Chytej.cz

Hádej, hádej hadači... necteno

20.3.2013 | vendys-vt | 5.426 zobrazení | 16 odpovědí

Hádej, hádej hadači…Tak tedy, kde tahle fotografie vznikla a kdo je na ní vyfotografovaný??? P.S. A napište i o tom revíru, budu jen rád. Začal jsem tam před mnoha lety svou rybářskou dráhu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 21. března 2013 ve 21:15 ® chj.rybar reakce na …
chj.rybar

jj Brno je zlatá loď měl jsem v Brně tetu, tak mi hantec není cizí :-) pivo

reagovat
Čtvrtek 21. března 2013 v 19:06 ® regulus
regulus

Když už jsme u Jefa, tak si neodpustím jednu z jeho nejznámnějších fotografií …

reagovat
foto/forum/2013/th-img96882.jpg
Čtvrtek 21. března 2013 v 18:52 ® vendys-vt reakce na …

Díky moc… úžasný.

reagovat
Čtvrtek 21. března 2013 v 18:34 ® vendys-vt reakce na …

Taky si na něj pamatuju, doktor Špína, taky Dolfa… a taky advokát chudých :-)) )

reagovat
Čtvrtek 21. března 2013 v 18:32 ® regulus reakce na …
regulus

vendys-vt> když už jsi nakousnul Jefa, tak měl kdysi na ČT takovej portrét a kupodivu jsem ho vyštrachal v archívu ČT, tak pokud máte zájem, můžete kouknout http://www.ceskatelevize.cz/…93334810001/

reagovat
Čtvrtek 21. března 2013 v 18:29 ® vendys-vt reakce na …
reagovat
Čtvrtek 21. března 2013 v 18:09 ® regulus reakce na …
regulus

chj.rybar> jo Rudi to byla kapitola sama o sobě, imrvére vylepené v paluši v přístavu. Když už jsme tu tak nakousli ty brněnský postavičky ještě jednu přidám.

reagovat
foto/forum/2013/th-img96881.jpg
Čtvrtek 21. března 2013 v 18:07 ® regulus reakce na …
regulus

vendys-vt> ono s tím fórem o nic nejde, tady je tolik fór o howně, že se jedno navíc v klidu ztratí a možná i podceňuju Frantovu popularitu mimo Brno. No je vidět, že se po republice pár bejvalejch brňáků fláká … :-D

Ať se ti daří, v profilu máš jako další koníčky fotografie, tak třeba něco opraš z archívu a šupni semka http://www.chytej.cz/…afovani-ryb/ , nějak se nám to zaseklo, možná došel pušnej prach, je třeba někoho dalšího na oživení. A nemusí to být z archívu, klidně i současný fotky. :-)

reagovat
Čtvrtek 21. března 2013 v 15:44 ® vendys-vt reakce na …

Ahoj, jasná zpráva, fotka je z Pryglu těsně před vánoci, někdy z první půlky 70tých let. Fanóš si tehdá přinesl na Prygl v siťovce kapra a vysekal si v ledu díru a pak tam i s tím kaprem „hópnul“. Fotka je od jeho „dvorního fotografa“ Jefa. Samozřejmě se omlouvám, ještě se tady moc neorientuju. Tak příště už budu respektovat ten tvůj odkaz. Zdravím do Brna.

reagovat
Čtvrtek 21. března 2013 ve 13:31 ® chj.rybar
chj.rybar

tady je máte oba :-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img96877.jpg
Čtvrtek 21. března 2013 v 8:02 ® Robur reakce na …
Robur

LuboO> 1/ kdyby Rudy nerybařil, tak by si to někdo vymyslel 2/ tekutý kapřík existoval 3/ na Pryglu ma kešku v místě, kde se brněnská bohéma scházela – hospoda na Sokoláku (část přehrady v Brně)

reagovat
Čtvrtek 21. března 2013 v 7:15 ® LuboO reakce na …
LuboO

regulus> aha, treba citat prispevky do konca, uz si ho spomenul:DD

reagovat
Čtvrtek 21. března 2013 v 7:13 ® LuboO reakce na …
LuboO

regulus> bol by si prekvapeny, ale na prvy pohlad som spoznal, ze je to „Boris tajgr“, samozrejme, kde a kedy to netusim. Este by to chcelo Rudyho Kovandu, ale neviem, ci ten mal nejake rybarske intermezzo vo svojom hudobnom zivote

reagovat
Středa 20. března 2013 ve 21:37 ® nnnap
nnnap

dobře znám. To je tendle pán http://ironpower.cz/…istensky.jpg Kapry vysloveně zbožňoval. Po olympijských soupeřích největší výzva, říkával mi.

reagovat
Středa 20. března 2013 v 17:47 ® Dany73

Tak já se netrefil, myslel jsem že je to toro… :-D

reagovat
Středa 20. března 2013 ve 14:27 ® regulus
regulus

Tak na snímku je Franta Kocórek, to je jasný jako facka. Kde ta fotka vznikla budu vyloženě hádat, ale typuju prígl nebo Svratku v Bastru. Pokud chceš i kdy vznikla, tak taky jenom hádám, ale viděl bych to na polovinu 70 let, řekněme 1973–77. ;-)

BTW – nemusel jsi kvůli tomu ausgerecht zakládat nový fórum, stačilo to strčit semka http://www.chytej.cz/…hra/reklama/?… . Jinak ta fotka asi naprosté většině lidí nic neřekne, Kocór byl populární především v Brně a těch pár vystoupení v televizi nestačí na to, aby si dost lidí jeho ksicht vybavilo. Je to to samý, jako bych tady založil fórum o Rudi Kovandovi.

reagovat