jsou to takové držáky
reagovat - Neděle 12. února 2017 v 18:37 ® hypac.cz reakce na …
-
patast> Okumy jsem měl LongBowy. Silné, poctivé navi. Byl jsem s nimi spokojen, nezničil je ani dvoumetrový sumec na kapráku, rván silou na šňůře
reagovatNicméně na mě byly pocitově příliš humpolácké
))))
- Sobota 11. února 2017 ve 12:02 ® patast reakce na …
-
hypac.cz> okuma je držák
reagovat - Pátek 10. února 2017 v 10:39 ® hypac.cz
-
Ahoj, koupil jsem dva kusy Cormoran Pro Carp GBR 6PiF 5500 hned jak přišly na trh. Pocitově příjemné kousky, překvapivě jemná brzda a citlivý baitrunner. Hodně rozhodoval i design a cena. V mém případě oba navijáky při třetí vycházce zkolabovaly. Když to přeženu, jakoby měly ve střevech plast a ta ozubená kola popraskala a to při běžném stahování 110g olova. Navijáky přestaly navíjet. Nevím čím to bylo, pravdou je, že reklamace byla bezproblémová a prodejce mi do týdne od odeslání k reklamaci zaslal dva nové a u nich se již vada neprojevila. Pochyby zůstaly a tak nakonec po sezóně šly do světa. Kamarád značku Cormoran prodával a ten mi o dva roky později řekl, že ještě neviděl od Cormorána kvalitní naviják. Ale to je jeho subjektivní názor byť opřený o profesionální zkušenosti. Jeden známý co s ním občas chodím chytat je kupoval asi měsíc po mně a má je do dnes a spokojen.
reagovat - Neděle 22. ledna 2017 ve 12:00 ® patast
-
byl bych spíše pro okumu
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2017 ve 21:29 ® Jarda Š.
-
Okumy LB jsou v původní verzi známé jako velmi kvalitní a spolehlivé navijáky, na našem trhu ve své cenové kategorii asi vůbec nejspolehlivější. Nyní je ale na trhu inovovaná verze, se kterou zatím není dost zkušeností.
reagovat - Středa 18. ledna 2017 ve 13:14 ® clovek1
-
Ahoj, koupil jsem tátovi Cormoran Pro Carp GBR 6PiF 5500 a po 2,5 letech mu vypadl čep z kličky. Jelikož byly již po záruce, tak čepík nahradil upraveným hrebíčkem a makají zatím dál bez větších potíží.
reagovat