Chytej.cz

Ripka a spol. necteno

6.3.2007 | Robur | 81.584 zobrazení | 685 odpovědí

Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 6. června 2008 v 16:07 ® ripka reakce na …
ripka

Proč se staráš zrovna o to, koho co je stejné nebo jiné? když nedokážeš pochopit že zásadní problém je v tom, že svobodnou volbu provádí člověk. Má volbu nezpůsobovat bolest. A ten kdo ji neumí využít, je mentálně nevyspělý a neměl by takovou možnost vůbec dostat

reagovat
Pátek 6. června 2008 v 15:57 ® ripka reakce na …
ripka

technoložka pochopila že nejseš tak zlej, že jsi vlastně slušnej člověk. Pochopila že jsi v nouzi a chodíš do lesa jíst rousnice tak ti z nich připravila dort, když máš ty narozky. Když je spočítáš zjisíš že jich je podle výročí. To víš. Do žížal se blbě zapichujou svíčky …

V hospodě byla bába, a ta brala lidem kosti z talířku občas vysomrovala i maso a taky všem říkala že to má pro pejska

reagovat
Pátek 6. června 2008 v 15:55 ® regulus
regulus

No Ripka, tak tím prvním příspěvkem jsi fakt zabodoval, od srdce jsem se zasmál, ten druhej se už moc nepovedl. -:)))

reagovat
Pátek 6. června 2008 v 15:50 ® ripka reakce na …
ripka

Gůůt džop,boj! Jen ti dám jednu dobrou radu. Zvjeratá sa snažja nekedy převlíkat za auta. Když pojedeš za nima tak je nedoženeš, to ti utečou. Ale když vjedeš do protisměru budou myslet, že jsi je odhalil a začnou troubit a blikat. A těch musíš přejet co nejvíc.

Budu sledovat silniční statistiky jestli se neflákáš. Věř že až chytíš prvních pár, na ryby si ani nevzpomeneš

reagovat
Pátek 6. června 2008 v 15:42 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

a helemese Ripka má smysl pro humor:)

reagovat
Pátek 6. června 2008 v 15:36 ® ripka
ripka

Vzhledem k tomu, že neustáváte ve své krvelačné zábavě a dokonce rozšiřujete oblast živočichů kterým ubližujete, vyhlašuju vám přes léto válku!

Jako první to vodsere Skalenej řízek kterej má zaracha a nesmí do Černé hory ani skalenej ani neskalenej: aktualne.centrum.cz

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 ve 22:56 ® monaster reakce na …
monaster

kety: berou, berou. roha

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 ve 22:33 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Jo jo,Ripku máme všichni v hlavě,já myslím,že je to feministická satanistka,bo jinak to není normální tohle naše stvoření.Jsem zvědavý,co zase vypotí až se tu objeví…Jinak,zdra­vím všechny,co ryby jak vám berou?

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 ve 21:57 ® monaster reakce na …
monaster

Vydrain: hm to asi ne. dneska jsme nakopal luxusní sklenici hnojáků a rousnic. v sobotu na závody v Lovu úhořů se hoděj.

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 16:39 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Monaster – myslíš, že by ti Ripka přinesla sklenici rousnic z léčebny ? :-D

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 11:27 ® monaster reakce na …
monaster

Vydrain: třeba fakt má vycházky až zase za měsíc :-)

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 11:26 ® monaster reakce na …
monaster

bylo by fakt zajímavý posedět s tím člověkem osobně a probrat to. máme něco podobnýho v práci. pořád mně jedna technoložka tepe co z toho máme způsobovat rybám bolet. a pak mi přinese sklenici rousnic ze zahrádky.

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 11:24 ® monaster reakce na …
monaster

Vydrain: dráždit kobru bosou nohou?

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 9:27 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

monaster – ty si ale jantar :-)) ) až si to přečte, to zas bude …, víš co to znamená, napsat to sem? :-)) )

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 7:19 ® monaster reakce na …
monaster

náhodou Ripky rejpání funguje. včera na rybách když jsme napichoval žížalu jsme se pro sebe musel smát. najednou mně napadlo že Ripka ještě nezačal bránit žížaly že je to taky bolí...........

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 0:34 ® regulus reakce na …
regulus

Nejspíš, převvádá spíš názor, že je v trvalé ústavní péči a když se tu objeví, tak zrovna zdrhnul. -:)))

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 23:24 ® kety.vydra
kety.vydra

Ripka má zaražené vycházky? :-D

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:26 ® cercer
cercer

Vydrain: ses rozjela!!!:-))

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 22:47 ® ywan

čau ripak, mam pre teba dobru správu.Skončil som s rybarenim,už nebudem trhať držky nevinnym zvieratkam :-D , teraz mam iné zameranie – zrážam 12tonou bažanty, zajačiky a inú haveď čo podbehne pod kolesá :-/

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 22:09 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Ripka – pokud jasně neodpovíš na jasně položenou otázku a budeš se vykrucovat, nebude diskuze a o tu mi jde. Naposled se tě zeptám: Podle tebe je napíchnutí ryby na háček stejné jako když je zkoumají v laborkách podle tech otřesných fotek z ochranářských webů? Nemyslíš, že je v tom hodně veliký rozdíl?

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 18:53 ® Pikes
Pikes

rypal> tak sem pro tebe sepsal fakt dlouhej příspěvek kde sem ti vše podrobně vysvětlil, ale při odesílání se smazal, tak znova ti to psát nebudu, pač za to mě teda nestojíš, tak nic no… sry… stručnej výtah v pár slovech: seš hloupá a přečti si reakci od kety.vydra…

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 17:07 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

…a ještě,nebyla náhodou někde publikována studie,že ryba má ve srovnání s námi(lidmi)nižší práh bolesti,protože má jednoduchý nervový systém a je na nižším vývojovém stupni,což by znamenalo,že při utrpení stejného poranění,by ryba cítíla menší bolest ve srovnání s člověkem?

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 16:58 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Lovu zdar! Přečetl jsem poctivě všehny názory na těchto stránkách,od nejstaršího příspěvku,abych byl v obraze.No,dámy a pánové,řežu se napříč břichem motorovou pilou(obrazně řečeno) a řvu u compu smíchy,to je teda fakt soda!Probrali jste tu snad všechno(krom sexu snad).Budu reagovat asi jen na Ripku:Teda Ripka,tebe bych chtěl potkat u vody.Chytám ryby,sem tam zabíjím ryby,jím ryby,i pouštím ryby…Co je na mě špatného?Mimochodem i paličkou na Vánoce pár z nich dostane jednu mezi vodotěsné oči…

reagovat
Pátek 30. května 2008 ve 14:56 ® monaster reakce na …
monaster

ripka: chlape tak si dej práci a ten web si pročti. spousta lidí tu radí jiným jak to udělat aby se ten háček v jícnu neoctnul. a spousta lidí se snaží jinak. háčky bez protihrotů, kaprařské desinfekce atd. ale koukám že Ty hledáš jen negativa. má cenu se s Tebou vůbec dohadovat?

reagovat
Pátek 30. května 2008 ve 12:39 @ ???

ˇkurňa tak hezké králičky a voni s něma tak plýtvají…Králiček na smetaně,mňam…

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 11:34 ® 

ripka: monotematicke, unavne a tematicky vycerpane. Jsem zvedav jak dlouho ti bude trvat nez pochopis, ze po pocatecnim popularnu z novosti si ted seres do bot.

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 11:08 ® ripka reakce na …
ripka

je snad zapíchnutej háček až v jícnu snad méně bolestivý? Až se ti to bude špatně hojit a měsíc se nenajíš. Zkus to na sobě a napiš. Nebo to tu rybu snad méně bolí protože o tom nemluví a nepíše na chytej.cz? :-))

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 11:08 ® ripka reakce na …
ripka

je snad zapíchnutej háček až v jícnu snad méně bolestivý? Až se ti to bude špatně hojit a měsíc se nenajíš. Zkus to na sobě a napiš. Nebo to tu rybu snad méně bolí protože o tom nemluví a nepíše na chytej.cz? :-))

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 11:04 ® ripka reakce na …
ripka

a proč tě nenapadne třeba možnost, že je lepší netýrat vůbec? Pokud si někdo myslí, že bez týrání se mu žije špatně, tak jistě rád přijme pozici týraného

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 10:45 ® Vydrain
Vydrain

Ripka – aha, takže podle tebe je lepší týrat lidi než zvířata? hmmmm
A podle tebe je napíchnutí ryby na háček stejné jako když je zkoumají v laborkách podle tech otřesných fotek z ochranářských webů? Nemyslíš, že je v tom hodně veliký rozdíl?

reagovat