Vyhledávání
Vzít malého, trofejního, nebo žádného dravce?
12.11.2014 | Klobasa | 12.593 zobrazení | 125 odpovědíMožná je to opakované téma, nebo námět do duelu, každý si to přebere po svém. Co člověk, to názor. Osobně mě zajímá, ruku na srdce Vážení, kolik kdo ročně velkých nebo malých dravců odnesete od vody?? Samozřejmě záleží na podmínkách-revír, výskyt štiky, candáta, okouna, bílé ryby, vysazování, úživnost, kormorán, vydra a hlavně na nás největších predátorech. Povídejte, přehánějte, diskutujte…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 12. listopadu 2014 v 19:02 ® Klobasa
-
Tak já tedy např. letos pustil šedesátku štiku, pětapade candáta a neopomenu dva okouny nad pětatřicet. Jednu jsem vzal od kamaráda a jednoho candoše taky zmasil. Zatím půl na půl, radši vezmu méně. Existuje nějaká střední cesta, když chci aby něco ve vodě zbylo. Zažírat teda nenechávám, chodím jen vláčet a jedinkrát se mi stalo, že to měl okoun hlouběji, jinak hodně dravců pouštím bez jakýchkoliv problémů. Připadá mi to šetrnější a ve vodě po mě neplavou mrtvoly.
reagovat - Středa 12. listopadu 2014 v 19:00 ® kerob
-
vsechno… plnej mrazak je plnej mrazak
reagovat - Středa 12. listopadu 2014 v 18:01 ® macek2 reakce na …
-
cormoran> mám kamaráda který pouští všechny candáty i štiky bez ohledu na velikost
reagovat - Středa 12. listopadu 2014 v 18:00 ® macek2
-
můžeš vžít dravce který má zákonnou míru a ulovíš ho mimo dobu hájení
reagovat - Středa 12. listopadu 2014 ve 14:14 ® cormoran
-
Všechny. Malý candáti a štiky se nepouští, protože než dokouřím cígo, tak to mají všichni v pajšlu. No a velký, tak je to jasný. Nikdo nepustí velkýho candáta nebo štiku. Co se týče sumců, tak ti všechno sežerou, takže do vody taky vlastně nepatří a náleží jim smrt. Okouni zase jsou hladovci a žerou potěr, takže musí taky z vody. Vychází mi tedy, že dravci se musí brát fšicí
reagovat