Vyhledávání
Hádej, hádej hadači...
20.3.2013 | vendys-vt | 5.426 zobrazení | 16 odpovědí
Tak tedy, kde tahle
fotografie vznikla a kdo je na ní vyfotografovaný??? P.S. A napište
i o tom revíru, budu jen rád. Začal jsem tam před mnoha lety svou
rybářskou dráhu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. března 2013 ve 21:15 ® chj.rybar reakce na …
-
jj Brno je zlatá loď měl jsem v Brně tetu, tak mi hantec není cizí
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 19:06 ® regulus
-
Když už jsme u Jefa, tak si neodpustím jednu z jeho nejznámnějších fotografií …
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 18:52 ® vendys-vt reakce na …
-
Díky moc… úžasný.
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 18:34 ® vendys-vt reakce na …
-
Taky si na něj pamatuju, doktor Špína, taky Dolfa… a taky advokát chudých
reagovat)
- Čtvrtek 21. března 2013 v 18:32 ® regulus reakce na …
-
vendys-vt> když už jsi nakousnul Jefa, tak měl kdysi na ČT takovej portrét a kupodivu jsem ho vyštrachal v archívu ČT, tak pokud máte zájem, můžete kouknout http://www.ceskatelevize.cz/…93334810001/
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 18:29 ® vendys-vt reakce na …
- reagovat
- Čtvrtek 21. března 2013 v 18:09 ® regulus reakce na …
-
chj.rybar> jo Rudi to byla kapitola sama o sobě, imrvére vylepené v paluši v přístavu. Když už jsme tu tak nakousli ty brněnský postavičky ještě jednu přidám.
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 18:07 ® regulus reakce na …
-
vendys-vt> ono s tím fórem o nic nejde, tady je tolik fór o howně, že se jedno navíc v klidu ztratí a možná i podceňuju Frantovu popularitu mimo Brno. No je vidět, že se po republice pár bejvalejch brňáků fláká …
Ať se ti daří, v profilu máš jako další koníčky fotografie, tak třeba něco opraš z archívu a šupni semka http://www.chytej.cz/…afovani-ryb/ , nějak se nám to zaseklo, možná došel pušnej prach, je třeba někoho dalšího na oživení. A nemusí to být z archívu, klidně i současný fotky.
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 15:44 ® vendys-vt reakce na …
-
Ahoj, jasná zpráva, fotka je z Pryglu těsně před vánoci, někdy z první půlky 70tých let. Fanóš si tehdá přinesl na Prygl v siťovce kapra a vysekal si v ledu díru a pak tam i s tím kaprem „hópnul“. Fotka je od jeho „dvorního fotografa“ Jefa. Samozřejmě se omlouvám, ještě se tady moc neorientuju. Tak příště už budu respektovat ten tvůj odkaz. Zdravím do Brna.
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 ve 13:31 ® chj.rybar
-
tady je máte oba
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 8:02 ® Robur reakce na …
-
LuboO> 1/ kdyby Rudy nerybařil, tak by si to někdo vymyslel 2/ tekutý kapřík existoval 3/ na Pryglu ma kešku v místě, kde se brněnská bohéma scházela – hospoda na Sokoláku (část přehrady v Brně)
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 7:15 ® LuboO reakce na …
-
regulus> aha, treba citat prispevky do konca, uz si ho spomenul:DD
reagovat - Čtvrtek 21. března 2013 v 7:13 ® LuboO reakce na …
-
regulus> bol by si prekvapeny, ale na prvy pohlad som spoznal, ze je to „Boris tajgr“, samozrejme, kde a kedy to netusim. Este by to chcelo Rudyho Kovandu, ale neviem, ci ten mal nejake rybarske intermezzo vo svojom hudobnom zivote
reagovat - Středa 20. března 2013 ve 21:37 ® nnnap
-
dobře znám. To je tendle pán http://ironpower.cz/…istensky.jpg Kapry vysloveně zbožňoval. Po olympijských soupeřích největší výzva, říkával mi.
reagovat - Středa 20. března 2013 v 17:47 ® Dany73
-
Tak já se netrefil, myslel jsem že je to toro…
reagovat - Středa 20. března 2013 ve 14:27 ® regulus
-
Tak na snímku je Franta Kocórek, to je jasný jako facka. Kde ta fotka vznikla budu vyloženě hádat, ale typuju prígl nebo Svratku v Bastru. Pokud chceš i kdy vznikla, tak taky jenom hádám, ale viděl bych to na polovinu 70 let, řekněme 1973–77.
BTW – nemusel jsi kvůli tomu ausgerecht zakládat nový fórum, stačilo to strčit semka http://www.chytej.cz/…hra/reklama/?… . Jinak ta fotka asi naprosté většině lidí nic neřekne, Kocór byl populární především v Brně a těch pár vystoupení v televizi nestačí na to, aby si dost lidí jeho ksicht vybavilo. Je to to samý, jako bych tady založil fórum o Rudi Kovandovi.
reagovat