Vyhledávání
Akce prutu Wonderod
25.6.2014 | Hony | 13.310 zobrazení | 49 odpovědí
Může mi někdo poradit, kde najdu akce prutu Wonderod převedeny na gramy? Byly děleny A1, A2…, B1, B2…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 18. října 2016 v 19:39 ® Sintrix reakce na …
-
Hony> Hony to není Druchema. To je východoněmecká Germina. mimo můj záběr. Z doslechu vím, že nebyly špatné.
reagovat - Úterý 18. října 2016 v 17:01 ® Hony reakce na …
-
Sintrix> pardon, nechytlo se to
toto http://aukro.cz/…9843284.html
reagovat - Úterý 18. října 2016 ve 13:53 ® Sintrix reakce na …
-
čemu ?
reagovat - Úterý 18. října 2016 ve 13:26 ® Hony reakce na …
-
Sintrix> Ty jsi na muškařinu. Co říkáš tomuto.
reagovat - Sobota 23. července 2016 v 15:11 ® Sintrix
-
Druchema nikdy nezestárne. V mladých rukách mládne.
reagovat - Středa 15. června 2016 ve 20:03 ® Sintrix reakce na …
-
Hony> Dnes mi přišlo překlápěcí kolečko s kličkou od mě neznámého výrobce. Plus jedna nekompletní C2, pár oček a pokusný plavačkový proutek na světě. Klidně i na malé jigy. Pokud se mi osvědčí, pak v země půjdou všechna očka dolů a proutek dostane nový vývaz a stálé místo ve stojanu.
reagovat - Úterý 14. června 2016 v 10:16 ® Hony
-
Nemá někdo chuť?
reagovat - Sobota 11. června 2016 v 16:33 ® Sintrix reakce na …
-
Hony> Standardní barva, C2 s horním úchytem navijáku. Mezi námi, jsou potřebuje drobné opravy. Vlastním, ale potřebuji pár náhradních oček a tak jsem si přihodil. Dík za upozornění.
reagovat - Pátek 10. června 2016 v 18:56 ® Hony reakce na …
-
Sintrix> Ty jsi na mušáky, co tento
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 ve 13:02 @ Palivec reakce na …
-
karel 53> Nějak jsi se neozval s bydlištěm, jak jsem napsal 5.ledna. A já je nabízel grátis. Našel jsem 2× B4–240, už je má jiný. Jedním jsem svého času házel raketu, měl jsem ji navázanou na šíleně fluo-oranžovém backingu pod muškařskou šňůru. Občas nějakého kapra trefil šlak od úleku.
reagovat - Pátek 9. ledna 2015 v 15:46 ® Hony reakce na …
-
Sintrix> Držák na naviják a očka jsem také navazoval, jen jsem musil asi o 20 cm zkrátit kvůli koncovému očku.
reagovat - Čtvrtek 8. ledna 2015 v 16:37 @ Palivec reakce na …
-
Sintrix> Teď, když ho vidím na fotce, jsem si uvědomil, že jsem měl kdysi čtyři (2 užíval syn)ty proutky. Na dvou byla vyvázaná očka a držák navijáku, dva se používaly jako bič. Kde je jim konec, netuším.
reagovat - Čtvrtek 8. ledna 2015 v 10:08 ® Sintrix reakce na …
-
I já mám. Ale také si ponechám. Je po otci a upravovaný. 5,20 metru dlouhý
reagovat - Středa 7. ledna 2015 v 7:37 ® Klobasa reakce na …
-
Hony> Ten těžkej modrej sonáč mám ve čtyřmetru taky, ale jen do vidliček
reagovatZase má velkou výhodu v tom, že ho schováš skoro do kapsy a netaháš stodvacítky na zádech.
- Středa 7. ledna 2015 v 7:30 ® Klobasa reakce na …
-
Palivec> Jo jo, to je přesně on. Mám ho taktéž asi od roku 1993 do dnes. Marně sháním. 125 kč. pořizovací cena byl pro mě měsíční příjem z učňáku a bůra mi zbylo na startky bez tlumiče
Hony> Přesně tak, nezničitelný, lehoučký, pevný pružný, prostě kvalita. Používám ho na vláčení i na plavačku, dnes už takové kvalitní pruty nikdo nevyrobí. Miluju tu jeho citlivost a lehkost.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 11:25 ® Hony reakce na …
-
Klobasa> mám z něj udělaný prut na plavačku. Vydrží všechno, dokonce, když byl nový, se dal stočit do kruhu. Má parabolickou akci. Tehdejší čtyřmetrové pruty od mi Sony neseděly,těžké a vakl ve spojích, tak jsem použil tento na výrobu plavačkového prutu.
reagovat - Úterý 6. ledna 2015 v 0:49 @ Palivec reakce na …
-
Klobasa> To jsem nikdy neměl. „Raketýr“ na MRKu psal i o něm. Tady vkastnosti a kousek článku (asi rozhovor s Milošem Zemanem, ne s prezidentem, LOL)
reagovat - Pondělí 5. ledna 2015 ve 21:01 ® Klobasa reakce na …
-
Palivec> Byl bych vážný zájemce o dutý sklolaminátový bič Druchema Shakespeare wonderod v jakékoli délce, ten náhodou někdo nemáte?
reagovat - Pondělí 5. ledna 2015 ve 20:14 @ Palivec reakce na …
-
karel 53> Myslím, že má ty pruty 2, nebo 3. Musím se zítra podívat. Snad bych je vážnému zájemci daroval, nepoužívám je a retro nepěstuji. Kde bydlíš?
reagovat - Pondělí 5. ledna 2015 v 19:56 ® Hony reakce na …
-
karel 53>
reagovat)
- Sobota 3. ledna 2015 v 18:18 ® karel 53
-
Hony> Zdravím. Ten prut B4–240 už delší dobu scháním pokud by byl na prodej tak se ozvěte. Díky.
reagovat - Neděle 10. srpna 2014 ve 20:15 ® Sintrix
-
něco na zdi a jeden připraven k akci.
reagovat - Středa 6. srpna 2014 v 18:01 ®
-
Přátelé vlastním 2 krásné Wunderody D1 240 cm. Samotného mě překvapilo co se dočítám na těchto stránkách. Já sám je používám na lov kaprů. A mohu uvést,že 50 tka jim vůbec neublíží. Opečovám je a jsou na čestném místě v mé sbírce mezi těmi nejstaršími.Dík za informace k těmto prutům.
reagovat - Středa 30. července 2014 v 11:38 ® Hony
-
Tak Wunderod opět zabodoval. Dva sumíci 110 cm. Na to jaký je to stařík,nezklamal.
reagovat - Pondělí 7. července 2014 ve 14:13 ® reakce na …
-
jepice> je to plný laminát, celý proutek má 120cm. Je to trochu žvýkačka (zpočátku) a když se do toho opřeš, tak se z toho stává páčidlo
reagovatV garáži jsem na tom zvedl 10l kanystřík s vodou do odstřikovačů
. 3g hlavy na tom cítím bez problému a zvládne i obludy. I záběry asi pro svou délku jsou supr identifikovatelné. Ten laminát je dnes opomíjen, všude jen samý grafit.., ale vlastnosti má supr. Není to xfast a nikdy nebude, ale možná i v tom je ta výhoda. Jsem si ho tak oblíbil, že s ním chodím všude. Jo a výrobní hodnota cca 170 Kč.. (původně stavěn na loď, ale jak jsem psal – chytám s ním všude, takový „autokufrový“ univerzál
- Pondělí 7. července 2014 ve 12:45 ® jepice-zruseno reakce na …
-
petrikveprik> Supr. Popiš víc – něco o blanku a vlastnostech prutu, ať se mám kde inspirovat.
reagovat - Pondělí 7. července 2014 v 11:47 ® reakce na …
-
jepice> není nic jednoduššího než si takový proutek postavit. Poslední dobou jsem na laminátových proutcích na vláčku docela uletěl
reagovat. Tohle je moje homemade páčidlo do loďky. Už mám ve výrobě další (stejný) ale bude mít ještě navíc vlepenou chvějivku.
- Pondělí 30. června 2014 ve 20:12 ® jepice-zruseno
-
vypadá to takhle, ale jak se píše v tom článku na odkazu od tebe: vzhled není rozhodující
reagovatTeď už je tam černá špička s bílým koncem …
- Pondělí 30. června 2014 v 19:59 ® jepice-zruseno reakce na …
-
gavlos> No jo, ale přeci jen bych zůstal raději u laminátu dutého
Palivec> Hm, na těch jejich stránkách jsou i s nedělenou rukojetí, to by se mi šiklo. Asi se o to začnu přinejmenším více zajímat. Pro lov na kratší vzdálenost a prolejzání kudlibabek a vrbiček by to mohlo bejt vhodný. Hodně měkké pruty na bassy? Já mám na závody udělaný takový párátko, už jsem to tu někde prezentoval. Je to vrchní díl z mušáku Sona. Ten je natolik dutej, že se ve špičce našlo dostatek místa pro vlepení jemné laminátové fídrové špičky. Je z toho takovej UL jednodílek. Na okouny je to suprový a nepadaj z toho. Používám to i na tlouště na ty maličký třínulky, i když na ty už to tak vhodný není. Ale třeba na pstruhy je to naprd uplně a větší ryba to ohne u rukojeti. Kdybych to měl zdokonalit, tak bych musel nějak vyztužit třetinu prutu u rukojeti. Během té doby, co to používám, se mi podařilo zničit tu tenkou špičku, ale vlepil jsem tam novou a jedeme dál.
reagovat - Pondělí 30. června 2014 v 17:34 @ Palivec
-
jepice> S tou cenou prutů na spin to není takové divoké. Například na Cabelas se nabízejí pruty EAGLE CLAW za relativně směšné ceny 20–25 dolarů. To nejsou extrémní mušáky od Scotta. Sklo v polyesterové živici, UL.
http://www.cabelas.com/…s/739708.uts
Na firemní stránce je jich dost: http://www.eagleclaw.com/…ype/Spinning
reagovat