Chytej.cz

Pivní deníček necteno

7.11.2013 | džigit | 15.872 zobrazení | 194 odpovědí

Pivní deníčekO pivu a všem okolo něj, bůček a jiné, k pivu hodící se poživatiny, nevyjímaje :-)
Prostě pokec o vlastní výrobě a zkušenostech s různými malopivovary.Ty velké nás masírují dostatečně…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 4. ledna 2014 ve 23:39 ® OBr
OBr

Abych jen nemudroval, tak jsem ochutnal „konkurenci“ Affingem – jediný svrchně kvašený z Tesca, který nestálo víc jak 70 vočí za 0,33. Není vůbec špatný, víc chmelený a to já rád ;-) No a k němo jako bonbónek něco z domácího sklepa ;-)

reagovat
foto/forum/2014/th-img104111.jpgfoto/forum/2014/th-img104112.jpg
Sobota 4. ledna 2014 ve 21:59 ® OBr reakce na …
OBr

Rico> a kde je to pivko? … jinak souhlas, tohle bez piva, to je jak jít na ryby bez navijáku, ještě, že jsem po večeři (krkovička), jinak bych zle slintal :-)

reagovat
Pátek 3. ledna 2014 ve 12:46 ® Rico
Rico

Tak jsem včera připravoval dnešní oběd a bez piva by to opravdu nešlo…

reagovat
foto/forum/2014/th-img104075.jpgfoto/forum/2014/th-img104076.jpgfoto/forum/2014/th-img104077.jpg
Sobota 21. prosince 2013 ve 22:43 ® OBr reakce na …
OBr

Chorchus> blázen jsem, ale tohle by mi asi neprošlo, uvidíme za dva roky :-> Ze včerejší oslavy jsem se probral až teď, celej den bez jídla :-(( Malej bude zdravej jako řípa, jínak to nevidim :-1

reagovat
Sobota 21. prosince 2013 v 15:08 ® džigit reakce na …

OBr> inu otevřel sem řadně,vy čtyry taxalem domchrr valim pro auto a musim se dat jedno na vyrovnani iontove disbalance ;-)

reagovat
Pátek 20. prosince 2013 ve 20:54 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

džigit> ty wole, ten tvůj čouzenej sýr je v hubě nebe. Zachránil sem pro sebe kusek. :-)

reagovat
Pátek 20. prosince 2013 ve 20:53 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

OBr> Gratulka, takže na další sraz už se dvěma.

reagovat
Pátek 20. prosince 2013 v 11:28 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> jasně, otevři stavidla :-) teď jsem nahlédnul pod zátku vánoční 18° z domácího chmele a je to dobrůtka pivo

PS: dnes mi asi bude zle :-((

reagovat
Pátek 20. prosince 2013 v 11:23 ® džigit reakce na …

OBr> je pátek,už možu? ;-) Cítím s Tebou :-))

reagovat
Pátek 20. prosince 2013 v 9:57 ® OBr reakce na …
OBr

regulus> díky, ale máš pravdu s těma gratulacema. Spíš by to mělo jít za ženou, jako chlapi si akorát užijeme, v porodnici si to chvilku odstojíme a pak zase rychle napivo a slavit, zatímco naše drahé polovičky začínají další bezesnou šichtu… Já jí to budu tlumočit, ať má nějakou podporu :-)

Na kluka jsem zvědavej a teď taky na tu naší ukecanou cácorku, jak se s novou rolí popasuje. Linda malýmu pořád říkala, proč nemluví, že si s ním chce povídat :-> A teď doma pořád vykládá, že brácha jen brečí a že udělal bobek… jestli bude malej ukecanej po Lindě, tak nám na dalších srazech vykecají díry do hlav :-D

reagovat
Pátek 20. prosince 2013 v 1:48 ® regulus reakce na …
regulus

OBr> no vzhledem k tomu, že jsem tuto zprávu zachytil až teď, tak s malým zpožděním taky gratulation, jen nevím jestli víc tobě nebo tvojí ženě, ale asi oběma stejně. Doufám že ten tvůj kluk bude stejně statečnej jako tvoje dcerka Linda, protože ty brďo, její účast na letošním srazu byla famózní. Já už mám sice děti kapinku hodně dost odrostlejší (až moc), ale nedovedu si představit, že bych je ve věku tvý holky dokázal takhle ukočírovat (ono ji vlasně nebylo nutné nijak kočírovat, byla fakt super).

reagovat
Pátek 20. prosince 2013 v 0:47 ® džigit reakce na …

Fryw> no ono to vyjde na stejno.Proč si raději nezajdeš koupit
P I V O ?

reagovat
Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 22:33 ® OBr reakce na …
OBr

Fryw> no tyvle, to může bejt dost dobrej lektvar… budu potřebovat něco na vrata od stodoly, nechceš mi pár litrů odlejt? :-)

reagovat
Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 20:00 ® Fryw reakce na …
Fryw

OBr> Tak už jsem narval chmel, ječmen, vodku a maggi do papiňáku. Ale jako, je dost možný že to do pátku nestihnu uvařit tak jsem si pro jistotu koupil pár lahví podkováně.

reagovat
Čtvrtek 19. prosince 2013 v 17:05 ® peta128 reakce na …
peta128

OBr>Gratulace a radši těch pivních sklenek bude víc:-D

reagovat
Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:46 ® OBr
OBr

Tak v pátek večer všichni povinně jednu sklenku a přípitek na zdraví! Slavím doplnění rodinky do ideálního sudého počtu a spravedlivé vyrovnání sil muži:ženy pivo

reagovat
Pátek 6. prosince 2013 v 11:46 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> jo, to jsem ti asi říkal do telefounu, ale na tu dálku ta věta asi vyšuměla někde na Vysočině :-D

Mám volnou stodolu, ještě tak mít volnejch pár milionů :-> a je to, když už si dělám „instatní“ pivko, tak proč nemít instantní pivkovárek :-) Ale to bych už asi radši zprovoznil starej pivkovar u babi, ale na tom jsem moc malej človíček…

Sarfra, ty smajlíci s půllitrem jsou v tomhle tématu škodliví, se člověk chce bavit o pivu a přitom nesmí napsat p-i-v-o, aby z toho nebyl smajlík 9-)

reagovat
Pátek 6. prosince 2013 ve 2:23 ® džigit reakce na …

OBr> bych se nechal libit :-)

http://www.ceskeminipivovary.cz/…ve-pivovary/

reagovat
Neděle 1. prosince 2013 v 16:38 ® -zruseno

Doporučuju zajet do kláštera Želiv, kde vaří úplně úžasnýpivo . Byl jsem tam letos v létě. :-) http://zeliv.eu/…vovar/o-nas/

reagovat
foto/forum/2013/th-img103382.png
Sobota 30. listopadu 2013 v 18:42 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> zase provokuješ? ..jen počkej, až taky budu moct zatopit :->

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 ve 13:59 ® troutkiller reakce na …

džigit>No tak dík!To si mně uklidnil:-)) )

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 ve 12:53 ® džigit reakce na …

Fryw> moš go tam :-))

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 ve 12:38 ® džigit reakce na …

troutkiller> a to se na zitřek,po navratu z Jihu, robim hovězi lica na rozmaryně :-)) :-) ;-)

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 ve 12:00 ® Fryw reakce na …
Fryw

džigit> hoď sem Bo do pošty recept na tu tvou fajnovou bulharku prosím

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 11:55 ® troutkiller reakce na …

džigit>Do tedˇsem trpěl jak zvíře kuly bolavému zubu a tedˇtrpím ještě víc páč nemužu kousat:-( (Kéž ti spadne udírna i spivo varem:-)) ))

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 11:02 ® džigit

Dobré játro! :-))
domácí hovězí a hrubozrná…

reagovat
foto/forum/2013/th-img103352.jpg
Sobota 30. listopadu 2013 v 1:45 ® OBr reakce na …
OBr

žigit> pivo chrr

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 1:43 ® džigit reakce na …

OBr> :-) kouknu na Fajtla s Holzerem a idu do peři.Na oběd cesta na „jih“ zapit šklebatko do Nevojic mistrovu 16°,tu třa byť fit.Dobrou

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 1:38 ® OBr reakce na …
OBr

džigit> ne, už se dvě hodiny přemlouvám, že konečně dodělám to, co jsem už chtěl mít hotový…

Tvé patentce, neboli Zábřežskému jantaru věřím, že svého majitele řádně potěší i v malém množství. Oproti běžným desítkám z výčepu to je znatelný kvalitativní posun, i když to jsou „jenom“ plechovky. Já už ty doporučený množství radši víc ředím a přidám trochu víc chmele. Chuť zůstane výborná a nesloží mě to hned po prvním doušku.

reagovat
Sobota 30. listopadu 2013 v 1:30 ® džigit

OBr> pěkné :-) Nedíváš na „Tečku…“ Anděl troche jinak,dnes ještě čumím bo Fajt Holzer a aj to WWW mě docelazajímá.Prča,že sem teprve dopil tu patentku,normal bych měl aspoň štyry :-))

reagovat