Chytej.cz

rohlíkové boilis necteno

26.2.2014 | karpius | 2.981 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všem.Letos chci zkusit rohlíkové boilis,jedná se o silně bahnitou vodu.Jaká je dobrá příchuť teď po zimě a čím zakrmit.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 3. března 2014 v 11:22 ® Bahňák

Teď po zimě bude lepší napařenej rohlík nebo jen kulička z čerstvýho rohlíku slisovaná spešl kleštičkama (k dostání v rybářských potřebách). Ale v plný sezoně se mi osvědčil prostej rohlíkáč bez příchutě a taky s česnekovou příchutí. Lisuju si rohlíkáč během dlouhých zimních večerů sám a ten česnekovej dělám tak že housku před napařením a lisováním rozříznu a namažu česnekovou pastou. Zkoušel jsem to i nasladko s marmeládou, sirupem atd. ale ty dva výše zmíněný mi přijdou jako nejúčinnější.

reagovat
Pátek 28. února 2014 v 10:26 ® lukino050505
lukino050505

Já mám osvědčený rohlíkové boilis naložený v syrečkách (dělám si ho sám tak, že napařím rohlík, vyštípnu z něj malé kuličky, provléknu nití, kterou zavážu a to dám do skleničky kde je na dně olomoucký tvarůžek. Zavřu to a nechám tak týden v chladu; ne v lednici ale stačí třeba sklep. Na zakrmení použiji zbytek pomletého vánočního cukroví s chlebovou strouhánkou aby se to spojilo.

reagovat