Chytej.cz

pozdní odevzdání povolenky necteno

13.1.2012 | kukuč | 49.681 zobrazení | 269 odpovědí | upravit

Letošní rok sem zapomněl odevzdat povolenku tak se jen chci zeptat co mě čeká za trest.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 27. ledna 2012 ve 23:34 ® ras2ta reakce na …
ras2ta

hraji> dekuji

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 ve 23:15 ® hraji reakce na …
hraji

ras2ta> ono to dost záleží na jednotlivých MO, ale počítej s částkou 2500+ korun.

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 ve 21:52 ® havran62

clapi,víte proč se museli na rakouské a německé hranici sundat dráty,protože až poženeme provokatery typu nnnap aby se oně nepřerazil.

reagovat
Pátek 27. ledna 2012 v 18:26 ® ras2ta
ras2ta

chcu se zeptat.jelikoz si chci delat povolenku asi po 7 letech chcu se zeptat jak to chodi a kolik to asi bude stat…chci si ji delat v Hodonine protoze tu tud ziju,ale trvale bydliste mam v Drnholci.

reagovat
Středa 25. ledna 2012 ve 20:48 @ kukuč

A to pak stačí zajít do MO a říct si o razítko do Členské Legitimace?

reagovat
Úterý 17. ledna 2012 ve 20:07 ® Horalcz reakce na …
Horalcz

nnnap> my jsme se už vyjádřily ,ale ty jsi mimo mísu.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 ve 22:08 ® nnnap
nnnap

no co vám kluci taky jiného zbejvá, když kompetentně se vyjádřit neumíte, že.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 ve 21:58 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

kety.vydra>no už sem nadtím přemýšlel také ale když tady plácá pořád ty keci no budu to také přehlížet souhlas stebou.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 ve 20:57 ® nnnap reakce na …
nnnap

kakr> dobrá, nazvěme to výpalným ve formě členské známky.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 ve 20:48 ® Alov reakce na …
Alov

nnnap> Tak to máme zprdeleklikusakra…

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 ve 20:40 ® nnnap
nnnap

právě sem se vrátil z hradu. Měna nebude!

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 18:36 ® Horalcz reakce na …
Horalcz

kety.vydra> jj jak říkáš,mele pátý přes devátý a vůbec neví co blábolí.Ukončíme tuto diskuzi s ním,páč to nemá cenu.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 18:24 ® Horalcz
Horalcz

regulus> zdarec ,to bylo moc pěkně napsané a do puntíku.On asi vůbec neví o čem mluví.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 16:44 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

chosebaits,ladamaj> To jste ještě nepochopili,že tzv. nnnap je jen provokatér,hrající si na chytrého a honící si vlastní ego na ostatních? Já jsem s ním skončil,nereaguju na něho a mám klid9-)

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 ve 13:24 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

nnnap>stebou konverzovat je opravdu zatrest fakt.Víš co vůbec chceš!!!!

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 9:27 ® Piranha reakce na …
Piranha

hraji> ok, v pohodě pokud ho znáš.Já ne tudíž jsem psal co jsem psal.Ale 100 duháků ti sežeru taky když je budu mít kde masit :-))

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 9:21 ® chosebaits
chosebaits

nnnap> Fakt jseš případ do ustavu nebo vubec nevíš co píšeš.Furt tu něco o komouších a přitom tu máš volbu kde budeš chytat a za jakých podmínek.Nikdo tě nenutí být členem ČRS či MRS a platit(tak jak psal regulus).Pak si tady někde něco psal o socce a přitom se kroutíš jako socka:-) Beru tě teda jako socku a nešel si si nejlevnější revír chytej cz.Snažíš se chytat jen virtuálně z tvé nudy a asi i neschopnosti ,když ve vodách ČRS nemužeš nic chytit a utríkáš na soukromé a nejlépe ty zdarma. Snažíš se tu jen upoutat na sebe a vyvolat nějakou diskusi a z tý vylést jako hrdina a když se tě někdo zeptá či položí ti smyslplnou otázku tak jen utíkáš.Nic,měj se.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 9:19 ® kakr reakce na …

nnnap> Žádný „udržovací poplatek neexistuje“. Jsi členem o.s. a platíš členský příspěvek, nejsi členem neplatíš. Je to na Tvém rozhodnutí. Poplatek v knihovně platíš i když si knihy nevypůjčuješ.......

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 9:17 ® hraji reakce na …
hraji

Piranha> reagoval jsem na příspěvek, který psal o poplatcích pro ID. Jestli věříš tomu, že jeden člověk dokáže sníst zarok víc než 100 pstruhů a více než 70 kilo kapra, je to tvoje věc. Já toho rybáře znám. Když ho potkáš, jak jezdí kolem vody na kole, na mopedu a nebo chodí pěšky, aniby tě nenapadlo, že to je ID. A tyryby chytá na kšeft a ani se tím netají. Jediné co jsem tím chtěl říct je to, že není ID jako ID. Někteří ID jsou zcela obyčejní vychcánci, kteří parazitují na ostatních.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 9:06 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

noba> Buď uplně v klidu,nebo na povolence (né jen na povolence) je napsáno že máš odevzdat do 15 dnu po skončení platnosti a žádnej strejda z MO nemuže toto měnit dle vlastního uvážení!

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 8:47 ® Piranha
Piranha

hraji> ti kapři co se do té vody nasazují jsou určeni k tomu aby se žrali.Záměr svazu není nasadit kapry aby z nich byli 18kg stroje :-) Takovému člověku ani závidět nechci.Co má dělat když je tělesně omezen, jde k vodě a handicap si kompenzuje jinak.Pokud ty ryby sní, tak na tom nevidím nic špatnýho.Pokud si je zapíše, voda o ty ryby nebude další rok chudší. Teď mi to přišlo od tebe malinko sobecký a vyznělo to teď trochu jako to ošklivý co se děje na dosti revírech a to že rybářská stráž tu není pro rybáře, ale proti nim.Mělo by to být opačně. U nás na Labi se pytlačí ve velkém, do krámu nám chodí cizinci všech národností nevalně oděných a nemyslím si že mají povolenky, v loděnicích jsou nakladeny pletiva na dne přes sebe a napojeny na 400V a Účka to tam masej s vietvema jako o život.A RS se tam bojí jít.Tohle by měla RS mydlit a né kosit ve vlastních řadách i když je to mnohdy nezbytné.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 8:46 ® noba
noba

tak jsem včera slavnostně odevzdal povolenku a při vhazování do schránky jsem si všimnul že je na ni razítko „odevzdat do 5.ledna“ tak teď nevím.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 5:29 ® nnnap
nnnap

ladamaj> :-D to je akorát větší prázdno.

reagovat
Pondělí 16. ledna 2012 v 0:30 ® ladamaj
ladamaj

hraji>to určitě ne co se týče pstruhů neberu škodnou tam to je o něčem jiném.Jinak jak píše Cudla také je ID a ID to se přestalo rozlišovat a to je z mého hlediska moc špatné.Tolik docházek by mne zabilo to snad ani není důchodce,ikdyž dnes to má kde kdo aniž by to potřeboval otom bych mohl vés spoustu diskusí.

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 ve 23:26 ® kubas reakce na …
kubas

hraji> Njn, pokud je systém tak nastavenej… Takový lidi bývají u vody dost často a pokud se nějaká ryba nasadí, tak toho využijí a ždímají co se dá. Nebo to za včas vysondují :-) … Bych si chtěl taky někdy zachytat, ale já natrefím na nasazenýho duháka frekvencí docházek maximálně jednou za 2 roky a to je co říct :-) . Už to ani na net nepíšete, docela chápu i proč, ale jediný komu to uškodí bohužel nejsou ty vydry.....

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 ve 23:05 ® Cudla reakce na …
Cudla

hraji> Určitě zbavuje vodu nepůvodních druhů :-)) )

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 ve 23:01 ® hraji reakce na …
hraji

ladamaj> ber to tak, že například u nás máme ID a ten má v povolence 106 pstruhů duhových a 36 kaprů. A má hodně přes stošedesát docházek k vodě. Myslíš si, že si zaslouží slevu?

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 ve 22:31 ® ladamaj
ladamaj

Jo pánové takto jsou nastaveny poplatky i když se nám to nelíbí platíme.Já osobně nechápu jako ID platím povolenku jako mládež ale známku už jako dospělí no a ani se tím nezabívám nemá to smysl.

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 ve 22:11 ® pepanek

Na jedné straně je fakt,že komu se nelíbí,má táhnout,aspoň ubude kritiků,na druhou stranu by ale změny měly projít členskými schůzemi,ne to nahoře upéct a nám dole to dát hotové vyžrat.

reagovat
Neděle 15. ledna 2012 ve 21:53 ® nnnap
nnnap

kakr> to je jasné, že se platí. Zítra fičím na služebku obšťastnit bratry slováky, tak asi půjdu chrnět. Ale stejnak- proč se tedy platí udržovací poplatek?chrr

reagovat