Chytej.cz

Naviják na H feeder necteno

31.12.2012 | Bulb | 12.299 zobrazení | 114 odpovědí

Všechny zdravím

Chtěl bych se vás zeptat, jaký naviják zvolit pro osazení prutu z kategorie heavy feeder(do 100g). Cenový strop pokud možno do 1900 kč. Brzdný systém buď přední nebo bojová brzda. Mým favoritem je zatím Shimano Exage 4000 RCDH.

Děkuji za příspěvky a všem přeji do nadcházejícího roku vše nejlepší a mnoho nazapomenutelných zážitků u vody. Vašek

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 6. ledna 2013 v 18:29 ® troutkiller reakce na …

JKemr>Taky sem byl Shimánista ale už mně to pustilo:-)) Já ty hadice nějak nemusim:-((

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 v 18:28 ® troutkiller reakce na …

fR4Nk13>Nevim co je tohle vubec zač a myslim že tenhle navi moc lidí znát nebude:-((

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 v 18:26 ® JKemr reakce na …
JKemr

troutkiller> Jsem s ním spokojenej. Vím že jsou lepší ale asi je to moje srdcovka:-)

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 v 18:23 ® fR4Nk13
fR4Nk13
Minule som presiel cele KE aby som si ho pozrel, zial nikde nebol, osobnu skusenost z nim teda nemam a stoji viac ako 100eur. Mal by to byt navi stavany na potrebu Heavy F. Browning Black Magic Feeder 650 FD

Na Heavicku som mal 2 roky Ticu SD 3059. Odchytane na riekach a sukromakoch. Vojdes sa do stanovenej ceny. Musim vsak povedat ze ak chces ozaj chytat na 50m+ a tahat z vody tazke olova a kosiky tak musis priplatit napr za Zaubera.

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 v 18:22 ® troutkiller reakce na …

JKemr>Proč to musí bejt zrovna šímo?

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 v 18:17 ® HaD reakce na …
HaD

JKemr> zkus Habakuka

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 v 17:30 ® JKemr
JKemr

Sorry, že píšu mimo téma ale neví někdo o shopu, kde mají ještě skladem prut Shimano SpeedMaster AX Heavy Feeder. Délka 396cm, 110g? Co jsem koukal tak už nikde není skladem a netuším, kdy dorazí nová várka do ČR. Díky

reagovat
Neděle 6. ledna 2013 v 0:44 @ rybomil18 reakce na …

džigit>Ty jsi jeste miminko ohledne chytani ryb.Myslim si ze koralka je ti blizsi:-)

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 20:18 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> kušuj čerte … :-O

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 16:45 ® troutkiller reakce na …

bubu>Aby si se nedivil až tě začne učit vázat bobše a Redtagy:-)) ))

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 13:52 ® bubu reakce na …
bubu

troutkiller> do muškařiny? Nestraš!!! Toho se bojím celou dobu,co se tu vyloupnul.

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 12:38 ® džigit reakce na …

troutkiller> ja na něho dojedu dohlídnout :-)) S kym bych chodil za zážitky od vody a okolí? ;-)

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 12:24 ® troutkiller reakce na …

džigit>Hlavně aby ho nekleplo:-( Ty jeho podběráky by na světě chyběly:-(

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 12:19 ® džigit reakce na …

troutkiller> :-D :-D :-D počkam se,nejprv musi projit Bamboo fórem,aby se ho aj Jura užil :-))

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 12:01 ® troutkiller reakce na …

džigit>Dyt to znáš:-)) Je tu spousta pacientu který jsou schopný do krve prohlašovat že na střední vláčku je nej klacek Catana osazenej navi Exage:-( Jen proto že nic lepšího v ruce v životě nedržely:-( (MM je extrém kterej to bere od fídru přez kaprařinu až k vláčce:-( Jen čekám kdy vlítne jako poradce do mouchařiny:-)) )

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 11:51 ® džigit reakce na …

troutkiller> nějak si na to nemůžu přivyknout :-/
Radit někomu na hevýčko plastovou hračku,to už o něčem svědčí :-93;
Čekám,kdy bude radit ZN,MP a dalším ve Fotografování,bu už se kupil dygytal ve vyprodeju :-))

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 10:07 ® troutkiller reakce na …

JKemr>Máš recht!Za 400 bych popadl dobrej vlasec ale určitě né dobrej navi:-( (Je to pořát stejný,někdo kdo ví a umí prd sem vleze,dva měsíce se ptá a třetí už radí:-(

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 v 10:05 ® troutkiller reakce na …

džigit>Kámo klíííd:-)) Vždyt víš že MM musí bejt všude a do všeho kecat:-( (Razítko na papírech má ještě mokrý ale vypadá to že v dohledné době napíše publikaci o chytání ryb:-(

reagovat
Sobota 5. ledna 2013 ve 2:17 ® džigit

Martin Mošna> kolik si s tím na HEAVY odchytal, chytrolíne??? Proč musíš za každou cenu radit,i když nemáš zkušenosti?Seš fakt tak blbej,že Ti to nedochází??????????­?????

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 22:39 ® vlčák
vlčák

Nechtěl bych Martina Mošnu přesvěčovat ale myslím že toho má ten hyperloop plný zuby.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 22:31 ® vlčák reakce na …
vlčák

Když jsem řekl že kvalitní nemusí znamenat dražší tak jsem zapoměl dodat že navi za 400 korun tu kvalitu pravděpodobně splnovat nebude.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 22:04 ® JKemr reakce na …
JKemr

vlčák> Netvrdím že musí být dražší, ale já neznám naviják za 400 Kč, který by zvládnul těžké podmínky při heavy feederu se 100g krmítky a vydržel řekněme alespoň 5 let při průměru 50ti vycházek za rok.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 21:34 ® vlčák reakce na …
vlčák

Já jsem si koupil 55 ,protože byla za hodně,hodně,hodně dobrou cenu.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 21:30 ® noba reakce na …
noba

vlčák> já mám okumu trio 4000 na heavy feederu a zatím jsem spokojen.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 21:25 ® vlčák reakce na …
vlčák

Jak velký naviják a na jakém feederu?

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 21:21 ® vlčák
vlčák

Heavy feeder hází pěkně daleko i velké krmelce,takže při návinu dostává naviják pěkně zabrat.Proto je potřeba kvalitní naviják s kvalitní rolničkou,tělem a ložisky.Ŕekl bych že kvalitní nemusí znamenat dražší.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 20:53 ® jajco reakce na …
jajco

JKemr> Ale heavy metal+fedeer by to zvládlo,takže zas tak zbytečná rada to nebyla.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 ve 20:50 ® JKemr
JKemr

Martin Mošna> A opět úplně zbytečná rada. Bavíme se tady o navijáku na Heavy Feeder, tedy zřejmě do těžších podmínek a já prostě nevěřím tomu, že tuto funkci dokáže splnit naviják za 400Kč. Pokud s heavy feederem tedy nechytáme na stojáku a 20g krmítkem.

reagovat
Pátek 4. ledna 2013 v 19:04 ® fR4Nk13 reakce na …
fR4Nk13

Mam ju tiez na feeder super volba.

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 22:36 ® vlčák
vlčák

Já jsem si koupil Okumu Trio.Ještě ho mám v krabici,snad bude na feedru šlapat?

reagovat