Chytej.cz

Co přidat do šrotu? necteno

16.6.2012 | Martin Mošna | 6.634 zobrazení | 23 odpovědí

Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 3. července 2013 v 9:40 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

džigit> Nazdar jedine jak měni se v krasku versus ježibaba:-D

reagovat
foto/forum/2013/th-img99855.jpg
Úterý 2. července 2013 v 10:34 ® džigit reakce na …

tucnak11> v jake podobě? ;-)

reagovat
Úterý 2. července 2013 v 9:19 ® tucnak11
tucnak11

Do šrotu take je dobra tchyně:-D

reagovat
Pátek 28. června 2013 v 18:41 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

pepanek> Každej ma svoj trumf:->

reagovat
Středa 26. června 2013 v 19:06 ® pepanek reakce na …

tucnak11> O nic nejde,jen máme opačné názory.Revíry jsou různé a rybí chutě taky.

reagovat
Středa 26. června 2013 v 18:22 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

pepanek> Neni to pravda jak je velky tlak a většinou rybařu chyta na stejne tak i ryby maji toho plne zuby a hledaji cosi noveho mam to vyzkoušene

reagovat
Úterý 25. června 2013 v 19:59 ® Dawee
Dawee

Ahoj, nevím estli to tu už nebylo psáno, já si třeba míchám směsi sám a jako vylepšení dávám např. ovesný vločky, bonduelku, občas vařený kroupy, bílí červy, sušený mlíko nebo sekaný rousnice (když jich mám dost), je možnost koupit třeba nějakou rybí moučku nebo nastrouhat boilie, mně se hodně osvědčil Bioaktivator kapr od nějakého polského výrobce balení mi vydrželo dvě sezony a stálo cca 80kč.

reagovat
Úterý 25. června 2013 v 7:43 ® džigit

tý woe, vanilkový šrot?!? Bohatej to rybář :-))

reagovat
Úterý 25. června 2013 ve 2:55 ® pepanek reakce na …

nnnap> Pokud krmím vařenou kuku,tak jako nástrahu zas použiji vařenou,nebudu ji třeba navíc dipovat.

reagovat
Pondělí 24. června 2013 ve 21:09 ® nnnap
nnnap

potravní konkurence, lakotnost zapřičiňují, že ryby na nějaký přirození pachy prděj. Kde taky přijdou k pachu drcené kukuřice, že je to ta přirozenost? Nejlepší záběry jsem měl na nejhovadštější, čistě chemické esence vůní. Tam se musel daleko více ve vodě projevit ten základní sračkol, od kterého bych si cigáro nezapálil blíž jak 10m, jak vonná esence. Ryby hotové. Teda kapři.

reagovat
Pondělí 24. června 2013 ve 20:48 ® pepanek reakce na …

tucnak11> Tím nadipováním to posereš,přerazíš přirozené vůně.:->

reagovat
Pondělí 24. června 2013 v 18:21 ® tucnak11
tucnak11

kdysy kupyval jisem v osevě je tam všehno,jen přyšel jisem na to že přesně neide namihat tak vratil jisem se na kupyvane krmeni jen dražši a skutek je +:-D jen jak dělam partikl tak idu do osevy a za par šušni nakoupim kukuřycy,proso řepku kličky no všehno uvažim to v hrncu 40 litrovym dam do sačku na každej lov 2 kg zmrazim a den před chytanim odmrazim a nadipuji.:->

reagovat
Pondělí 24. června 2013 ve 14:45 @ Palivec

Chcu si podat sportku a nevym, jaki čisla vihraji.Tak raďte!

reagovat
Pondělí 24. června 2013 ve 14:43 @ Palivec reakce na …

kulin> Salfi byl rychlejší…

reagovat
Pondělí 24. června 2013 ve 12:34 ® stump
stump

Nech si svůj dotaz opravit někým kdo umí česky a hrubé chyby „nasip“ do šrotu. Ryby budou zděšěny a dobrovolně vplují do tvého vezírku.

reagovat
Neděle 23. června 2013 v 15:25 ® jajco
jajco
reagovat
Neděle 23. června 2013 v 15:17 ® Weyr

Ahoj,já třeba používám vanilkový šrot,ale názor mám takový,že tam můžeš přidat téměř cokoli…Přece jen se prodává mraky šrotu s příchutěma.

reagovat
Neděle 17. června 2012 v 18:58 ® kulin
kulin

Kovadliny,kolejnice ........ :-)

reagovat
Neděle 17. června 2012 v 16:35 ® Fryw
Fryw

Není šrot jako šrot.

reagovat
Neděle 17. června 2012 v 16:28 ® FInnnp

Asi top přísady jsou strouhaný perník,anglická vločka a pražené konopí.Pak je dobré přidát to na co chytáš třeba Bonduelka.A jak píše kolega dole hlína je také perfektní.

reagovat
Neděle 17. června 2012 ve 14:44 ® martin002

Červi, žížaly, puding, perník, strouhanku a jestli to nebudeš dávat do krmítka, ale budeš dělat koule tak hlaně přidej hlínu z krtince ať to jde lépe ke dnu.

reagovat
Neděle 17. června 2012 ve 14:40 ® salfi
salfi

Ja bych do srotu pridal vicemene cokoliv. Traverzu, vika od kanalu, kolem baraku se vzdYcky neco najde

reagovat
Sobota 16. června 2012 ve 21:31 ® Bulldog.o
Bulldog.o

řepku koupíš nejlépe v nějakém obchodě kde prodávají krmivo pro zvířata (nejen pro dobytek z JZD :-) )a to za zlomek ceny co by jsi jí pořídil v rybářských potřebách. Jen tak naokraj- ta otázka je zadaná opravdu..... unikátně. Všechny odpovědi najdeš tady na chytej.cz. Já osobně vezmu „komerční směs“, přidám kukuřičný šrot, něco řepky, konzervu kukuřice a nazdar..

reagovat