Chytej.cz

pozdní odevzdání povolenky necteno

13.1.2012 | kukuč | 49.677 zobrazení | 269 odpovědí | upravit

Letošní rok sem zapomněl odevzdat povolenku tak se jen chci zeptat co mě čeká za trest.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 14. srpna 2012 ve 14:50 ® Bigpista
Bigpista

hraji> Souhlasím se superwebem. Počítač nemá každý, ale 2/3 rybářů jistě ano. A navíc bych z toho udělal na přechodnou dobu alternativu ke klasické papírové povolence. Je to dobrý nápad, který by ve finále ušetřil každé MO spoustu administrativy. A že by to možná mělo nějaké porodní bolesti? To by se nesmělo začínat s ničím novým.

reagovat
Úterý 14. srpna 2012 ve 14:49 ® kubas reakce na …
kubas

superweb> Proč by tě měl někdo upozorňovat na to, že jsi neodevzdal papíry? To je jen a pouze Tvoje starost…

reagovat
Úterý 14. srpna 2012 ve 14:29 ® superweb reakce na …
superweb

džigit> dedky jsem dal do uvozovek, o tech psal pode mnou rgb :-)

hraji> 1)Vhodny program = internetovy prohlizec. Obsluzny program je php skript a mysql databaze. Myslim ze by to zvladl napsat 1 schopnejsi programator za tyden :-)

1. Kdyz das programatorovi tyden navic, dokaze ti to vychytat tak, aby ti to podezrele pomery delka/vaha vyfiltrovalo a zas ti to usetri praci.
  2. Hodnekrat jsem na to v minulosti zapomel. Nastesti me nikdy nepotrestali :-) Pokud by mi 10.ledna od CRS prisel mail, ze jsem jeste neodevzdal a link na formular…
reagovat
Úterý 14. srpna 2012 v 8:44 ® džigit reakce na …

superweb> pokud máte ve vedení MO dědky,tak s tím něco udělej/te/ a nebreč tady ;-)

reagovat
Úterý 14. srpna 2012 v 8:41 ® hraji reakce na …
hraji

superweb> protože o zpracování sumářů něco málo vím, dovolím si reagovat na to, co jsi napsal. Především odevzdávat sumáře ve formátu .pdf je k ničemu. Nic to nevyřeší. Aby to mělo význam z hlediska úspory práce, musely by se sumáře zpracovávat ve formátu, který dovolí importovat data. A dostáváme se k základním problémům:

1. Každý rybář by musel mít přístup k počítači a vhodnému programu. Má? Troufám si tvrdit, že nemá.
  2. Data zapsaná do formuláře by musela být správná. Jsou? Nejsou, zkušenost ukazuje, že je potřeba velmi často zasáhnout a data korigovat. Takže pouhý import by byl k ničemu. Stejně by musela obsluha každý sumář otevřít a zkontrolovat. Protože věř či nevěř, kapr 46 cm dlouhý opravdu nemá 4,8 kg a úhoř 65 cm neváží 1,2 kg.
  3. Na základě čeho si myslíš, že rybář, který má problémy s odevzdáním sumáře a povolenky v termnínu při ručním vyplňování, udělá tu stejnou práci na počítači včas a správně?
reagovat
Úterý 14. srpna 2012 v 7:13 ® Robur reakce na …
Robur

superweb, a ještě by mohli chovat králíky, když už to PC budou mít

reagovat
Úterý 14. srpna 2012 v 1:16 ® superweb
superweb

Snizit denni limit uslechtilych ryb na 1ks. A dat vyhodu 2ks/den tem, co odevzdaji elektronicky. Myslim ze by se rychle ukazalo, ze to neni slozite ani pro starsi generaci :-)
Podle me je to softwarove zakazka tak max za 200 000. Druha vec jsou pocitace pro MO, ale nemyslim ze 8 000 za notebook by jakakoliv organizace nezvladla.

reagovat
Úterý 14. srpna 2012 v 1:13 ® superweb
superweb

No prave proto by to melo byt centralni pro cely svaz a pro „dedky z MO“ jen jednoduche rozhrani, kam by se Franta prihlasil a koukli ze Pepa odevzdal vcas a chytil pet kapru. Vedeni svazu by melo data z prvni ruky, Franta by nemusel ulovky scitat rucne a mel by vic casu venovat se treba jinym sve MO prospesnym cinnostem.

reagovat
Pondělí 13. srpna 2012 v 18:46 ® kakr reakce na …

rgb23> Někteří dědci pracovali s počítačem v době, kdy jsi tahal kačera na špagátu.

reagovat
Pondělí 13. srpna 2012 v 0:12 ® rgb23 reakce na …
rgb23

superweb> nevím jak u Vás, ale v naší organizaci je představenstvo věkem tak 60+, ti zdatnější vědí co je počítač a jak se pouští.Byl by to krok asi správným- technologickým směrem a jednou se toho dočkáme, ale zatím je to hudba budoucnosti. Nakoupit počítače, licence programu, zaučit dědky… Jednou to bude pěkná státní zakázka za hodně peněz:-)

reagovat
Neděle 12. srpna 2012 ve 23:54 ® superweb
superweb

Trosku pozmenim dotaz..proc nemuzeme v 21.stoleti zadat jmeno a heslo na rybsvaz.cz a vypis dochazek zadat elektronicky, prip. poslat naskenovanou povolenku v pdf??

reagovat
Středa 8. srpna 2012 v 1:30 ® fila reakce na …
fila

souhlas

reagovat
Sobota 21. července 2012 v 9:24 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Tak s tím neporádim musís se zeptat na svazu :/

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 ve 12:37 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

hraji> :-)

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:42 ® nnnap
nnnap

zde můj profil na mrk. Registrovaní tu i tam mohou nahlédnout. http://www.mrk.cz/clen.php3?…

Důvody, které vedly k zablokování účtu si martin pečlivě smazal, ty tam nenajdete, ale hraji ví vše, tak nám je tady uvede.:-93;

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:40 ® 1Mara reakce na …
1Mara

nnnap> Jedno se ti ale musí nechat , nejsi tady na Chytej ještě ani půl roku a už jsi nasral přez půlku lidí co jsem chodí na pohodu , jak ty to děláš …

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:38 ® hraji reakce na …
hraji

sus1> škoda slov. A konec konců, já mohu klidně psát jen na MRKu. A oni si to lidi časem přeberou i tady. Stačí se podívat, kolikrát skutečně někomu poradil.

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:36 ® havran62 reakce na …

hraji: Máte pravdu,nemá cenu reagovat,jsou příjemnější chvíle než tento chudáček.

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:36 ® nnnap
nnnap

souhlas, to by se mohlo. Hraji piš.:-D
Tos mu teda zavařil. :-D
Jinak hraji, pokud bys měl pocit, že někomu hraješ bílého koně, tak můžeš včas zatáhnout za ruční brzdu:-D

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:31 ® sus1 reakce na …

hraji> Možná by nevadilo,proč tomu tak bylo – napsat to tady veřejně, at lidé vědí, oč doopravdy jde.Nebude to žádná dikriminace,pokud se bude jednat o pravdu.

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:28 ® hraji reakce na …
hraji

sus1> to je věc vedoucího. Mě nevadí také, já ho ignoruji. Ale protože vím o tom, proč byl vyhozen z MRKu, vím že je to duševní mrzáček. Proto jsem považoval za nutné informovat kolegu havrana62 o tom, že debata je zbytečná. On neargumentuje, on pouze vrší invektivy a urážky. Je to případ pro psychiatra

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:24 ® nnnap
nnnap

a ještě něco, kádrová rezervo.Konflikty vyvolávat nemám potřebu, když tak, diskuzi. Jestli teda rozumíš teď tomu, co jsem napsal. A že zrovna nemám potřebu plácat o houně s kolektivem v zasmrádlém kumbálku že voda teče z kopce? Nezlob se, ale zajímá mne diskuze pouze s tím, kdo vydrží otevření oken a VYVĚTRÁNÍ. Jiní mne nezajímají. Že se zatuchlíci občas přidají, je jejich věc. Nikdo je nezve.

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:23 ® sus1 reakce na …

hraji> No vidíš a tady vedoucímu nevadí.:-)

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:17 ® nnnap reakce na …
nnnap

hraji> soudruhu, tvá zbožná přání jsou ti vidinou. A havrane, tento psvb má na mě zálusk poté, co jsem ho jako příklad estébáckého chování při cenzurním hodnocení typu líbí-nelíbí uvedl v diskuzi s martinem po zavedení Líbí- nelíbí, páč hned jak to bylo možné, tak začal sázet nelíbí. Hovno mu je po MÝCH příspěvcích, když to tak řeknu eufemisticky. Když něčemu nerozumím, tak jdu učit nebo dělat normy. STARÁ VĚC.

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:03 ® hraji reakce na …
hraji

havran62> mohu-li doporučit lék, doporučuji úplnou ignoraci. Vůbec na něj nereagujte. On šašek bez obecenstva je trapný šašek a časem ho to přestane bavit. On čeká právě na to, že budete reagovat. Je to ubožák, kterého vyhodili z MRKu, protože dělal to samé, jen vyvolával konflikty.

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 10:02 ® nnnap reakce na …
nnnap

havran62> pokud nejsem slepej a retardovanej, vyvozuji, že tys to byls, kdo začal se otírat. Jinak mne nick havran 1962 vůbec nezajímá, ani prach na jeho ctihodném hřbětě. A chystáš se na únor? Budete mít oslavu!

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 9:52 ® havran62 reakce na …

nnnap> Ty si opravdu mentálně postižženej jedinec kterej umí akorát ponižovat.Radši někam zalez.

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 v 9:11 ® nnnap reakce na …
nnnap

havran62> no vidíš to. Můžeme přidat na obtížnosti. Teď vem klůcek a snaž se žížalku napíchnout a nést k ústům.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 19:01 ® havran62 reakce na …

nnnap: Narozdíl od tebe mladíku to zvládám i nohama.Tvé nejapné poznámky si schovej na jiná fora.Zatím si nic nedokázal a asi jen tak nedokážeš.Vážím si jiných kolegů, kteří tu mají daleko ale daleko větší přehled o dané situaci.Udeláš dobře když vezmeš kyblík a lopatičku a pujdeš si hrát na jinej píseček.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 18:20 ® nnnap
nnnap

havran62> nejdřív se nauč jíst rukama…

reagovat