Vyhledávání
Jaký dárek
20.4.2005 | jiris | 3.054 zobrazení | 15 odpovědí
Zajímalo by mne, jaký dárek byste koupili rybari, ktery chyta kapry s teleskopy a krmitky. Cokoliv co se tyka rybariny a vyuzil by to do 3000,–
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 22:10 ® BigMike
-
Prďte na holky, ty ať si schání sám. Já bych koupil lehátko!!!!!! Na každou akci se hodí, u vody je k nezaplacení!!! A nebo hóódně krmení.
Jiris: navážeš něco? Ozvi se, 16.6. se blíží
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 21:00 ® jaryn
-
Tomucha takhle tě neznám
reagovat - Středa 20. dubna 2005 v 17:10 ® CeP
-
>Tomucha: BINGO!!!
reagovat - Středa 20. dubna 2005 v 16:41 ® Tomucha
-
no a nebo mu zaplať na noc nějákou sociální pracovnici, třeba když nebudou brát.. to udělá radost každýmu chalpovi
reagovat - Středa 20. dubna 2005 v 16:06 ® Tomucha
-
Přesně tak – jestli není zarputilej do teleskopu, tak kup feeder s navijáčkem a nějáký drobnosti + sáček krmení. Udělá to radost a jak říká Jake – teleskopy nevytáhne jako já !!! už sem je ze stojanu nevyndal 2 roky
reagovat - Středa 20. dubna 2005 v 15:44 ® CeP
-
Ultraviolet 360/420 jsem koupil TADY . je to vyhradni dovozce a mam to 17km, takze jsem si ho byl prevzit osobne. zatim jsem s nim spokojenej nadmiru. dvoji delka a moznost nasazeni coby matchka mne uvadi do prijemne lechtajiciho blaha. ted mne napadla silena myslenka, objednal jsem jeste jeden vkladany dil, orvu z nej ocka a zkusim z toho vykouzlit rukojet → kratky spodni dil. pak bych ziskal jeste delku 320 a to uz by rovnou byla extaze… navijak zatim starsi zajeta Okuma 030; novej planuju nejdriv v lete. ted jsou jine priority mimo rybarinu.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 14:53 ® jake
-
Teď vážně. Kup mu feederový prut. Až si zkusí toho kapra na feeder, možná už ten teleskop ani nevytáhne. Nebál bych se toho.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 14:50 ® jake
-
6 láhví Jima Beama
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 14:14 ® hraji
-
Máš milion a jednu možností. Například slušné sedátko (křesílko), pípáky, kvalitní stojánky na pruty, krásná pouzdra na rybářskou bižuterii, nový obal na pruty, kvalitní silony, deštník se zástěnou.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 14:09 ® pikos
-
co takhle nějakou prímovou podložku a klinik
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 13:20 ® jiris
-
knizku od Petra Ace ma taky
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 13:19 ® jiris
-
destnik, kreslo ma, maskace taky Nejvic sem uvazoval o feederu, rad chyta na spicku na rece. Ale nevim jakej zvolit, urcite medium, ale nejak moc se v tom neorientuji.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 13:16 ® jiris
-
Stojan ma, ma i delicky na kapry, ale nejvic chyta s krmitkama. Uvazuji o tom ultravioletu + nejakej navijacek na to. (mel by z toho fééder + trochu plavacku)
CePe – kde jsi ho koupil? A jakej na nem mas navijak?
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 13:15 ® waccl
-
Stojan není špatný nápad, k tomu ještě hlásiče a máš to. Nebo mu kupte třeba maskáče, dešník, rybářské křesílko.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 13:10 ® Kyslik
-
kup mu stojan.
reagovat