Chytej.cz

nejhezčí česká ryba

21.3.2012 | alexdelpiero | 30.354 zobrazení | 87 odpovědí

Chtěl bych vědět jakou rybu z českých vod považujete za nejhezčí případně nejoblíbenější a proč? :)U mě vede Parma a Candát :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 22. března 2012 v 9:04 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Segoves> Já též.Žádný pangas,žádný losos,žádný předražený candát,žádný otřískaný plesnivý duhák z tesca…ale cejn na kmíně nebo uzený :-)

reagovat
Čtvrtek 22. března 2012 v 8:46 ® Segoves reakce na …
Segoves

kety.vydra> náhodou já bych na rybku měl docela chuť :-)

reagovat
Čtvrtek 22. března 2012 v 8:23 ® kety.vydra
kety.vydra

Na talíři.A teď do mě! :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 22. března 2012 v 8:08 ® Segoves
Segoves

potočák, okoun, lín všechno sou to nádherný ryby ale ještě tu nezazněla ŠTIKA:)

reagovat
Čtvrtek 22. března 2012 v 7:37 ® FInnnp

Jednoznačně nejhezčí rybka je Zlatá rybka.Ježiš maria já bych si s sní popovídal.....Jinak po pár hodinách bez záběru mě připadá i Cejn jako fešák.Přesto je u mě nejhezčí rybou Lín jak vzhledem tak i lovem.

reagovat
Čtvrtek 22. března 2012 v 0:27 ® paolomaldini
paolomaldini

Otazka je dost zvlastni, stejne jako si na kazde zene nekdo najde neco krasneho a pro nekoho je to ta nejkrasnejsi zinka a v oku jineho znalce je pouhou karikaturou zenstvi. Tak i pro rybare je nejkrasnejsi ryba veci vkusu. Ja nejvice obdivuji okouny z piskoven a cistych vod kde maji vetsinou velmi vyrazne zbarveni a barevne kontrasty, kdyz se k tomu prida slusna velikost a hrbet jak u statneho byka, neni co resit! Takze muj zebricek: 1) Okoun 2)Perlin 3) Tloust/Ostroretka

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 23:36 ® jersey
jersey

Asi potočák.......to je prostě náááááádhera!

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 23:20 ® Mrakoš

Nádhernej je lín, takovej zelenej sameťák. Ale která je nejhezčí? Těžko říct.

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 23:08 ® bjucek
bjucek

.

reagovat
foto/forum/2012/th-img20101.jpg
Středa 21. března 2012 ve 22:56 ® Ciffik
Ciffik

lín

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 22:24 ® Zedtu
Zedtu

Nejhezčí česká ryba je mník at už zbarvením nebo i tvarem těla. Prostě nádhera:)

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 21:30 ® Fryw
Fryw

Mezi nejhezčí ryby řadím tlouště. Nejen že se mi líbí jeho zbarvení a stavba těla, ale i jeho lov je zábavný. Rád je chytám na třešně, na cit. Největšího mám na třepačku, s koníkem, zatím co ostatní se pokoušeli tyto „amury“ chytat na chleba.

reagovat
Středa 21. března 2012 ve 20:47 ® Bigpista
Bigpista

Kapr je hezká ryba. Sazan i ten domácí. Ale stejně mi srdéčko nejvíc zaplesá nad okounem, ploticí nebo línem.

reagovat
Středa 21. března 2012 v 19:44 ® alexdelpiero
alexdelpiero

nnap… nesouhlas původní říční kapr já krásná ryba.. daleko hezčí jak ty namutovaný obludky který jsou vyšší jak delší........­.bleeeeeeeeee

reagovat
Středa 21. března 2012 v 19:30 ® Barr

No jo,je to tak,máš pravdu.Neuvědomil jsem si to.Je nejhezčí a nejchytřejší.

reagovat
Středa 21. března 2012 v 18:47 ® nnnap reakce na …
nnnap

Barr> ta původní se mi nelíbí. Krásu tomu vštěpil člověk až šlechtitelstvím, kdy upravil ten nepraktický přírodní produkt, původně určeném snad ke sběru chrostíků, do ideálu krásy. Já na něm oceňuji mimo jiné i krásné, široké čelo. Je za ním dostatek inteligence a dá se dobře trefit.

reagovat
Středa 21. března 2012 v 18:35 ® Barr

Bude se hlasovat? Jedině kapr! Nejhezčí jsou ty původní a v množství před ekologickou katastrofou.

reagovat
Středa 21. března 2012 v 18:05 ® chj.rybar
chj.rybar

Mně se nejvíc líbí lipan, připadá mi, jako z akvárka.:-O :-) :-P

reagovat
Středa 21. března 2012 v 17:35 ® Robur reakce na …
Robur

kety.vydra> asi jsou, ale žádnou jsem nechytl

reagovat
Středa 21. března 2012 v 17:22 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Robur> Děláš si srandu? U vás nejsou střevle potoční,jo? Aha,Pálava… :-O :-)) :-D

reagovat
Středa 21. března 2012 v 17:19 ® nedby

Slunečnice pestrá je opravdu hezká

reagovat
Středa 21. března 2012 v 16:55 ® alexdelpiero reakce na …
alexdelpiero

:)

reagovat
Středa 21. března 2012 v 16:50 ® nnnap
nnnap

mě se asi nejvíc líbí kapr. Má taková velká ošiška. A velké čelo. Možná je to tím, že já už si vlastně ani žádnou jinou rybu nevybavuji, ani nevím, jak ostatní vypadají. Budou mít určitě ploutve, některé dokonce šupiny, ale fakt už nevím. Ale kdysi se mi líbili takové ty malé. Běžné. Plotička třeba, perlínek, bělice byla tak vzácná a pouze na jednom revíru, že na 1 chycenou ouklej jsem domů odtáhl 20 štik / taková zelená větev s velkou tlamou/, tak na té bych ocenil nuance duhy na její perleti…A nejvíc mne dostává bojovné srdíčko plotic. Bez ohledu na poměr člověk : ploťka. Já bych před medvědem tolik nezdrhal.

reagovat
Středa 21. března 2012 v 16:49 ® Bigpista
Bigpista

Nejhezčí ryba je ta živá, zdravá a silná a ve svém živlu. Ale největší radost mám asi z okouna.

reagovat
Středa 21. března 2012 v 16:44 ® Robur
Robur

za nejhezčí považuji střevličku potoční, ale živou jsem ji ještě neviděl

reagovat
Středa 21. března 2012 v 16:39 ® alexdelpiero
alexdelpiero

když sem byl menší tak se mi strašně líbil hrouzek, nevím proč.. ale prostě přišel mi roztomilej

reagovat
Středa 21. března 2012 v 16:28 ® osprey
osprey

Neřeším, všechny jsou hezké. Asi bude potočák hezčí než třeba střevlička východní, ale je to jen subjektivní úhel pohledu.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1