Vyhledávání
tu sa vadíme, urážame ...
11.9.2012 | lunimus | 8.585 zobrazení | 51 odpovědí
Priatelia … už mi lezie trochu hore krkom, keď sa človek chce dozvedieť niečo nové a diskusia skĺzne do vzájomných invektív, urážok atď.
Majme prosím aspoň toľko slušnosti, že ak máme potrebu sa spolu povadiť, alebo sa vzájomne urážať, nezapĺňajme tým prosím vecnú diskusiu k jednotlivým témam, ale poďte si svoje srdiečka vyliať sem …
Ďakujem
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. září 2012 ve 21:26 ® jersey
- Nějak takhle jako maj ty nadávky vypadat, jo? reagovat
- Úterý 11. září 2012 ve 20:52 ® Martin Mošna reakce na …
-
hraji> je je no tak sem to blbě napsal no.
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 18:10 ® Fryw
-
ještě snad nadipovat, néééééé?!
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 17:44 ® MIG-35
-
Táák roztrhat si navzájem rybářský lístky, zlámat vo sebe rákosky a vrazit si vidličky,rodpody a tripody do riti. Zamotat do vezírků, zatížit a šup do vody!
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 13:23 ® regulus
-
lunimus> s tímto fórem nejspíš nemá nikdo problém, ale je zbytečné. Je třeba si uvědomit, že každej kdo píše něco do veřejných diskusí na netu, tak trochu nese svoji kůži na trh. Jak se říká, život je plný karanbólů a nejhorší je srážka s blbcem, tak nikdo nezabrání tomu, aby se v jakýkoliv komunitě nějakej ten blbec našel. Před relativně nedávnem se tu pohybovat takový pomalu místní maskot Ripka, založili jsme mu dokonce i fórum http://www.chytej.cz/…ipka-a-spol/?… , už se tu delší dobu neukázal, asi ho to přestalo bavit. V současnosti se tu v různých reinkarnacích pod různými nicky objevuje Fischer a za nějakej čas ho to taky přestane bavit.
reagovat
Je to prostě potřeba brát s patřičným nadhledem, jak jsi správně napsal, s blbcem se nemá cenu hádat, protože nemáš šanci zvítězit a tak je k tomu třeba i přistupovat, nereagovat a myslet si něco o ..... . 100% platí co ti v prvním příspěvku napsal hraji a když někdo překročí pomyslnou hranici slušnosti, tak to admini prostě smažou, ale není možné mazat kdejakou banalitu. Máme jako admini prostě takovou nepsanou dohodu, že se drobné šarvátky nejdřív hasí a pak teprve mažou a myslím si, že to funguje docela spolehlivě, pokud se dobře pamatuju, tak už tu delší dobu žádný extrém nebyl. - Úterý 11. září 2012 ve 13:11 ® chose120 reakce na …
-
hraji>On asi myslel sprejera
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 12:55 ® hraji reakce na …
-
Martin Mošna> kdo nebo co je to ospey?
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 12:25 ® Martin Mošna reakce na …
-
hraji> Přesne tak..Apoň že ospey odstoupil.
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 12:03 ® rybozravec reakce na …
-
lunimus>Dekuji
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 11:48 ® lunimus reakce na …
-
rybozravec> ano, s tym suhlasim, ze aj vzajomne invektivy maju mat svoje pravidla … toto forum som nezakladal preto, aby tu na seba ludia zverejnovali svoje adresy, zamestnanie, telefonny kontakt atd … ale aby na seba mohli vzajomne nadavat, kto je väcsi vôl a aby nezahlcovali pri tom vecne diskusie v normalnych forach
… v principe mi je ale celkom jedno, co si tu bude kto na seba dalej vypisovat, lebo od tohto fora sa neocakavaju hodnotne a inteligentne prispevky, takze nemam dovod ho dalej navstevovat …
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 11:36 ® rybozravec reakce na …
-
lunimus>Myslim si ze to neni moc vhodne hlavne kdyz o nekom nekdo pise jake ma jmeno zamestnani a dalsi informace ktere se pak daji zneuzit atd.At si kazdy nada do blbcu ale na soukromi se nesaha to napise jen totalni blb s prominutim.To jsem napsal na jednoho jenom jednou a uz bych to neudelal.A to byl clovek ktery si jezdi autem v eko zone jako by nic a nici prirodu a je lenivy od cesty zajit 20 metru k vode a pridal se do urazeni kdyz sam nedodrzuje to co ma.
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 11:23 ® lunimus reakce na …
-
nnnap> neboj … mna len tak nieco nerozhadze …
Drzim sa zasady, ze sa nikdy nebudem vadit s „blbcom“ … nemam totiz najmensiu sancu vyhrat …
V hadke by ma rychlo stiahol na svoju uroven a nasledne by ma utlkol vlastnymi skusenostami
… a ked chces, kludne ma ber ako zasneneho a naivneho romantika, ovcu z davu, alebo cokolvek, na co ma mas chut prave pasovat a kludne aj na komunistu …
co sa tyka nazvu tohto fora, nemam problem s tym, aby sa nazov premenoval na „popelnica“ … dokonca je to asi vhodnejsi nazov pre spinu, ktoru tu v niektorych forach zacali ludia na seba kydat, ako nazov fora, ktory som narychlo vymyslel ja
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 11:05 ® nnnap reakce na …
-
lunimus> tak romantické to je dost, ale dalo by to prostor adminům uklidit ten chlívek sem a nemazat. To není špatný nápad. Mě třeba ty fotky jako džigita, vadí. Je to laciný houmor. Žiwiec totiž stojí za hovno. Uklidil bych to sem. Nebo založit fórum POPELNICA a přesouvat sem věci, které admin vyhodnotí jako osobní, přes míru. Šlo by to přes Míru.
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 11:03 ® chose120 reakce na …
-
nnnap>Navazim se jen do lidi co pisou nejake clanky jsou borci pres rybareni a pak sami nedodrzujou to co rybar ma.To me vytaci nejvic proto takovy rebel zdejsi..Ale pokud by sis chtel ponadavat na me tobe to odpustim
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 11:00 ® nnnap reakce na …
-
chose120> hele, víš co jsem si říkal? Že se v diskuzi nenavezeš do mne.
reagovatŠkoda. Mladá Boleslav
- Úterý 11. září 2012 v 10:57 ® rybozravec reakce na …
-
nnnap>kdyby jsem ti nadal a hodne vadilo by ti to??
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 10:56 ® chose120 reakce na …
-
nnnap>Rekni to me a uvidime kdo vydrzi dele
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 10:51 ® nnnap reakce na …
-
nnnap> víš, co? Nejsem si jist, jestli se tě, v daném rozpoložení, můj frk nedotknul
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 10:50 ® nnnap reakce na …
-
lunimus> víš co? Ty mi polib!!!
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 10:43 ® lunimus reakce na …
-
hraji> ano … som si vedomy toho, ze mas pravdu, ale doteraz sme ich nemali moc ako usmernit, nech sa nam nemiesaju do diskusie … teraz, ked to uz prerastie nejaku uroven, ich iba jednoducho odkazeme, nech si pokracuju v svojich sporoch tu na tomto mieste …
… ale v principe bolo zalozenie tohto fora iba mojim vykrikom do tmy …
ale kedze optimista je iba zle informovany pesimista (a mne chybaju informacie) tak dufam, ze toto forum splni aspon trocha svoj ucel
reagovat - Úterý 11. září 2012 v 10:18 ® hraji
-
normální a slušní přispěvatelé nemají potřebu někoho urážet ani se hádat, a ti, kterých se to týká, tohle nebudou stejně respektovat.
reagovat