Chytej.cz

Třinec a okolí necteno

24.2.2012 | B_Nick | 23.400 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, tak co třinčané jak přeživate zimu? Taky to už nemužete vydržet jako ja? Kam mate v plánu vyrazit na zahájeni pstruhovky? Pořídili jste nějake nové hračky na pstruhy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 1. března 2012 v 17:57 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

Řekl bych, že tak na stejno, mají tam i akvárko s nástražními rybkami… Ale hlavně se mi líp jezdí (a jednak to mám blíž, i když chodím do školy v Třinci) někam na vesnici, než do centra prašného města…

reagovat
Čtvrtek 1. března 2012 v 9:46 ® B_Nick reakce na …

zalesak05> hh :-D a v te navsi jsou nejake vetši? Nebo tak na stejno jako v třinci?

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 22:05 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

Jezdím do Návsí, v Třinci jsem byl, ale když jsem vytáhl kasičku s úsporama po drobných, tak se mě zeptal, jestli nehraju poker :-D .

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 22:04 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

O někom takovém, kdy to vychytal jsem už slyšel… Nic víc o něm akorát nevím…

reagovat
Středa 29. února 2012 ve 14:40 ® B_Nick

Kam jezdíte do rybařskych potřeb? Ja třinec naměstí a český těšín, ale rad bych se podival i jinam tak mužete dat nějake typy :-)

reagovat
Neděle 26. února 2012 ve 12:08 ® B_Nick

Jinak třinečaci shanim někoho na zahajení pstruhovky. Auto mám takže muzem zajet kdekoliv, tak kdyby nekdo chtel budu rad když se prida.

reagovat
Neděle 26. února 2012 v 9:00 ® B_Nick reakce na …

rybař13> Je to hruza no, nechapu co s tema rybama jako dělá jestli doma neji nic jineho nebo to nosi psovi nebo fakt nevím. Smutné je že to neni vyjimka že? Viz střitěž krasne rybniky kde se da taky pekne zachytat ale taky tam jsou mistni domorodci kazdy den a vzdy odchytaji. Neni tam problem za den nachytat i 10 kapru pres 40 ale ruku na srdce co s takovym prckem? Ja když už se rozhodnu nakou rybu vzit tak at stoji zato. Sice tech kapru přes 50cm tam uz moc neni ale kdyz je stesti tak se na ne da narazit. Naštestí o tu střitež se fakt dobře staraji a ryb tam je pořad dost.

reagovat
Sobota 25. února 2012 ve 22:55 ® rybař13
rybař13

Když takoveho zmetka vidíš tak prostě do te vody hod nic jiného si nezaslouží slušný rybář je rád za každou rybu kterou uloví,ví že když příjde příště že tam ryba je a tady vidíš takové individua,které si absolutně ničeho neváží.Jen on,ted a hned a co nejvíc to je jejich krédo

reagovat
Sobota 25. února 2012 v 18:26 ® B_Nick reakce na …

rybař13> hele hlavně na olzu kolem jedničky u splavu chodí takový jeden no nebudu sprosty, ma nejake těsto nevím co nevim s čeho nikomu to neřekne. Hodi kouli testa a chyta ostroretky každy den si odnasi minimalne 10 kusu teto ryby. Videl sem ho tam i v obdobi kdy byly hajene a hazel je za sebe do křoví, volal jsem organizaci ale ty o to nejeveli zajem takže nevim ale myslim ze on to tam hooodne prochytal. Jinak pod sosnou v tech peřejich se daji nachytat nejaci potočaci ale to jen nektere dny a uz jich tam taky neni i přes to že je tam vždy vracím. Jinak dnes jsem se byl projet k těrlicku a zatím zamrzlé ale vzpominky se probudily :-)

reagovat
Sobota 25. února 2012 v 17:18 ® rybař13
rybař13

chodíval jsem na ostroretky na Olzu přímo do města bývalo jich tam hodně i parmy,ale nějak se i tam ryby vytrácejí.Možná je splachuje velká voda,ale níže taky nejsou,nějaká hejna jsou vidět přímo v železárnách asi proto že tam se predátoři dost bojí je tam jednak velký ruch a hodně přemostění a to např.kormoráni nemají rádi tam kde je klid např. na Balinách tam o rybu nezavadíš tak též v Těšíně kolem rybníků na Olze se ryby stratily je tam akorát par jelečků,za to jsou tam nezkuteční predátoři v podobě morčáků ti nenechají žádnou menší rybku na pokoji vidět je lovit tak rybáři naskakuje husí kuže a jsou tolik opěvováni chranci jaké že to máme hezké kačenky na té naši Olze a jak si tady zvykli no všeho do času až to tam spolu s kormorány vyžerou tak potáhnou dál a ochránci zaplačou no jo příroda je příroda

reagovat
Sobota 25. února 2012 ve 12:11 ® B_Nick

Chodíte někdo na ty dva rybníky v návsí? Je to pstruhovka, tento rok tam planuju zajit ale nevim vubec jake to tam je.

reagovat