Vyhledávání
nejhezčí česká ryba
21.3.2012 | alexdelpiero | 30.354 zobrazení | 87 odpovědíChtěl bych vědět jakou rybu z českých vod považujete za nejhezčí případně nejoblíbenější a proč? :)U mě vede Parma a Candát :)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. března 2012 v 9:04 ® kety.vydra reakce na …
-
Segoves> Já též.Žádný pangas,žádný losos,žádný předražený candát,žádný otřískaný plesnivý duhák z tesca…ale cejn na kmíně nebo uzený
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 8:46 ® Segoves reakce na …
-
kety.vydra> náhodou já bych na rybku měl docela chuť
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 8:23 ® kety.vydra
-
Na talíři.A teď do mě!
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 8:08 ® Segoves
-
potočák, okoun, lín všechno sou to nádherný ryby ale ještě tu nezazněla ŠTIKA:)
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 7:37 ® FInnnp
-
Jednoznačně nejhezčí rybka je Zlatá rybka.Ježiš maria já bych si s sní popovídal.....Jinak po pár hodinách bez záběru mě připadá i Cejn jako fešák.Přesto je u mě nejhezčí rybou Lín jak vzhledem tak i lovem.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 0:27 ® paolomaldini
-
Otazka je dost zvlastni, stejne jako si na kazde zene nekdo najde neco krasneho a pro nekoho je to ta nejkrasnejsi zinka a v oku jineho znalce je pouhou karikaturou zenstvi. Tak i pro rybare je nejkrasnejsi ryba veci vkusu. Ja nejvice obdivuji okouny z piskoven a cistych vod kde maji vetsinou velmi vyrazne zbarveni a barevne kontrasty, kdyz se k tomu prida slusna velikost a hrbet jak u statneho byka, neni co resit! Takze muj zebricek: 1) Okoun 2)Perlin 3) Tloust/Ostroretka
reagovat - Středa 21. března 2012 ve 23:36 ® jersey
-
Asi potočák.......to je prostě náááááádhera!
reagovat - Středa 21. března 2012 ve 23:20 ® Mrakoš
-
Nádhernej je lín, takovej zelenej sameťák. Ale která je nejhezčí? Těžko říct.
reagovat - Středa 21. března 2012 ve 23:08 ® bjucek
-
.
reagovat - Středa 21. března 2012 ve 22:56 ® Ciffik
-
lín
reagovat - Středa 21. března 2012 ve 22:24 ® Zedtu
-
Nejhezčí česká ryba je mník at už zbarvením nebo i tvarem těla. Prostě nádhera:)
reagovat - Středa 21. března 2012 ve 21:30 ® Fryw
-
Mezi nejhezčí ryby řadím tlouště. Nejen že se mi líbí jeho zbarvení a stavba těla, ale i jeho lov je zábavný. Rád je chytám na třešně, na cit. Největšího mám na třepačku, s koníkem, zatím co ostatní se pokoušeli tyto „amury“ chytat na chleba.
reagovat - Středa 21. března 2012 ve 20:47 ® Bigpista
-
Kapr je hezká ryba. Sazan i ten domácí. Ale stejně mi srdéčko nejvíc zaplesá nad okounem, ploticí nebo línem.
reagovat - Středa 21. března 2012 v 19:44 ® alexdelpiero
-
nnap… nesouhlas původní říční kapr já krásná ryba.. daleko hezčí jak ty namutovaný obludky který jsou vyšší jak delší.........bleeeeeeeeee
reagovat - Středa 21. března 2012 v 19:30 ® Barr
-
No jo,je to tak,máš pravdu.Neuvědomil jsem si to.Je nejhezčí a nejchytřejší.
reagovat - Středa 21. března 2012 v 18:47 ® nnnap reakce na …
-
Barr> ta původní se mi nelíbí. Krásu tomu vštěpil člověk až šlechtitelstvím, kdy upravil ten nepraktický přírodní produkt, původně určeném snad ke sběru chrostíků, do ideálu krásy. Já na něm oceňuji mimo jiné i krásné, široké čelo. Je za ním dostatek inteligence a dá se dobře trefit.
reagovat - Středa 21. března 2012 v 18:35 ® Barr
-
Bude se hlasovat? Jedině kapr! Nejhezčí jsou ty původní a v množství před ekologickou katastrofou.
reagovat - Středa 21. března 2012 v 18:05 ® chj.rybar
-
Mně se nejvíc líbí lipan, připadá mi, jako z akvárka.
reagovat - Středa 21. března 2012 v 17:35 ® Robur reakce na …
-
kety.vydra> asi jsou, ale žádnou jsem nechytl
reagovat - Středa 21. března 2012 v 17:22 ® kety.vydra reakce na …
-
Robur> Děláš si srandu? U vás nejsou střevle potoční,jo? Aha,Pálava…
reagovat - Středa 21. března 2012 v 17:19 ® nedby
-
Slunečnice pestrá je opravdu hezká
reagovat - Středa 21. března 2012 v 16:55 ® alexdelpiero reakce na …
-
:)
reagovat - Středa 21. března 2012 v 16:50 ® nnnap
-
mě se asi nejvíc líbí kapr. Má taková velká ošiška. A velké čelo. Možná je to tím, že já už si vlastně ani žádnou jinou rybu nevybavuji, ani nevím, jak ostatní vypadají. Budou mít určitě ploutve, některé dokonce šupiny, ale fakt už nevím. Ale kdysi se mi líbili takové ty malé. Běžné. Plotička třeba, perlínek, bělice byla tak vzácná a pouze na jednom revíru, že na 1 chycenou ouklej jsem domů odtáhl 20 štik / taková zelená větev s velkou tlamou/, tak na té bych ocenil nuance duhy na její perleti…A nejvíc mne dostává bojovné srdíčko plotic. Bez ohledu na poměr člověk : ploťka. Já bych před medvědem tolik nezdrhal.
reagovat - Středa 21. března 2012 v 16:49 ® Bigpista
-
Nejhezčí ryba je ta živá, zdravá a silná a ve svém živlu. Ale největší radost mám asi z okouna.
reagovat - Středa 21. března 2012 v 16:44 ® Robur
-
za nejhezčí považuji střevličku potoční, ale živou jsem ji ještě neviděl
reagovat - Středa 21. března 2012 v 16:39 ® alexdelpiero
-
když sem byl menší tak se mi strašně líbil hrouzek, nevím proč.. ale prostě přišel mi roztomilej
reagovat - Středa 21. března 2012 v 16:28 ® osprey
-
Neřeším, všechny jsou hezké. Asi bude potočák hezčí než třeba střevlička východní, ale je to jen subjektivní úhel pohledu.
reagovat