Chytej.cz

Čelovky,svítidla a jiné typy osvětlení při rybolovu necteno

19.4.2012 | džigit | 26.527 zobrazení | 101 odpovědí

Vzhledem k tomu,že spousta z nás chytá za tmy a potřebuje vidět a taky musí mít označeno místo lovu při chytání na „24 hodinovém“ úseku,zajímalo by mně,jak to řešíte. Prostě fórum o svícení,osvě­tlení apod.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. dubna 2012 v 18:28 ® nnnap
nnnap
reagovat
Pondělí 23. dubna 2012 v 18:22 ® džigit reakce na …

nnnap> no nějakou dobu už nekouřím :-) a i tak,filtrovat polétavý prach přes cigáro?

reagovat
Pondělí 23. dubna 2012 v 18:07 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> no asi myslí, že bys to měl přefiltrovat přes nějakou startku.

reagovat
Pondělí 23. dubna 2012 v 8:46 ® džigit reakce na …

Fryw> :-O se mimo mísu…

reagovat
Neděle 22. dubna 2012 v 17:46 ® Fryw
Fryw

co nějaky havana, to nefiltruje?

reagovat
Neděle 22. dubna 2012 v 16:38 ® džigit

tak jsem si ji o víkendu lehce otestovel.Jedním slovem paráda,jen jsem měl při plném výkonu cuť si nasadit na hubu nějaký filtr,co bylo v luftě bordelu :-((

reagovat
Pátek 20. dubna 2012 ve 14:30 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> a kde máš to čelo? Sis objednal čelovku, ni?

reagovat
Pátek 20. dubna 2012 ve 14:13 ® džigit reakce na …

Robur> tý woe,to mi uniklo :-) strašně se sorruji a sypu si na hlavu…
Asi jsem do vyhledávače napsan cosyk Ostravsky a un se synek nevyjadřyl dostatečně jasně :-D Klidně to slučte,upravte a nebo…
Jinak už mám latarňu doma,od objednání necelých 24 hodin!!!

reagovat
foto/forum/2012/th-img20315.jpg
Pátek 20. dubna 2012 ve 13:05 ® Fryw reakce na …
Fryw

Robur> Tak to už je druhá chyba soudruhů z NDR o které vím prostřednictvím obrazovky :-) Četl jsem názor bezdomovce, že svoboda člověka je i v tom, že si může rozdělat oheň aby si udělal jídlo. RS a hasiči to možná vidí jinak.

reagovat
Pátek 20. dubna 2012 ve 12:57 ® Robur reakce na …
Robur

Fryw> na rybách se nesmí ani jíst, musíš se věnovat prutům:-D . Kdysi jsem seděli na úhořích na takovém molu, takže jsem svíčku muesli dát do toho mola, což pochopitelně nešlo, takže kamoš vzal plastovou pochvu z nože z NDR, tu zasunul mezi prkna o metr pod námi a na to postavil svíčku. Libovali jsem si, jak ta svíčka pěkně hoří a svítí a neoslńuje. Samozřejmě před půlnocí jsem chtěli uhasit svíčku. byl tam už jen pěkně hořící škvareček té pochvy.

reagovat
Pátek 20. dubna 2012 ve 12:29 ® Fryw reakce na …
Fryw

MIG-35> Ta svíčka v zavařovačce je stále funkční věc, vedle policajta mezi očka. Ale na její místo se už pomalu ale jistě tlačí lightsticky zavěšeny na těch policajtech. V peny jsem narazil na obal na pruty za 330kč, tak jsem byl nucenej ten nepotřebnej bordel nechat doma. Teď už tahám jen ten futrál, malou polní (s krmením) a židličku (v obalu, hozenou přes rameno). Problém s vařičem jsem ještě neměl. Asi proto, že se ještě nestalo že by RS přišla když jsem vařil. A vlastně to ani neřeším, ten vařič nenosím pro sebe, ale pro ty, co mi chtějí uvařit jídlo. Ať si to kdyžtak vyřídí s RS oni :-)

reagovat
Pátek 20. dubna 2012 v 11:53 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Fryw> To sem nikdy nepochopil tahat zbytečný a ještě k tomu sotva funkční krámy… :-93; Chápu, že zavařená svíčka je prima retro, ale funkčnost?? Navíc otevřený oheň takže zase nic. Občas soudruzí z RS pruží i na vařič. :-> A když na to příde tak mi svítí i pitomej telefoun. ;-)

reagovat
Pátek 20. dubna 2012 v 9:58 ® Robur
Robur

džigit> dovlím si neskromně poznamenat, že hned po Járovi C. jsem tento problém řešil už já http://www.chytej.cz/…3635/svetlo/

reagovat
Pátek 20. dubna 2012 v 0:54 ® Fryw reakce na …
Fryw

nnnap> Zajimavy že baterka co má led tě neoslovila. Nemícháš drinky na rybách? .-)

reagovat
Pátek 20. dubna 2012 v 0:49 ® nnnap reakce na …
nnnap

Fryw> bingo! Zavařované světlo! Když si ho doma zavařím, budu ho mít dost a pasterované vydrží celou sezónu!

reagovat
Pátek 20. dubna 2012 v 0:43 ® Fryw
Fryw

Na ryby beru 3 typy světelných zdrojů.1. lampu tvořenou svíčkou a zavařovačkou. 2. čelovku (která ale nesvítí – to mi trochu vadí). 3. zapalovač s ledkou Kdysi jsem bral i petrolejku ale to prý není zrovna ono. Chci to trošku modernizovat, protože v noci moc nevidím… Na vaření malou klasickou propanbutan bombu s vařičem o dvou „plotnách“. Jedna špatně těsní tak občas šlehají plameny. Bohužel mám sklerozu a nikdy nevim která to je. Uvažuju o nějaké aku baterce která ma led+ něco. A nabíjet by měla jít z autozásuvky.

reagovat
Pátek 20. dubna 2012 v 0:05 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Pardoon! Ale i tak je to hukot a 1l vody mam vařenej hnet! :-> A nej sranda byla, když sme vařili stereo: já fazolky a kámoš čaj. A k tomu měl slušivou čínskou soupravu. Jo na Bučině to čuměli… :-D

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 23:48 ® džigit reakce na …

MIG-35> si to asi popletl,2000 W ni kW :-D

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 23:35 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> No nic moc!! Ten benzín si vrčí 2000KW… :-D A kámoš má jinej model a to je teprv hukot! Jako, když vzlítá balon. :-D No jak to tak vidim budem mušet uspořádat vařičové simpozium! :->

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 23:30 ® džigit reakce na …

MIG-35> všechny už ne a některé jsem ani nerozbíhával.je toho plné aukro.
Ten litiňák ale jede, ale je to hukot 9,5kW :-))

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 23:10 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Hele ty si vážně sběratel!! :-D :-D Fachaj ti všechny exponáti?? :-93;

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:55 ® džigit

jinak mám doma i tento,ale na wok.Ovšem na připojení třa min desítku bombu a na přepravu dvoukolák :-))

reagovat
foto/forum/2012/th-img20312.jpg
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:51 ® džigit

našel jsem tu stíhačku-nebrat,šílený hukot a nic moc výkon… http://tr.aukro.cz/…3860329.html

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:49 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Hééj! Na tom mi děcka vařeji kafíčko!! :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:44 ® džigit reakce na …

MIG-35> jj to byly časy,taky rád vzpomínám :-D

reagovat
foto/forum/2012/th-img20311.jpg
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:44 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> já, ničím, místo lovu čímkoliv. Už sem to řešil i parkovačkou.

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:37 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Žádné butry neházim! Plyn a 2 plotínky na tom sem žil selý prázdniny pod stanem!! :-D Do teď, když slyšim to ševelení a cítim vůni plynu se mi řinou slzy do oka.. :-> Nádherný to byl čas! :-)

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:32 ® džigit

nnnap> Ty musíš být na soukromáku osvětlen bílým neoslňujícím?

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:28 ® džigit

MIG-35> zlatý butan.Vytáhnu,naš­roubuju a hořím.Tohle je příprava… :-))
Samo,že vše má své pro a proti,tak opatrně s tím kamenováním :-D

reagovat
Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:22 ® MIG-35
MIG-35

sys-el> Jo pohodovej kousek! Má 2 triskí a žere i petrolej. :-> Já frčim technickej páč mi nezasírá ešusí. Navíc maj atest na převoz letadlem. A benzín seženeš fšade. Začínal sem s klasika „postýlkou“ na tuhej líh pak VAR poté Coleman benzín, leč se sral. No a pak sem našel MSR a sem spokojenej moc. :-D Ale jak píše kolega oheň je oheň!

nnnap> Docel sem přemejšlel hodit online kamerku z rybolovu… :-93;

reagovat