Chytej.cz

Bakalářská práce - dotazník necteno

19.7.2013 | RYBAR7 | 6.996 zobrazení | 80 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Moc byste mi pomohli s vyplněním dotazníku, který bude použit pro účely bakalářské práce na rybářské fakultě v ČB, děkuji moc.

Dotazník se týká sortimentu rybích výrobků.

Odkaz na dotazník:

http://www.survio.com/…2P3H0W9A7C5P

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pondělí 5. srpna 2013 ve 22:52 ® malamut reakce na …
malamut

Troopik> žádal jsem tě, abys na mě již nereagoval, máš pravděpodobně problém s pochopením textu, ale já si nemyslel, že bys byl normální, teď už dej pokoj a nevysírej.

reagovat
Pondělí 5. srpna 2013 ve 20:53 ® Troopik reakce na …

malamut> :-)) ) těžké když ztracíš argumenty pro tvé zcestné názory, nejlepší poukázat na absurditu jinou absurditou, ale to nic…žij dále ve svém přesvědčení, že tvůj názor je svatý, ať se ti daří

reagovat
Pondělí 5. srpna 2013 v 16:45 ® Fryw
Fryw

Být postižen takovým myšlením, asi bych z principu chodil s bolavým zubem radši ke kováři, než k někomu kdo zdarma vystudoval lékařskou fakultu. Ale dost možná na to opět dojde. Je úplně jedno že má diskutující na rybářském webu takový názor, smutnější je že měli takový názor i třeba poslední dva nebo tři (už ty šachy přestávám zvládat sledovat) ministři zdravotnictví. Ono je to vlastně motto posledních několika vlád…

reagovat
Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:47 ® Gudaska

Osobně kupuji chlazené mořské ryby, živé líny (ulovené pouštím)a duháky (nemám pstruhovku). Tak proč hned ta kritika?

reagovat
Neděle 4. srpna 2013 v 11:45 ® malamut reakce na …
malamut

Troopik> ty jsi fakt vypatlanej, už jsem syt tvých bludů. Tak naposled, VŠ vzdělání by si měl každý zaplatit v plné výši, to je můj názor a tvý bláboly ho neovlivní. Víc o tom s tebou nehodlám diskutovat, tím méně do toho motat zdravotní pojištění a další nesouvisející věci, ty jsi schopnej do týhle debaty zatáhnout i povinný ručení. Vyplň mu ten dotazník, snad to zvládneš, nebo popros svýho ošetřovatele a už mi nic nepiš.

reagovat
Neděle 4. srpna 2013 v 9:40 ® Troopik reakce na …

malamut> vyvracet ti ten názor nechci, ale jen se ti snažím říct, že uvažuješ jak … no sprostý být nechci, ale sám si odporuješ něčemu co sám tvrdíš, pokud nechceš, aby tvé daně byly využívány na něčí vzdělání tak musíš stejně uvažovat i o zdravotním pojištění, protože daně jsou také ve finále rozděleny mezi poplatníky stejně jako peníze ze zdravotního pojištění mezi pojištěnce … a v obou oblastech platí, že ne vždy je to efektivní a není to využíváno na co chci já, ale to už by byla další kapitola.

reagovat
Pátek 2. srpna 2013 ve 13:52 ® malamut reakce na …
malamut

FInnnp> nemám dojem, že bych tě žádal o radu…

reagovat
Čtvrtek 1. srpna 2013 v 15:14 ® FInnnp reakce na …

malamut> Mít tvé myšlení budu přemýšlet o změně bydliště.Třeba taková Andorra by nebyla špatna.Tam si každý jede na své triko.

reagovat
Čtvrtek 1. srpna 2013 v 8:41 ® malamut reakce na …
malamut

Troopik> tak s tím si zajdi. Peníze ze zdravotního jsou částečně rozkradeny (Ora print, provoz pojišťoven a jejich management) a za zbytek se poskytuje zdravotní péče pojištěncům. O tom, co se dějě s daněmi tu raději psát nebudu. Hlavně to s tebou nehodlám neustále rozebírat, já napsal svůj názor a ten je neměnný, ty se snažíš mi ho vyvrátit, napravit, nevím, o co ti jde, prostě jen plácáš. Bohužel není v mých silách jednotlivce na té věci něco změnit, takže musím dál platit nemalé daně na to, aby si kdejakej jouda, co proleze gympl, „vystudoval“ v naprosto zbytečném oboru, aby pak horko těžko sehnal uplatnění, a místo toho, aby společnosti splatil dluh, rozšíří řady nezaměstnaných. I za moje peníze.

reagovat
Čtvrtek 1. srpna 2013 v 6:16 ® Troopik reakce na …

malamut> :-) a už jsi někdy slyšel o placení daní? peníze ze zdravotního pojištění jsou úplně stejně přerozdělovány jako peníze z daní na školství … i mnoho věcí ve státním školství si musím platit sám …

reagovat
Středa 31. července 2013 ve 23:20 ® malamut reakce na …
malamut

Troopik> už jsi někdy slyšel o zdravotním pojištění? A pokud vím, mnoho různých prohlídek si opravdu platíme hotově.

reagovat
Středa 31. července 2013 ve 20:39 ® Troopik reakce na …

malamut> takže preventivní prohlídky u lékaře jsou investice do zdraví, takže bychom si je také kompletně měli hradit … buď ti to opravdu vadí jak to funguje a něco s tím chceš dělat a nebo jen zbytečně tlacháš a v tom případě se hold musíš smířit, že někdo jiný bude rozhodovat za tebe.

reagovat
Úterý 30. července 2013 ve 23:49 ® malamut reakce na …
malamut

Troopik> nemám sebemenší potřebu zakládat jakoukoliv politickou stranu, stejně jako nemám tendenci prostřednictvím vstupu do politiky o komkoliv rozhodovat, ale taky si nepřeji, aby kdokoliv rozhodoval o mě a za mě. A pokud vzdělání chápeme jako investici do budoucna, jíž bezesporu je, pak by každý investor měl investovat ze svého. Zcela logické, nebo se mýlím? Anebo ať stát koupí dřevorubcům pily, taxikářům auta a mohl bych pokračovat. Ale abych téhle žumpě nekřivdil, tak je pravdou, že třeba novodobým uhlobaronům takřka věnoval doly :-) Na tvou poslední větu nebudu reagovat, nehodlám být sprostý.

reagovat
Úterý 30. července 2013 ve 21:17 ® Troopik reakce na …

malamut> a co ti brání si založit svou stranu dle svého gusta a ražení a tvé idee prosazovat ? jinak pravo-levá škála je hodně vágní a v postkomunis­tických zemích ne zcela dobře toto dělení funguje a to i zejména z toho důvodu, že lze hledat i cleavage, která je u nás silnější a má větší vliv na společnost. tvá idea nepodpory vysokoškolského vzdělání by z něj opět udělala výsadu bohatých, což by znamenalo návrat o nějaké to století zpět…stále mluvíš o tom, že se studují nevhodné obory a máš konkrétní příklady? a není třeba dobré hledat chybu také jinde než u těch lidí, které k tomu nutí okolnosti?

reagovat
Neděle 28. července 2013 ve 20:00 ® Shrek
Shrek

a nechcete se na to už vys..at??

reagovat
Neděle 28. července 2013 v 16:50 ® malamut reakce na …
malamut

Fryw> tak to by sis asi nejdřív měl najít význam slova židobolševik a trochu o něm popřemýšlet. Ale o tom, kde stojíš ty, si představu udělat dovedu.

reagovat
Neděle 28. července 2013 v 15:54 ® Fryw reakce na …
Fryw

malamut> no tak ono to je asi o tom kde kdo stojí a koho pak vnímá jako pravici nebo levici. Ono je tohle dělení značně zavádějící. ale s ohledem na to kdo tak často používal termín „židobolševik“ mám zhruba představu jaká pravicová strana na scéně ti chybí…

reagovat
Neděle 28. července 2013 ve 14:54 ® malamut reakce na …
malamut

Fryw> neklesají, neb židobolševik stačí rozkrást jakékoliv množství financí, jež do eráru nateče.

reagovat
Neděle 28. července 2013 ve 14:49 ® malamut reakce na …
malamut

FInnnp> já tady skutečně pravicovou stranu, která by se za posledních dvacet let podílela na některé z vlád, nezaznamenal. To, že to o sobě tvrdí, neznamená, že jsou pravicoví. Ti, co se za pravici považují, jsou v této žumpě jen přebarvení bolševici. A pokud se stále ještě vyplatí život na dávkách, než práce, pak je stát sociální až běda. Víc to s tebou rozebírat nehodlám, všeználku.

reagovat
Neděle 28. července 2013 ve 14:04 ® FInnnp

On zase Český stát není nějak přehnaně sociální jak někteří všeználci tvrdí.

reagovat
Neděle 28. července 2013 v 11:06 ® Fryw reakce na …
Fryw

malamut> No tvá touha po jakémsi morálním stavu :-) Ale přdpokládám že jsi postřehl že i přes snižování soc. podpory tvoje výdaje na stát nijak neklesají :-)

reagovat
Neděle 28. července 2013 v 7:51 ® malamut reakce na …
malamut

Fryw> k tomu není jedinej důvod. Navíc, kdyby to udělali všichni, tak příjemcům různých dávek výrazně klesne životní úroveň.

reagovat
Sobota 27. července 2013 ve 22:50 ® Fryw reakce na …
Fryw

malamut> Já jsem levicově smýšlející a na podobné názory mám jedinou odpověď. Vylučte se ze společnosti, zaplujte na opuštěný ostrov a tam si hospodařte úplně odděleně, pro sebe. A pokud se stane že budete potřebovat pomoc, u nikoho ji nehledejte.

reagovat
Sobota 27. července 2013 ve 22:38 ® malamut reakce na …
malamut

Fryw> myslíš odvody jako daně? To v případě vyšších příjmů mají, nicméně progresivní zdanění u nás neexistuje takže si nemají na co stěžovat. Navíc v případě odvodů zdravotního a sociálního pojištění jsou dané nějaké stropy. Ber to tak, že každý je strůjcem svého štěstí, ale je nemorální a nemravné požadovat, aby mi to štěstí platili jiní. Mě se moc líbí, jak se všude každej prohlašuje za pravicově smýšlejícího, ale běda, kdyby mu někdo omezil jeho sociální jistoty. Ale co čekat v týhle židobolševický žum­pě.

reagovat
Sobota 27. července 2013 ve 22:02 ® FInnnp

A nebo se narodit už z titulem.

reagovat
Sobota 27. července 2013 ve 21:33 ® sus1
:-)
reagovat
Sobota 27. července 2013 v 18:15 ® Fryw
Fryw

Nebo to chce dobře dědit…

reagovat
Sobota 27. července 2013 v 18:00 ® FInnnp

Aby se dnes člověk někam dostal potřebuje dobré vzdělání a obrovské štěstí,ale opravdu obrovské štěstí.Dobré je mít ještě známé na těch správných místech.Jinak ani dobré vzdělání nezaručuje dobrou pracovní pozici.V ČR je kolem 5 milionu práce schopných lidí a 1,4 milionu vysokoškoláků­.Někteří zaměstnavatele už ani Bc.a Mgr. nepovažují za vysokoškolské vzdělání.

reagovat
Sobota 27. července 2013 v 17:10 ® Fryw
Fryw

malamut> tak pokud mají vyšší příjem, tak předpokládám i vyšší odvody… ale chápu tvůj postoj, někteří lidé jsou prostě takoví…

reagovat
Sobota 27. července 2013 v 15:56 ® malamut
malamut

OBr> možný to je, po řemesle bude čím dál větší poptávka, právě proto, že každej jouda chce mít aspoň toho Bc ale zatlouct hřebík mu dělá problémy. Ale to neznamená, že by daňový poplatník měl komukoliv sponzorovat investice do VŠ vzdělání, hezky každej za svý, nechceme přece bolševismus. Veškeré přerozdělování je prostě k hovnu.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1