Vyhledávání
Klub příznivců značky "Bamboo"
9.12.2012 | Chorchus | 64.396 zobrazení | 808 odpovědí
Kdo je
příznivcem této traviny ať už staré nebo nové, hoďte sem fotky krasavců
pro pokochání a inspiraci. Samozřejmě k nim i stylové navijáky či jiné
bebechy.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. srpna 2014 ve 20:34 ® Chorchus reakce na …
-
nnnap> Olivovník bombaaaaaa. Mám ještě asi 5 kg velmi velmi starého. Je tvrdý a mastný, při soustružení a šmirglování nádherně voní po olivovém oleji. Ukázka níže.
reagovat - Pondělí 11. srpna 2014 ve 20:29 ® Chorchus reakce na …
-
OBr> Děěěěěkuji moc. U se těším.
reagovat - Pondělí 11. srpna 2014 v 16:14 ® imagicien
-
jen pro par milovniku travy, jako je kolega chorchus … nazdar kolegove … je mi docela jasne, ze s tim bambusem obcas otravuji … ale pro tech par silencu a mozna i jinych zajemcu poskytuji tuto informaci: od 24. do 26. rijna 2014 se sjedou zase staveci bambusaku skoro z cele evropy a hoste z usa – aspon je to tak planovane – do hotelu POST ve waischenfeldu v bavorsku. blizsi informace o ubytovani a cenach poda http://rodmakers.de/. podrobny program soustredeni bude zverejnen dodatecne … jelikoz misto konani je dost blizko ceskych hranic, mezi norimberkem a bayreuthem, tak bych byl rad, kdybych mohl pozdravit nejake kolegy z ceske republiky … zdravim
reagovat - Pondělí 11. srpna 2014 v 16:09 ® nnnap
-
co olivovník, synky? V italských zahradách jsou i 1600 let staré stromy. Tedy zahradách, myslím produkčních plantážích. Masakrální dřevo. Tam se stromy ošetřují tak, že se rána vypálí. Kresbu neznám. Viděl jsem jenom nějaké menší kousky u pizerií.
reagovat - Neděle 10. srpna 2014 ve 23:32 ® OBr reakce na …
-
Chorchus> chystám se na sraz do Jestřabek, rád bych něco vzal s sebou a protože pojedu autem, uvezu víc piva a dřeva, než vlakem do Brna
… jen to už bohužel nebude mít tu správnou bláznivou atmosféru.
Dnes jsem pod vlivem fotek místních houbařů vyrazil s Lindou do lesa a … velký kulový, našli jsme hrstičku, tak do smaženice.. ale označil jsem si aspoň vhodné dárce borky, navíc jsem zjistil, že je kvůli tomu nebudu muset poslat k zemi, takže ušetřím síly a čas
Teď „pracuji“ na vysušeném pařezu ořechu a s každou ranou do klínu přemýšlím, která spodní část vydá tu krásnou typickou kresbu. Pár kandidátů tam je, jen je nahrubo opracuji, abych se ujistil, že nepovezu zbytečné „jalové“ dřevo. Samozřejmě, že až poté, co jsem ho naporcoval, mě napadlo z něj udělat dřevěné křeslo pro krále ..klasika, budu muset počkat na jinej.
Mám toho moc a moc, momentálně samý kořeny a pařezy, u kterých při čištění zažívám stejný pocit, jako když kopáč v ušmudlaný tlapě vymejvá bahno aby se v ní vzápětí nesměle objevil drahokam. Něco z toho přivezu, tak vysmejči pavučiny
reagovat - Sobota 9. srpna 2014 ve 20:20 ® džigit reakce na …
-
Chorchus> už si suchý?
reagovat - Sobota 9. srpna 2014 ve 20:15 ® Chorchus reakce na …
-
OBr> sklad je véééééééélky, co chystáš?
reagovat - Sobota 9. srpna 2014 ve 20:14 ® Chorchus reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> ten si chráním, je to můj tajný trumf
reagovat - Úterý 5. srpna 2014 v 18:04 ® OBr reakce na …
-
Chorchus> moc pěkný, ta rukojeť musí mít v sobě hodně historie. Škoda, že neumí vyprávět … ale zase má štěstí, že dorazila k Tobě, takže alespoň promluví skrz hezké řemeslo a parádním vzhledem potěší svého majitele… mimochodem, kolik máš místa ve skladu?
reagovat - Úterý 5. srpna 2014 ve 13:52 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Jiří, hoď se foto toho krásného proutku, který jsi mi ukazoval na našem rybníku a popisoval, že je ze sedmi druhů dřeva nebo zvířat, Toník pořád nevěří svým očím co to vlastně viděl…prosím, tak ho sem dej i s popisem,byl prostě úžasný…
reagovat - Pondělí 4. srpna 2014 v 18:23 ® cujo reakce na …
-
Chorchus> sem se chodím dívat jemom kvůli Vašim výtvorům, fakt smekám
reagovat - Neděle 3. srpna 2014 v 19:34 ® Chorchus
-
pokr. foto
reagovat - Neděle 3. srpna 2014 v 19:34 ® Chorchus
-
Na menší potoky jsem udělal jednodíl, 6´, #4 s ultra rychlou akcí. Blank váží 60g, sedlo ořech, rukojeť kůra z velmi starého habru, očko z tříbarevného achátu. Podle Imagicienta jsem zkusil nahřát nit v peci na 85 st.C. a odstranit přebytečnou vlhkost. Nit jsem dal šedou nylonovou. Výsledek je zajímavý, zcela zřetelně vylezly capenky oček a ovin vypadá semiprůhledně. It functions.
reagovat.
- Sobota 2. srpna 2014 v 6:07 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Mysak1> ja hovořim o Ryb. právu a pasovacích listinách Širda
reagovat - Pátek 1. srpna 2014 v 18:02 ® Chorchus reakce na …
-
Mysak1> zatím mám jenom tumor z žirafy, ten by nestačil?
reagovat - Pátek 1. srpna 2014 ve 14:59 ® Mysak1 reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>
reagovatsem myslel krkovici na gril do Jestřabek
Jinak oba kousky na fotce-palec hore.
- Pátek 1. srpna 2014 ve 13:14 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Mysak1> na kdy to potřebuješ a i Pa . listiny širda
reagovat - Pátek 1. srpna 2014 ve 13:10 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Mysak1> zežen sumce širda
reagovat - Pátek 1. srpna 2014 v 6:48 ® Mysak1 reakce na …
-
Chorchus> Nebrečím,jen závidím! Jirko mám otázečku, nemohl by ten kterýho myslím a vím že víš koho myslím, sehnat žirafu? Obr někde vyčetl ,že prý jich mají v zoo nadbytek. Stačí do 10.10.2014.
reagovat - Čtvrtek 31. července 2014 v 18:07 ® Chorchus reakce na …
-
Mysak1> ty nebeč, ty jsi už vyhrál dávno.
reagovat - Středa 30. července 2014 v 11:59 ® Mysak1 reakce na …
-
Malinko> Gratuluju! A zááávidím.
reagovat - Středa 30. července 2014 v 10:29 ® reakce na …
-
Malinko> hmm gratulace. Jinak bych nevěřil, že z tak „ošklivého“ stromku lze vybrousit takový skvost..
reagovat - Středa 30. července 2014 v 9:44 ® Malinko reakce na …
-
Chorchus> Tak to je bombaaaa. Už léta jsem nic nevyhrál. Holt štěstí v lásce
reagovat. Díky, díky, převeliké díky.
- Úterý 29. července 2014 v 11:04 ® troutkiller reakce na …
-
Chorchus>Sakra,byl sem těsně vedle
reagovat))
- Úterý 29. července 2014 v 10:36 ® Chorchus reakce na …
-
Malinko> Bingoooooo! The Winnéééér ííííís Mr. Malinko. Cena poputuje hopsa hejsa do Brandejsa.
reagovat - Pondělí 28. července 2014 v 15:05 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> Přesně tak, nemá to tam co dělat.
reagovat - Pondělí 28. července 2014 ve 12:02 ® lubo OV reakce na …
-
troutkiller> to jo, to je pravda. Ještě že se nemusíme bát nějakého masivního přemnožení. Pár takových receptů a žravý našinec všechny zase hezky vyhubí
reagovat - Pondělí 28. července 2014 v 9:26 ® Malinko
-
Chorchus> Já bych to s dovolením taky zkusil. Typoval bych zerav neboli tůjku.
reagovat - Pondělí 28. července 2014 v 7:28 ® Mysak1
-
IV.TO.ŠIRDA> Tak ta už je pěkná, to bude polévka,rukojeť a Jiřík aj navi vyřeže.
reagovat - Pondělí 28. července 2014 v 5:48 ® troutkiller
-
sethy>Kámo byl si rychlejší
reagovat)Jinak týhle potvory by škoda nebyla,je to nepuvodní druh kterej někdo choval doma a když ho přestal bavit hodil ho do řeky.