Chytej.cz

Soukromý revír-podmínky necteno

5.10.2012 | pantoflickova | 3.644 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den, prosím o radu ohledně zřízení soukromého rybářského revíru. Mohu jako registrovaný zemědělský podnikatel v rámci své živnosti provozovat na rybníku ve svém vlastnictví prodej povolenek pro sportovní rybolov ? Jaké jsou případné další legislativní požadavky? Děkuji za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 5. října 2012 v 16:04 ® hraji
hraji

V tom případě ovšem nemůžete prodávat povolenky k rybolovu ve smyslu zákona a vyhlášky. Protože povolenky je možné vydat pouze na revír. Znovu doporučuji si ten zákon a vyhlášku pořádně přečíst a hlavně je pochopit

reagovat
Pátek 5. října 2012 v 15:40 ® pantoflickova reakce na …
pantoflickova

Velice děkuji za odpověď. Provoz by byl veden v režimu rybníkářství. V tomto režimu je tedy dle Vámi uvedeného zákona nutné vést evidenci o hospodaření, která se předkládá orgánům státní správy v určeném termínu, a používat stanovené metody lovu. Jsou nějaké další požadavky? Děkuji.

reagovat
Pátek 5. října 2012 ve 13:36 ® hraji
hraji

Základní pro vás bude stanovit si, v jakém režimu budete tu vodu provozovat. Zda v režimu rybníkářství a nebo v režimu rybářský revír. Zákon 99/2004Sb. vám v obou případech ukládá jisté povinnosti. Obecně doporučuji pročíst zákon 99/2004Sb. v platném znění a jeho prováděcí vyhlášku 197/2004Sb. v platném znění. Najdete tam řadu odpovědí na vaše případné další otázky.

reagovat