Vyhledávání
Rybářské peklo
10.10.2012 | Robur | 6.167 zobrazení | 44 odpovědí
Jak si vlastně představujete rybářské peklo, do kterého přijdou nepoctiví rybáři? Fantaziím se meze nekladou. Případně koho byste tam poslali?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 11. října 2012 v 9:11 ® MIG-35
-
Peklo sem zažíval včera.. Sedim si s fídrem, ryby absolutně netečný a kolem loví okouni a boleni. A vláčák si klidně odpočívá v teple domova.
reagovat - Středa 10. října 2012 ve 22:10 ® hraji
-
A zostřené peklo je jít na ryby s Roburem a s Lexou.
reagovat - Středa 10. října 2012 ve 21:13 ® regulus
-
Peklo je jít s Roburem na ryby.
reagovat - Středa 10. října 2012 ve 20:39 ® Bigpista
-
Jinak na toto téma doporučuji odbornou literaturu: Jiří Kulhánek – Vyhlídka na věčnost
reagovat - Středa 10. října 2012 v 19:13 ® Shrek
-
Peklo? Řeka plná lososů, u ní chatka, v chatce dvě postele. Jedna moje a na druhé je ubytován JV. V chatce nejsou pruty. To by bylo opravdu peklo.
reagovat - Středa 10. října 2012 v 18:13 ® nnnap
-
já nevím, peklo asi není. Hodně jsem o tom četl ale nikdy neviděl. Ani nikoho neslyšel, že by to někdo viděl. Asi není. Ne, nebude. Nebo je a pak se tam dostanu později, za odměnu. Protože lidí, kteří by tam měli skončit chodí stále kolem, takže za trest to peklo nebude.
reagovat - Středa 10. října 2012 v 16:17 ® Bigpista reakce na …
-
Tino> Schválně jsem to ponechal mnohoznačné
reagovat - Středa 10. října 2012 v 15:55 ® Tino reakce na …
-
Bigpista> jako představy o pekle?
reagovat - Středa 10. října 2012 v 15:38 ® Bigpista reakce na …
-
osprey> Jestli to nemá kořeny v tvé pedagogické minulosti
reagovat - Středa 10. října 2012 v 15:30 ® osprey reakce na …
-
Bigpista> Já jsem vnitřně dost složitej člověk a mám fantazii.
reagovat - Středa 10. října 2012 v 15:23 ® Robur
-
tak to jste mně evokovali, že rybář v pekle bude mít kolem sebe vodu plnou kaprů a jediné koule ty vlastní a k tomu tupej nůž
reagovat. Kdysi byl podobný vtip o trojím čínském mučení.
- Středa 10. října 2012 v 15:04 ® Bigpista reakce na …
-
osprey> Tak to posledně zmíněné peklo by bylo fakt peklo.
Ale nevěděl jsem, že máš skrytý talent i na trýznění duše
reagovat - Středa 10. října 2012 ve 14:59 ® osprey reakce na …
-
Bigpista> To je houby peklo. Nakonec uchvátí nějakou HM 69 a bude chytat úplně v pohodě. Snad jedině, kdyby se tam veškerej cajk systematicky rozpadal a měli tam naprosto příšernou reklamační politiku (ono chytat se zadřeným navijákem bez rolničky a prutem bez koncovýho očka by mohlo být docela utrpení).
Peklo musí být o tom, že máš ryby všude kolem sebe, ale nezachytáš si. Další možnost – co takhle 18 hodin denně uklízet chcíplý ryby? A velký – metrový candáty a tak.
reagovat - Středa 10. října 2012 ve 14:33 ® Bigpista
-
Pro nepoctivce nevím,ale pro troutkillera bude v pekle k sehnání jen cajk od Dragonu
reagovat