Vyhledávání
Mícháte krmení doma nebo až u vody?
13.3.2012 | Zedtu | 25.927 zobrazení | 62 odpovědí
Chci se zeptat jestli používáte do krmení vodu z vodovodu nebo z rybníka, a jestli máte nějaké zkušenosti s tím že by jste na krmení s chlorovanou vodou měli méně záběrů. Nebo je to úplně jedno?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. března 2012 ve 23:49 ® noba reakce na …
-
Beer.Beda> tak seš tam dřív a aspon si můžeš dát víc
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 23:45 ® nnnap reakce na …
-
džigit> normálně, dáš do hrnce a dáš vařit. A když nemáte studnu, dejte tam vrt…
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 23:39 ® nnnap
-
ano, to je věcné břemeno mé šikovnosti, moudrosti, talentu…, tydle reakce. Ale to se pozametá, to není problém. To je jako nasráno od holubů. V benátkách městský kolorit. Patří to k životu.
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 23:26 ® džigit reakce na …
-
Stroft>
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 23:25 ® džigit
-
nnnap> je vidět,že si odborník přes fšecko…
reagovat
A jak se ty studny používají k vaření? - Středa 14. března 2012 ve 23:20 ® nnnap
-
vodovodní voda je dost agresivní, mrtvá kapalina. Proto se
reagovatvaří ze studní. Ale tomu vy tady prd rozumíte, páč matka vám vařila sunar z čeho? Z trubek, přeci.
- Středa 14. března 2012 ve 23:17 ® Stroft reakce na …
-
džigit> Normálně, vyfénovat. A na nové vodě, opět dovlhčit
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 23:10 ® džigit reakce na …
-
hraji> by mě u těch „až u vody“ míchačů,kteří tomu rozdílu tak věří,zajímalo,jak to dělají,když se pak s tím krmením mají přestěhovat na jiný revír s „jinou“ vodou
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 22:58 ® nnnap
-
jsem němec, abych rozhazoval chlór po krajině?
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 22:54 ® hraji reakce na …
-
džigit> těm rybám by to bylo jedno, kdyby to zamíchal třeba pivem.
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 22:26 ® džigit reakce na …
-
hraji> třeba chodí na ryby do křišťálové studánky
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 22:20 ® hraji reakce na …
-
Dawee> myslíš, že ryby řeší chemismus vody použité k navhlčení krmení? Řekněme, že použiješ tři litry vody. A krmení vhodíš do řeky, kde teče každou sekundu 20 000 litrů vody. Opravdu ten chemismus bude hrát roli?
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 21:58 ® Dawee
-
Já osobně míchám u vody, voda z vodovodu má jinej chemismus než ta v rybníce.
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 21:55 ® Zedtu
-
díky za názory. No píše se že se má krmení nechat odležet a abych si ho udělal u vody a pak ještě hodinu čekal než ho můžu použít tak to bych mohl při mých vycházkách na ryby krmení hodit do vody a začít pomalu balit
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 21:49 ® Zedtu reakce na …
-
nnnap> nedala by se ta voda ještě sehnat a kolik to stálo? Chtěl bych to vyzkoušet jak moc rychle to de ke dnu
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 21:01 ® MIG-35
-
Krmení sem si míchal doma, kdž sem si jezdil zakrmovat. Ale od toho sem upustil, kdž vidim jak mi to tam zakrmujou ostatní.
reagovatA když du chytat tak až u vody. Žádnej závažnej důvod k tomu nemam, prostě sem si tak zvyk…
- Středa 14. března 2012 v 16:09 ® Beer.Beda
-
Zatím vždy u vody, ale pokud jedu na závody trvá mi namíchat krmení cca 30 až 45min než se může použít.Proto musím jezdit dřív než ti, co si táhnou namočenou strouhnku do srkaček z domova.Přemýšlel jsem o míchání doma v klidu.K vodě krmení musíš dotáhnout tak jako tak.Jestli je suché nebo namíchané už není takový rozdíl.
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 13:47 ® Robur
-
ono je si dvojí míchání. Někdo si míchá směsky a někod jen do komerční směsky nalije vodu. I tak je to příjemné udělat v klidu doma. Ale já to nesu k vodě max 500m a neztrácím pak čas u vody.
reagovat - Středa 14. března 2012 ve 13:27 ® kingkubik reakce na …
-
noba> to jsme na tom stejne v zivote me nenapadlo ze si nekdo micha krmeni doma:Dteda znam jednoho takoveho ale na jeho michani krmeni by jsi potreboval aspon inzenyrsky titul:D
reagovat - Středa 14. března 2012 v 11:43 ® Bahňák
-
Moje babi míchala krmení zásadně v kýblu před chlívkem. Vodu si napumpovala z vlastní studny.
reagovat - Středa 14. března 2012 v 10:12 ® nnnap
-
já zásadně u vody. Protože voda je drahá a mi po zaplacení povolenky už moc nezbyde. Kdysi sem si kupoval od rusáků těžkou vodu, po zamíchání šla návnada bleskurychle dolů, bylo to výborný zejména na řeky.
reagovat - Středa 14. března 2012 v 8:53 @ Ivan Hrozný
-
Já zásadně na štedrej den v práglu na Koňským trhu.
reagovat - Středa 14. března 2012 v 8:47 ® tucnak11
-
No voda s kohoutku obzvlašč hlorovana nevim nevim
reagovatA co v leto ala pařaky, zanim bym dojel tak mam s krmeni na ryby kvasnice
Panove ohebneme tou tloustou ryč u vody a namihame si tam ne doma na stole v pohodli.
- Středa 14. března 2012 v 0:11 ® noba
-
teda přiznám se že mě vůbec nenapadlo že by si někdo michal krmení doma. Nestačím se divit
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 23:59 ® Stroft
-
Krmení dělám doma, přece nebudu k vodě tahat vrtačku
reagovatS vodou s vodovodu taky nemám problém ale pro klid duše používám odstátou z okapu
- Úterý 13. března 2012 ve 23:50 ® noba
-
zásadně u vody. Ještě si dělat doma bordel s krmením.
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 21:54 ® Robur
-
míchat krmení doma má 1 velkou výhodu, udělám to v klidu, neřeším, zda mně neujedou nohy na břehu, klidně si udělám i koule. Pěkně si umyju ruce a pak už je čistou rukou u vody naházím. Nevýhoda, nosím vodu k řece
reagovat.
- Úterý 13. března 2012 ve 21:23 ® Zedtu reakce na …
-
tak tu otázku tady asi zavřu:)
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 20:56 ® hraji reakce na …
-
Zedtu> voda je to poslední, co rozhoduje o tom, jak bude účinné krmení.
reagovat - Úterý 13. března 2012 ve 20:25 ® Zedtu
-
jj dík jen chci zjistit jestli to někdo nezkoušel a nemá na krmení od vody víc záběrů.
reagovat