Chytej.cz
Čeburaška STANDUP

Recepty na přípravu ryb aneb Ryby 100 x jinak necteno

12.4.2015 | Jana033 | 3.941 zobrazení | 12 odpovědí

Recepty na přípravu ryb aneb Ryby 100 x jinakZdravím všechny na zdejším fóru, který zajímá příprava ryb na talíř. Manžel mě požádal, abych když umím tak skvěle připravovat ryby, dala sem nějaký recepty. Což mě docela těší. Tak jak jdou dělat ryby, například:

Tuňákové karbanátky /
Pečené ryby s krémem /
Lahodné ryby /
Zálivka na pečené ryby /
Ryby s okurkovou omáčkou /
Pečená rybí panenka /
Pečené ryby s parmazánem na smetaně /
Grilované ryby /
Smažené rybí filé v troubě /
Ryby s rajčaty a bazalkou /
Rodinný rybí bochník /
Jednoduše pečené rybí filé /
Ryby se zeleninou /
Malé narozeninové rybí sušenky /
Naložené ryby v podmáslí a v citronu /
Ryby v těstíčku /
Sendvičový tuňák /
Rybí pomazánka z uzených ryb /
Rybí polévka /
Rybí guláš /
Rybí filé na čínský způsob /
Domácí pečené ryby /
Pečený sumec nebo ryba dle vlastní chuti /
Ryby s citronem /
Rybí filé s bílým vínem /
Nedělní ryba /
Smažené ryby ve fritéze /
Rybí sušenky /
Smažená ryba v těstíčku s citronovou šťávou /
Ryba na kari /
Rybí potěr s kreolským kořením /
Pečené rybí filé /
Ryby v ananasovém džusu /
Ryby na másle s cibulkou /
Pečené ryby S Pacifickou omáčkou /
Pečená plněná ryba /
Rybí puding /
Smažené ryby podle Steve /
Tuňák s houbami /
Pečené filé /
Rybí guláš /
Ryby na celerové nati /
Pivní těstíčko na ryby /
Marináda s bílím vínem na ryby /
Ryby s houbovou omáčkou /
Salát z Shellroni a tuňáka /
Ryby nebo kuřecí maso s estragonem /
Smažené ryby /
Sumec s houbovou omáčkou /
Krabí maso a rybí filé s kajenským kořením /
Smažený pstruh /
Grilované ryby s dresinkem /
Pečené ryby na margarínu /
Zapékaný tuňák v celerové polévce /
Okoun s tymiánem /
Lahodně pečené ryby /
Grilované ryby na lodi /
Ryby se Salsou /
Zlaté rybí filety /
Smažené ryby s medem /
Pečené mořské ryby /
Smažené ryby s jogurtem /
Pečené ryby s parmazánem /
Ryby s nádivkou /
Pečené ryby s bylinou nádivkou /
Pečená ryba pro diabetiky /
Tuňák se sýrem Cheddar /
Obalovaná ryba s toustovým chlebem /
Rybí filé na másle nebo margarínu /
Smažené ryby s citronovou šťávou /
Rybí hamburger /
Pečená treska /
Grilované ryby s různými druhy koření /
Rybí filety v pomerančovém džusu /
Pečené rybí filé s žampiony /
Krevety nebo ryby v těstíčku /
Rybí potěr v pivním těstíčku /
Ryby na sladko /
Tuňák se smetanovým sýrem /
Rybí filé se slaninou /
Tuňákový salát /
Tuňákový salát v aspiku /
Rybí sušenky /
Smažené ryby se zeleninou /
Pikantní restovaná ryba /
Restované filé petrželkou /
Pečené ryby s bazalkou a citronem /
Dušené ryby /
Pečené rybí filé se sýrovou omáčkou a houbami /
Uzené ryby s citronovou šťávou /
Pikantní ryba s dijonskou hořčicí /
Rybí předkrm s olivami /
Rybí guláš /
Salát z mořských plodů /
Rybí polévka /
Rybí omáčka /
Rybí filety s parmazánem /
Pečená ryba se zeleninou a bramborem /
Ryby na Italský způsob /

Využívám kuchařku, kde je asi 300 takových druhů jídel a musím říct, že jsou nejen zajímavá, ale hlavně chutná. Pokud by chtěl někdo poradit, může mi napsat, nebo se podívejte přímo na on-line recepty na http://receptysvet.mypage.cz/…k-americka-3

Jana.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Reakce na téma
Přihlášení

Momentálně nejste přihlášeni. Pokud jste zaregistrováni do Klubu Chytej.cz, vyplňte prosím své přihlašovací jméno (přezdívku) a heslo (do levé části formuláře). Pokud ještě registrováni nejste, můžete se zaregistrovat zde.
Pakliže chcete přispět anonymně, vyplňte do pravé části formuláře svou emailovou adresu a zvolte libovolnou přezdívku, pod kterou chcete vystupovat (nesmí však již být rezervována jiným registrovaným uživatelem).

Jsem registrovánPřispívám anonymně
Vaše reakce

Pro psaní smajlíků použijte zkratky a ikony. Nepoužívejte prosím HTML značky. Odkazy, odstavce a seznamy se vytvářejí automaticky podle syntaxe Texy.


Fotografie
K příspěvku můžete přiložit až 4 obrázky (akceptujeme formát JPEG, GIF a PNG). Obrázky automaticky zmenšujeme ještě před odesláním na server, takže neplatí již žádné velikostní omezení. Musíte však mít ve svém prohlížeči povolen Adobe Flash Player 10+. Popisky fotografií vložíte editací již vloženého příspěvku.

Foto vložíte kliknutím na následující ikonku. Pokud máte s nahráváním fotografií problém, můžete použít klasický způsob.

odeslat
Neděle 30. září ve 14:08 @ MichaelaKra reakce na …

Hezký den,

mám odzkoušený recept na výborného pstruha na citronu :-) Dělám podle tohoto receptu a opravdu je skvělý

https://erecepty.eu/…-na-citronu/

reagovat
Úterý 22. září 2015 v 11:34 ® pepanek reakce na …

To mě taky,ale když klikám třeba na recept 221-rybí guláš,tak to nejde(vím že to není odkaz). Takže je to vlastně jen reklama.

reagovat
Pondělí 21. září 2015 ve 20:10 ® Sacred mann

pepanek: Mně to jde rozkliknout bez problému.

reagovat
Čtvrtek 16. dubna 2015 ve 22:21 ® tucnak11
tucnak11

no ja zase jak necham si rybu mimo Kapra tak rad mlsam a recepty mam i France .

reagovat
Čtvrtek 16. dubna 2015 v 11:33 ® prroud

tucnaku,kazdou rybu tak muzes udelat,zalezi jen jak ji naporcujes:-) .Mam vyhodu ze kapra nejim,bilou rybu na salaty a zavinace,jim jen ty dravy,mensi na maslo,vetsi do trouby,ale zaklad je stejnej,plus doplnky jak pises,ale kdovijakej labuznik nejsem,jim abych zil,neziju abych jedl :-)

reagovat
Čtvrtek 16. dubna 2015 v 10:30 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

prroud> Na masle je to nejjednoduzši recept,tak jen pstruha a to potočaka, a co zbytek,kapr itd,ja použivam rajčata,petrzelovou nati,žampiony anglickou slaninu,vino,bur­bon,to je dopr bašta:-D

reagovat
Čtvrtek 16. dubna 2015 v 10:18 ® prroud

tucnaku,jak chces zkazit rybu? Kdybych nic jinyho neumel,jen ji namazat maslem,pokminovat a posolit,na (pravym)masle udelat,porad nemam co zkazit a posmaknu si,s dobrou prilohou:-)

reagovat
Čtvrtek 16. dubna 2015 v 10:14 ® prroud

Spravne by bylo aspon trochu zdravy,jist rybu 2–3× tejdne,je to jedno z mala mas co nejsou uplne zkazeny syntetickejma pridavkama a antibiotikama.At si kdo chce co chce rika,nez bych rybaril „jen tak“ a kurvil ryby,najdu si radeji jinyho konicka,takze podle potreby a ryby,rybarim pro potechu a zdravy maso!Rybu co nevezmu vracim vode pokud mozno minimalne poskozenou.Proto mi nevonej ryby dna a ryby na granulich.Kazda drava je bajecne jedla pokud ma mnohem vic nez miru,neni umele vykrmena a neni trofejni,na trofeje kaslu,nejsem debilne soutezivej ani nenazranej jak to vsem vstepuje pobabranej system.Je na case zacit se ucit zit s prirodou a ne proti ni.Porad bysme neco menili a „vylepsovali“ a nevidime vlastni pitomost.

reagovat
Čtvrtek 16. dubna 2015 v 8:57 ® tucnak11
tucnak11

Rybař ktery si neumi přypravit rybu k jdlu znechodnoti ji,lepši jak ji pusti.Ja mam svoje recepty s Mazur,jedna se o ryby Uhoř,Candat, Vokoun a Sumec co se jedna pstruha tak mam jeden ktery je nejhutnějši promě.Ze Sumce a Uhoře dělam safor Mazurki Česki rybi gulaš.Rybi jim 4 5 krat do roka,98% pouštim.

reagovat
Středa 15. dubna 2015 ve 12:24 @ bludny-proud

Jenom slintejte masari, ryby jsou na chytani pro radost a ne kazdou rybu sezrat kdyz ma sotva miru. Kdo ryby neumi pripravit k chutnemu jidlu si zadnou rybu ulovit nezaslouzi.

reagovat
Středa 15. dubna 2015 v 10:44 ® Ondra78
Ondra78

Tečou mi sliny, jen to čtu. Tak jsem kliknul na odkaz a recepty nemohu zobrazit, jen vidím stejný seznam jako tady v diskusi. Jak na to?

reagovat
Úterý 14. dubna 2015 v 19:50 ® pepanek

nějak se to nedá rozkliknout.:-|

reagovat