Vyhledávání
Čelovky,svítidla a jiné typy osvětlení při rybolovu
19.4.2012 | džigit | 26.527 zobrazení | 101 odpovědí
Vzhledem k tomu,že spousta z nás chytá za tmy a potřebuje vidět a taky musí mít označeno místo lovu při chytání na „24 hodinovém“ úseku,zajímalo by mně,jak to řešíte. Prostě fórum o svícení,osvětlení apod.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. dubna 2012 v 18:28 ® nnnap
- reagovat
- Pondělí 23. dubna 2012 v 18:22 ® džigit reakce na …
-
nnnap> no nějakou dobu už nekouřím
reagovata i tak,filtrovat polétavý prach přes cigáro?
- Pondělí 23. dubna 2012 v 18:07 ® nnnap reakce na …
-
džigit> no asi myslí, že bys to měl přefiltrovat přes nějakou startku.
reagovat - Pondělí 23. dubna 2012 v 8:46 ® džigit reakce na …
-
Fryw>
reagovatse mimo mísu…
- Neděle 22. dubna 2012 v 17:46 ® Fryw
-
co nějaky havana, to nefiltruje?
reagovat - Neděle 22. dubna 2012 v 16:38 ® džigit
-
tak jsem si ji o víkendu lehce otestovel.Jedním slovem paráda,jen jsem měl při plném výkonu cuť si nasadit na hubu nějaký filtr,co bylo v luftě bordelu
reagovat - Pátek 20. dubna 2012 ve 14:30 ® nnnap reakce na …
-
džigit> a kde máš to čelo? Sis objednal čelovku, ni?
reagovat - Pátek 20. dubna 2012 ve 14:13 ® džigit reakce na …
-
Robur> tý woe,to mi uniklo
reagovatstrašně se sorruji a sypu si na hlavu…
Asi jsem do vyhledávače napsan cosyk Ostravsky a un se synek nevyjadřyl dostatečně jasněKlidně to slučte,upravte a nebo…
Jinak už mám latarňu doma,od objednání necelých 24 hodin!!! - Pátek 20. dubna 2012 ve 13:05 ® Fryw reakce na …
-
Robur> Tak to už je druhá chyba soudruhů z NDR o které vím prostřednictvím obrazovky
reagovatČetl jsem názor bezdomovce, že svoboda člověka je i v tom, že si může rozdělat oheň aby si udělal jídlo. RS a hasiči to možná vidí jinak.
- Pátek 20. dubna 2012 ve 12:57 ® Robur reakce na …
-
Fryw> na rybách se nesmí ani jíst, musíš se věnovat prutům
reagovat. Kdysi jsem seděli na úhořích na takovém molu, takže jsem svíčku muesli dát do toho mola, což pochopitelně nešlo, takže kamoš vzal plastovou pochvu z nože z NDR, tu zasunul mezi prkna o metr pod námi a na to postavil svíčku. Libovali jsem si, jak ta svíčka pěkně hoří a svítí a neoslńuje. Samozřejmě před půlnocí jsem chtěli uhasit svíčku. byl tam už jen pěkně hořící škvareček té pochvy.
- Pátek 20. dubna 2012 ve 12:29 ® Fryw reakce na …
-
MIG-35> Ta svíčka v zavařovačce je stále funkční věc, vedle policajta mezi očka. Ale na její místo se už pomalu ale jistě tlačí lightsticky zavěšeny na těch policajtech. V peny jsem narazil na obal na pruty za 330kč, tak jsem byl nucenej ten nepotřebnej bordel nechat doma. Teď už tahám jen ten futrál, malou polní (s krmením) a židličku (v obalu, hozenou přes rameno). Problém s vařičem jsem ještě neměl. Asi proto, že se ještě nestalo že by RS přišla když jsem vařil. A vlastně to ani neřeším, ten vařič nenosím pro sebe, ale pro ty, co mi chtějí uvařit jídlo. Ať si to kdyžtak vyřídí s RS oni
reagovat - Pátek 20. dubna 2012 v 11:53 ® MIG-35 reakce na …
-
Fryw> To sem nikdy nepochopil tahat zbytečný a ještě k tomu sotva funkční krámy…
reagovatChápu, že zavařená svíčka je prima retro, ale funkčnost?? Navíc otevřený oheň takže zase nic. Občas soudruzí z RS pruží i na vařič.
A když na to příde tak mi svítí i pitomej telefoun.
- Pátek 20. dubna 2012 v 9:58 ® Robur
-
džigit> dovlím si neskromně poznamenat, že hned po Járovi C. jsem tento problém řešil už já http://www.chytej.cz/…3635/svetlo/
reagovat - Pátek 20. dubna 2012 v 0:54 ® Fryw reakce na …
-
nnnap> Zajimavy že baterka co má led tě neoslovila. Nemícháš drinky na rybách? .-)
reagovat - Pátek 20. dubna 2012 v 0:49 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> bingo! Zavařované světlo! Když si ho doma zavařím, budu ho mít dost a pasterované vydrží celou sezónu!
reagovat - Pátek 20. dubna 2012 v 0:43 ® Fryw
-
Na ryby beru 3 typy světelných zdrojů.1. lampu tvořenou svíčkou a zavařovačkou. 2. čelovku (která ale nesvítí – to mi trochu vadí). 3. zapalovač s ledkou Kdysi jsem bral i petrolejku ale to prý není zrovna ono. Chci to trošku modernizovat, protože v noci moc nevidím… Na vaření malou klasickou propanbutan bombu s vařičem o dvou „plotnách“. Jedna špatně těsní tak občas šlehají plameny. Bohužel mám sklerozu a nikdy nevim která to je. Uvažuju o nějaké aku baterce která ma led+ něco. A nabíjet by měla jít z autozásuvky.
reagovat - Pátek 20. dubna 2012 v 0:05 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Pardoon! Ale i tak je to hukot a 1l vody mam vařenej hnet!
reagovatA nej sranda byla, když sme vařili stereo: já fazolky a kámoš čaj. A k tomu měl slušivou čínskou soupravu. Jo na Bučině to čuměli…
- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 23:48 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> si to asi popletl,2000 W ni kW
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 23:35 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> No nic moc!! Ten benzín si vrčí 2000KW…
reagovatA kámoš má jinej model a to je teprv hukot! Jako, když vzlítá balon.
No jak to tak vidim budem mušet uspořádat vařičové simpozium!
- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 23:30 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> všechny už ne a některé jsem ani nerozbíhával.je toho plné aukro.
reagovat
Ten litiňák ale jede, ale je to hukot 9,5kW - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 23:10 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Hele ty si vážně sběratel!!
reagovatFachaj ti všechny exponáti??
- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:55 ® džigit
-
jinak mám doma i tento,ale na wok.Ovšem na připojení třa min desítku bombu a na přepravu dvoukolák
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:51 ® džigit
-
našel jsem tu stíhačku-nebrat,šílený hukot a nic moc výkon… http://tr.aukro.cz/…3860329.html
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:49 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Hééj! Na tom mi děcka vařeji kafíčko!!
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:44 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> jj to byly časy,taky rád vzpomínám
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:44 ® nnnap reakce na …
-
džigit> já, ničím, místo lovu čímkoliv. Už sem to řešil i parkovačkou.
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:37 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Žádné butry neházim! Plyn a 2 plotínky na tom sem žil selý prázdniny pod stanem!!
reagovatDo teď, když slyšim to ševelení a cítim vůni plynu se mi řinou slzy do oka..
Nádherný to byl čas!
- Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:32 ® džigit
-
nnnap> Ty musíš být na soukromáku osvětlen bílým neoslňujícím?
reagovat - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:28 ® džigit
-
MIG-35> zlatý butan.Vytáhnu,našroubuju a hořím.Tohle je příprava…
reagovat
Samo,že vše má své pro a proti,tak opatrně s tím kamenováním - Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 22:22 ® MIG-35
-
sys-el> Jo pohodovej kousek! Má 2 triskí a žere i petrolej.
Já frčim technickej páč mi nezasírá ešusí. Navíc maj atest na převoz letadlem. A benzín seženeš fšade. Začínal sem s klasika „postýlkou“ na tuhej líh pak VAR poté Coleman benzín, leč se sral. No a pak sem našel MSR a sem spokojenej moc.
Ale jak píše kolega oheň je oheň!
nnnap> Docel sem přemejšlel hodit online kamerku z rybolovu…
reagovat